Yolcu360 Blog
antalyada-evlilik-yil-donumu-1.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Evlilik Yıl Dönümü İçin Antalya’da 12 Mekan Tavsiyesi

Evlilik Yıl Dönümü İçin Antalya’da 12 Mekan Tavsiyesi

Antalya her mevsim yaşayan bir şehir. Çoğunlukla yaz tatili için sıklıkla tercih edilen Antalya’nın kışı da bir başka. Romantik anlar için özel mekanlar  konusunda da zengin bir şehir. Romantik kutlamalar deyince de akla ilk gelen özel günlerden biri, evlilik yıl dönümleri. Evlilik yıl dönümü her çift için oldukça özeldir. Özel günler de özel kutlamalar gerektirir. Eşiniz ile romantik ve eğlenceli bir kutlama yapmak istiyorsanız Antalya evlilik yıl dönümü mekanları tam size göre. Evlilik yıl dönümü gibi önemli günlerde, kalabalık içerisinde baş başa kalabileceğiniz mekanlar tercih edebilirsiniz. Müzik dinleyerek eğlenceli vakit geçirebileceğiniz gibi, enfes yemekler de yiyebilirsiniz. Evlilik yıl dönümü kutlama mekanları Antalya şehrini çok daha romantik bir havaya sokuyor. Antalya’da evlilik yıl dönümü kutlamak isteyen çiftler için birbirinden özel mekanları sizin için listeledik. 

Antalya’da Evlilik Yıl Dönümü Mekanları

antalyada-evlilik-yil-donumu-2.jpg

Antalya’da farklı konseptlere sahip pek çok mekan var. Sizlere sunulan bu çeşitlilik pek çok avantaj sağlasa da yer yer kafa karıştırıcı olabilir. Evlilik yıl dönümünde kişiler, daha romantik ve özel bir kutlama yapmak istiyor. Eşinizle sevginizi tazeleyebileceğiniz bu özel gün için ideal bir mekan seçmek oldukça önemli.  Eşiniz ile güzel vakit geçireceğiniz bir akşam planlıyorsanız lisemize göz atmanızı öneririz. Evlilik yıl dönümü kutlama mekanları Antalya konusunda aradığınız yanıtları yazımızda bulacaksınız. 

  • Château De Marine

Chateau De Marine, Setur Marina’nın içinde dünyaca ünlü pek çok şarap seçeneği ile dikkat çeken özel bir mekan. Şarap severler için ideal olan Château, özel bir menüye sahip. Romantik atmosfer yaratan tasarımı sayesinde Château gözleri üzerinde toplamayı başarıyor. Romantizm kavramı insandan insana değişen bir oldu. Bu durum da kişi beklentilerini farklılaştırıyor. Sizin romantizm anlayışınız, manzaralı bir mekanda lezzetli bir şarap içmek ise Château tam size göre. Chateau De Marine’de manzaranın dağlar ve denizin eşsiz uyumu olacağını belirtelim. Müzikleri ile ruhu doyuran Château, dünya yemeklerini sizlere sunuyor. Château De Marine’de hem lezzetli yemekler yiyebilir hem de hoş vakit geçirebilirsiniz. Evlilik yıl dönümünüzü sakin ve romantik bir ortamda kutlamak istiyorsanız rotanızı  Chateau De Marine’ne çevirmenizi öneririz. 

Château De Marine Adres: Setur Marina içi, Büyük liman mevkii, Liman Mah. Liman 2 Cad. No:40/a

  • Gazetta Brasserie

Gazetta Brasserie, Antalya Kaleiçi’nin tarihi dokusu ile mükemmel şekilde bütünleşmeyi başarmış bir mekan. İtalyan konseptini benimseyen Gazetta Brasserie için oldukça etkileyici bir yer diyebilirsiniz. İtalyan mutfağına meraklıysanız, Gazetta Brasserie’nin menüsü sizi tatmin edecek. Gazetta Brasserie zengin menüsü içerisinde lezzetli İtalyan yemekleri ve birbirinden güzel şaraplar var. Evlilik yıl dönümü için Gazetta Brasserie’de ister eşiniz ile baş başa isterseniz de kalabalık bir grup eşliğinde vakit geçirebilirsiniz. Farklı oturma planlarına sahip olan Gazetta Brasserie’nin temiz havaya doyacağınız arka bir bahçesi de var.  

Gazetta Brasserie Adres:  Barbaros Mah Muratpaşa Alp Paşa Hotel Karşısında, Hesapçı Sk. No:32, 07100 Muratpaşa/Antalya

antalyada-evlilik-yil-donumu.jpg

  • Asmani

Toros Dağları manzarası ile Asmani epey dikkat çeken bir mekan. Eşiniz ile geçireceğiniz özel akşama özel bir manzaranın eşlik etmesini istiyorsanız aradığınız yer Asmani. Fine Dining restoran olan Asmani’ye gitmeden önce rezervasyon yaptırmanızı öneririz. 

