Yolcu360 Blog
Kia Stinger GT- Line S
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kia Stinger GT- Line S İncelemesi

Kia Stinger GT- Line S İncelemesi

Kia Stinger GT- Line S incelemesi yaptık. Yeni Kia Stinger hakkında bilgi arayanlar için otomobilin tasarım dili, yenilikleri ve teknik özelliklerine baktık. 2019 Kia Stinger GT- Line S incelemesini okuyun…

Kia Stinger GT- Line S İncelemesi

Kia Stinger fiyatı ve teknik özellikleri ile önemli bir otomobil. Niş bir kitle için ihrac edilen Kia Stinger’in fiyat ve diğer özelliklerine bakalım…

Kia Stinger GT- Line S Hakkında

Kia’nın spor sedan modeli olan Stinger, dinamik ve güçlü bir otomobil. Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, tüm modellerinde olduğu gibi Kia Stinger modelinde  de kendine özgü çizgiyi koruyor. Ama bu otomobilin motoru ve gücü Kia ezberini bozar. 

Spor sedan bir otomobil olması, onu sınırlı bir kitleye seslenen özel bir araba yapıyor. 2,0 litrelik motoru ile ayrıca yüksek vergi diliminde olsa da isteklisi çok. Peki, Kia Stinger kaç para? 

Kia Stinger Kaç Para?

Sıfır Kia Stinger fiyatı 400 bin TL civarında. Kia Stinger GT- Line S fiyatı ise Tl civarında. 

Kia Stinger Tasarım Özellikleri Nasıl?

4830mm uzunluk, çok ihtişam demek. Uzun motor kaputu tercih edilerek sportif etki arttırılmış. Motor kaputu üstüne de hava çıkışları eklenmiş. Tüm bu detaylar, onu yarışa hazır kılıyor. Koyu renkli krom kaplama çok şık. Arka tamponda da iri hava çıkışları var. Bagaj kapağı üzerinde spoyler tasarımı var. LED stoplar iki ayrı şekilde yanıyor. Tamponun iki köşesine de çift egzoz çıkışı konulmuş. 

Kia Stinger İç Mekan Özellikleri

İç mekanda malzeme kalitesi beklendiği gibi iyi. Deri, alüminyum ve karbonfiber malzeme görülüyor. 7 inçlik bilgi ekranı, 8 inçlik head-up display ekran ve 8 inçlik multimedya ekranı var. 

Kabin içinde ses yalıtımı çok başarılı. Koltuk ısıtma ve soğutma fonksiyonu gibi konfor odaklı detaylar var. Direksiyon arkasında vites değiştirme kulakçıkları var. 

Kia Stinger’ın bagaj hacmi 406 litre. Aracın boyutuna göre bu bagaj hacmi küçük gibi geliyor. Kia Stinger’ın bagajı arka camla birlikte açılıyor. Bu da yükleme alanını kullanmayı daha kolay kılıyor. 

Şerit takip asistanı, kör nokta uyarı sistemi gibi donanımlarda yok yok…

Kia Stinger Motor Özellikleri

Önde uzunlamasına konumlanan 2,0 litrelik turbo benzinli motor akıcı bir performans sunuyor. Ancak Kia Stinger’ın yakıt tüketimi yüksek. Kia Stinger teknik özelliklerine bakalım:

Kia Stinger Motorunun Teknik Özellikleri

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı- turbo/ önde ve uzunlamasına

Yakıt Tipi: Benzin

Silindir/ Subap Sayısı: 4/16

Silindir Hacmi: 1998cc

Maksimum Güç: 179kW/ 244HP 6200 d/d

Maksimum Tork: 353 Nm 1400-3500 d/d

0-100km/s Hızlanma: 6 saniye

Şanzıman: 8 ileri otomatik

 

Yorum ekle