Asmani Adres: Akra Hotel, 10 Muratpaşa, Lara Cd. D:No:24, 07100 Muratpaşa/Antalya

  • Shakespeare W

Antalya’da Fener Mahallesi’nde yer alan Shakespeare W’de, gurme bir akşam yemeği sizleri bekliyor. Evlilik yıl dönümünüzde özel bir yemek yemek istiyorsanız alıştığınız Shakespeare W lezzetlerini denemelisiniz. Dünya mutfağından bulabileceğiniz lezzetler özel içecekler ile sizlere sunulmayı bekliyor. Shakespeare W evlilik yıl dönümünüzü kutlamak için ideal tüm özellikleri taşıyor. Shakespeare W’in doğal aydınlatması gündüzleri, loş ışıkları ise akşam planlarınızı romantik bir havaya sokacak. 

Shakespeare W Adres: Fener, Fener Cd. No: 1, 07160 Muratpaşa/Antalya

antalyada-evlilik-yil-donumu-3.jpg

  • Ship Inn Marina Restaurant

Ship Inn Marina Restaurant, evlilik yı ldönümünde huzur ve romantizm isteyenlerin ilk adresi. Dizayn ve dekorasyonu ile dikkat çeken Ship Inn Marina, çiftlere özel alanlar sunuyor. İç ve dış mekan olarak ayrılan Ship Inn Marina içerisinde oldukça güzel vakit geçirebilirsiniz. Ship Inn Marina restoranın iç mekanında yer alan şömineler ortamı daha da romantik bir havaya sokuyor. Soğuk kış günlerinde şömine başında eşiniz ile keyifli şekilde alkol içebilirsiniz. Yaz aylarında ise deniz manzaralı masalarda yemek yiyebilirsiniz. Ship Inn Marina’ya Senenin her döneminde güzel bir akşam geçirmek için gidebilirsiniz. Evlilik yıl dönümü gibi özel günlere ev sahipliği yapan Ship Inn Marina’ya bu sene giden çift siz olun.

Ship Inn Marina Restaurant Adres: Liman Mahallesi, Liman 2 Cadde, 07130 Konyaaltı/Antalya

  • Rembetiko Meyhane

Evlilik yıl dönümünde eşinizle felekten bir gece geçirmek istiyorsanız adresimiz Antalya’nın en özel meyhanelerinden biri. Antalya’nın en iyi meyhanelerinden arasında yer alan Rembetiko Meyhane, Balkan temalı bir mekan. Rembetiko Meyhane’de evlilik yıl dönümünüze etnik müzikler ve lezzetli yemekler eşlik edecek.  

Rembetiko Meyhane Adres: Kılınçarslan, Fırın Sk., 07100 Muratpaşa/Antalya

  • Dolma Meyhane

Evlilik yıl dönümü için meyhaneler sıklıkla tercih edilen mekanlar arasında. Meyhaneler hem çeşit çeşit mezeleri hem de eğlenceli ortamı ile ideal bir seçim olabilir. Meyhaneler seçenekleri arasında tavsiye edeceğimiz diğer mekan Dolma Meyhane. Yaz kış Dolma Meyhane’de keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Eşiniz ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyifli vakit geçirmek istiyorsanız adresiniz Dolma Meyhane. Dolma Meyhane’de birçok lezzetli yemek ve meze sizleri bekliyor. Burada hem yemeğinizi yiyebilir hem de keyifli bir şekilde rakınızı yudumlayabilirsiniz. Taze balıklar eşliğinde eşiniz ile güzel vakit geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Evlilik yıl dönümü senenin bir günü çiftlerin kendilerini şımartması için büyük bir fırsat. Evlilik yıl dönümünüz için özel bir akşam planlamak istiyorsanız listemizde yer alan mekanlar tam size göre. Antalya evlilik yıl önümü restoran seçeneklerini inceleyebilir ve aralarından dilediğinizi seçebilirsiniz. Romantik bir akşam geçirebileceğiniz birbirinden farklı mekanlar Antalya’da sizi bekliyor. Antalya’da yer alan özel mekanların romantik havası, tüm atmosferi etkiliyor. 

Dolma Meyhane Adres: Muratpaşa, 07100 Muratpaşa/Antalya

Güvercin Restoran 

Evlilik yıldönümü için Antalya’da restoran tavsiyesi arayışında gerçekten çok fazla seçenek var. Bunlardan biri de Güvercin Restoran. Özellikle geleneksel tatları sevenler için enfes bir seçenek. Antalya’da manzarası olan ve geleneksel Türk mutfağı menüleri sunan sıcak bir atmosferde akşam yemeği planınız varsa Güvercin Restoran güzel bir seçenek. Güvercin Restoran, tarihi Kaleiçi bölgesinde yer alır. Şık bir atmosfere sahip olan restoran, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini modern sunumlarla birleştirir. Ayrıca, deniz ürünleri ve et yemekleri de sunulmaktadır. Bu restoranı evlilik yıldönümü için Antalya’da tercih edebilirsiniz. 

Güvercin Restoran Adres: Kaleiçi, Hesapçı Sk. No: 12, Muratpaşa

Pablito Bistro

Pablito Bistro, adından anlaşılacağı üzere bistro tarzında bir mekan. Bu anlamda bistro atmosferini en iyi deneyimleyeceğiniz mekanlardan biri olduğunu da söylemekte fayda var. Antalya’nın çok popüler olan Fener bölgesinde bulunur. Modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Özellikle son yılların dekorasyon stilini yansıtır ve bu anlamda ilham verici detaylara sahiptir.  Restoran, Akdeniz mutfağının özgün tatlarını sunar. Antalya bölgesine özgü seçenekler de ve vegan seçenekler de var, menüde. Ayrıca peynir tabağı, keyifli atıştırmalıklar gibi seçenekler de sunuyor. Deniz manzarası eşliğinde romantik bir akşam yemeği deneyimi sunmaktadır. Ev yapımı sosları ile meşhur olan Pablito Bistro’da deniz ürünleri de çok enfes. Antalya evlilik yıldönümü kutlamak mekanı olarak tercih edilebilir. 

Pablito Bistro Adres: Fener, Barbaros Mah. Atatürk Cad. No: 139, Muratpaşa

Nox Restaurant 

Nox Restaurant, Lara bölgesinde yer alır. Lara, zaten hoş restoranları olan bir bölgedir. Nox Restaurant, modern bir atmosfere sahiptir. Açık alanı da olan Restoran, uluslararası mutfağın yenilikçi yorumlarıyla hizmet verir. Şık bir iç mekanı ve deneyimli şefleriyle dikkat çeker. En çok tercih edilen menüleri hoş bir içecekle deneyimleyebilirsiniz. Nox, şefleri, dünya mutfağından ilgi çekici tatlar sunarken yerel ürünleri keyifle kullanır. 

Nox Restaurant Adres: Lara, Şirinyalı, Lara Cd. No: 220, Muratpaşa

7 Mehmet Restaurant

Geniş bir alana kurulu olan restoran, çocuklarla gitmek için de şahane bir konfor sağlar. Ancak evlilik yıldönümü kutlaması için restoran arıyorsanız başbaşa olacağınız bir seçeneği hayal etmeniz önerilir. 7 Mehmet Restaurant, temiz, sade, dingin ama lezzetli menüler için çok tercih edilen bir mekandır. İçli pilav, enfes salata seçenekleri, binbir çeşit meze ile çok keyifli bir damak şöleni yaşatır. Atadan kalma yemek hazırlama tekniklerini bugüne taşıyan 7 Mehmet Restaurant, Konyaaltı bölgesinde bulunan bir restorandır. Mükemmel Akdeniz manzarası eşliğinde, yöresel ve Türk mutfağından lezzetler sunar. Şık bir atmosferde romantik bir akşam yemeği için ideal bir seçenektir. Restoran, vaktiyle Atatürk’ü ağırlamış ve ona zeytinyağlı taze fasulye sunmuş olan Mehmet şefin mirasını da taşır. 

7 Mehmet Restaurant Adres: Konyaaltı, Liman Mah. 100. Yıl Bulvarı No: 161, Konyaaltı

Seraser Fine Dining 

Fine dining deneyimini yaşamak için Antalya’da Seraser Fine Dining restoranı tercih edebilirsiniz. Hem bu unutulmaz lezzet deneyimini yaşamak hem de evlilik yıldönümünü özel kılmak üzere Seraser Fine Dining iyi bir seçenek. 2009 yılında açılan restoran, peynirli sufle, beef carpaccio gibi özel başlangıç menülerine sahip. Tam olarak İtalyan kökleri olan makarna tabakları çok ünlü. Sushi konusunda da iddialılar. Ördek eti, ızgara dana eti, kebap, tempure et gibi seçeneklere kendi özel dokunuşlarını katıyorlar. Seraser Fine Dining tatlı menüsü de çok çekici. Hafif başlangıçlarla ilk adımı atacağınız yemeği ana yemekle devam ettirip tatlı ile sonlandırmayı seviyorsanız tatlı menüsüne mutlaka bakmalısınız. Seraser Fine Dining tatlı menüsü, yemeğin özeti gibi damağınızda keyifli bir tat yani anı bırakmaya odaklanıyor. Modern baklava sultanın kahvesi kesinlikle denenmeli. Kabak tatlısı, saray lokması gibi seçenekler ise özgün tatlar sunuyor. 

Seraser Fine Dining Adres: Lara, Aşağı Öveçler Mah. 1324. Cad. No: 52, Muratpaşa

Antalya’da Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Antalya araç kiralama seçeneklerinde birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 180 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle