Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > 2024’te Türkiye’ye Gelecek Arabalar: Heyecanla Beklenen 9 Araç

2024’te Türkiye’ye Gelecek Arabalar: Heyecanla Beklenen 9 Araç

2024’te Türkiye’ye gelecek arabalar hangileri? Otomobil piyasası için yeni yıl demek yeni model araçlar demektir. Bu nedenle de otomobil meraklıları için yeni yıl yaklaştıkça heyecan artar ve yeni araç modelleri heyecanla beklenir. 2024 yılında satışa çıkacak araçlar şimdiden piyasada büyük bir heyecan yaratmaya başladı. Mevcut modellerini güncelleyerek ya da yepyeni modellerle piyasaya giriş yapan markaların özellikle de son dönemde durgunlaşan otomobil piyasasını hareketlendirmesi bekleniyor. İşte 2024 yılında Türkiye’de satışa sunulacak 9 araç:

Yolcu360 yola çıkacak herkesin yanında! Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu ve en ucuz uçak biletinin güvenilir adresi Yolcu360 ile dünyanın dünyanın dört bir yanına ucuz uçak bileti alabilir, 18o ülkede binlerce marka ve model arasından ideal aracınızı en uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz!

  • Volkswagen Golf GTI 2024

2024te-turkiyeye-gelecek-arabalar

Otomobil piyasasında en sevilen markalardan biri olan Volkswagen’in klasik haline gelen modellerinden biri de hiç şüphe yok ki Golf. Volkswagen mühendislerinin mesai saatleri dışında gizlice geliştirdikleri sportif bir araç olan Golf ilk olarak 1976 yılında seri üretime geçti ve bugün 8. jenerasyonu ile piyasadaki yerini almaya devam ediyor. 2024 model Golf GTI 245 PS gücündeki 2.0 TSI motora sahip. Aynı zamanda motor gücünü minimum kayıpla ön tekerlere ileten Elektro-Hidrolik Diferansiyel Kilidi ve 4. nesil 7 ileri çift kavramalı şanzımanı DSG sayesinde 0’da 100 km’ye sadece 6,2 saniyede çıkabiliyor. Göz alıcı tasarım çizgileri ve üst düzey konfor için hazırlanmış iç dizaynıyla 2024 Golf GTI modelinin 2024’te en çok ses getirecek araçlardan olması bekleniyor. 

  • Skoda Superb 2024

2024te-turkiyeye-gelecek-arabalar-

Skoda’nın tasarımı ve boyutları ile F segmenti araçlara kafa tutan modeli olan Superb 2024 yılında 4.nesli ile karşımıza çıkacak. Liftback ve Station Wagon olmak üzere iki farklı versiyonu ile kullanıcılara sunulacak olan Superb “Modern Solid” tasarımı ile yeni bir görünüme kavuşmuş. Yenilenen LED Matrix farları ve LED stopları ile çok daha şık ve elegan görünen Superb geliştirilmiş TSi ve TDi motor seçenekleri ile piyasaya çıkacak. TSi seçeneğinde 1.5 TSi 7 ileri DSG – 150 PS / 2.0 TSi 7 ileri DSG 204 PS / 2.0 TSi 7 ileri DSG 4×4 265 PS motor seçenekleri olan Superb modelinin TDi seçeneğinde ise 2.0 TDi 7 ileri DSG 150 PS ve 2.0 TDi 7 ileri DSG 4×4 193 PS motor seçenekleri bulunuyor. İç mekan tasarımında getirdiği yeniliklerle de kullanıcılarına premium bir araç deneyimi sunmayı hedefleyen Superb sahip olduğu donanımlarla da sürüş güvenliğini ve konforunu artırmayı hedefliyor. 

  • Volkswagen Tiguan 2024

2024te-turkiyeye-gelecek-arabalar-1

2023 yılında yükselişe geçen SUV araçların 2024’te de bu yükselişi sürdürmesi bekleniyor. Bu anlamda Türkiye’de en çok tercih edilen SUV’lerden biri ola Tiguan tamamen yenilenen üçüncü nesil modeli ile 2024’te heyecanla beklenen araçlar arasında yer alıyor. SUV segmenti için standartları belirlemek anlamında önemli bir model olan Tiguan 2024 modeliyle tamamen yenilenmiş bir görünüme kavuşuyor. Yeni Tiguan düz LED farları ve cam kaplı güçlü ön kısmı ile dikkat çekiyor. Bu yeni tasarım sürtünme katsayısını düşürerek aerodinamiğe büyük bir katkı sağlıyor. Güçlü motoru ve daha sportif tasarımı ile Tiguan 2024 yılının en favori SUV araçlarından biri olacak gibi görünüyor.

  • Hyundai Elantra 2024

2024te-turkiyeye-gelecek-arabalar-2

Hyundai’nin sevilen modellerinden biri olan Elantra, 2024 versiyonunda Prime ve Elite olmak üzere iki farklı donanım ile satışa sunulacak. 1.6 MPi CVT benzinli otomatik motoru bulunan 2024 model Elantra 9 farklı gövde rengi, LED farlar, stoplar ve gündüz farları, geri görüş kamerası, ısıtmalı ön koltuklar ve adaptif hız sabitleyici gibi özellikleri ile heyecanla beklenen araçlardan biri. 123 beygir gücündeki 1.6 litre atmosferik benzinli motoru ise 154 nm tork güç üretiyor. Ortalama yakıt tüketimi 6.2 litre olan 2024 model Elantra’nın 0-100 km hızlanması ise 10.7 saniye. 

  • Acura Integra Type S 2024

2024te-turkiyeye-gelecek-arabalar-3

Tamamen Japon Samuray ruhu ile işlenmiş bir araç olan 2024 model Acura Integra Type S, 320 beygir gücünde K20C motora sahip. 6 ileri manuel şanzımana sahip olan araç 420 nm tork güç üretiyor. Helical kilitli diferansiyel ve adaptif süspansiyon sistemine sahip olan Integra Type S bu özellikleri ile sıradan bir sedandan çok daha farklı. 7 farklı renk seçeneği, 19 inçlik jantları ve JewelEye LED farları ile oldukça etkileyici bir görünüme sahip olan Integra Type S iç tasarımı ile de oldukça lüks bir izlenim veriyor. 

  • Opel Corsa 2024

2024te-turkiyeye-gelecek-arabalar-3

B segmentinin en sevilen modellerinden biri olan Corsa 2024 versiyonu ile getirdiği yeniliklerle otomobil piyasasında büyük bir heyecan uyandırdı. Yeni Opel Corsa eskisine kıyasla çok daha şık bir görünümle karşımıza çıkıyor. Bu şık görüntü de 2024 yılında tüketicilerin çok daha fazla ilgisini çekecek gibi görünüyor. Opel’in “vizör” olarak isimlendirdiği yeni ızgara tasarımına yeni nesil farları ile çok daha aktif bir görünüme kavuştu. 1.2 litrelik motoru ile yoluna devam eden Corsa 2024 modelinde hafif hibrit sistemle de satışa sunulacak. 

  • Honda CR-V 2024

2024te-turkiyeye-gelecek-arabalar-4

Tamamen yenilenen tasarımı ile karşımıza çıkan Honda CR-V daha büyük ve gergin hatları ile daha güçlü bir SUV görünümünde. Altıncı nesil Honda CR-V sahip olduğu güçlü tasarımı ve modern teknolojileri ile SUV kategorisindeki rekabetini arttırmış durumda. Aynı zamanda önceki modeline göre daha yüksek bir dingil mesafesine sahip olan Honda CR-V bu özelliği ile de sınıfının en yüksek SUV’leri arasında yer alacak. 

  • Hyundai i10 2024

2024te-turkiyeye-gelecek-arabalar-5

Güney Koreli otomobil devi Hyundai’n en sevilen modellerinden biri olan i10, 2024 modeliyle tasarımındaki küçük değişikliklerle karşımıza çıkıyor. Far ve stop lambalarının yeniden güncellendiği modelde 15 inçlik jantlar da yeni bir görünüme kavuşuyor. İç tasarımda ise daha fazla yeniliğe sahip olan i10 ambiyans aydınlatması ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda iç tasarımda opsiyonel olarak çift renk seçeneği de kullanıcılara sunuluyor. Dijital gösterge ekranı, ön ve arka kısımda yer alan USB Type-C girişleri ve 4G bağlantı desteği de 2024 model Hyundai i10’da yer alan yeniliklerden bazıları. Kalabalık şehirlerde kullanım için oldukça ideal bir araç olan Hyundai i10 2024’te Türkiye’ye gelecek arabalar arasında en favori araçlar biri olmaya aday.

  • Volvo EX30

2024te-turkiyeye-gelecek-arabalar-6

2024’te Türkiye’ye gelecek arabalar arasından ilk çeyrekte satışa sunulması beklenen Volvo EX30 heyecanla beklenen araçlardan biri. Tamamen elektrikli olan aracın aynı zamanda en ucuz Volvo modeli olması bekleniyor. Aynı zamanda Volvo’nun en düşük CO2 ayak izine sahip modeli olan EX30 çift elektrikli motora sahip. 315 kW gücündeki bu motor 0’dan 100 km hıza sadece 3,6 saniyede çıkıyor. Yüksek güvenlikli sürüş deneyimine sahip olan Volvo EX30 park pilot assist, kapı açılma uyarısı ve kör nokta uyarı sistemi ile hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini sağlıyor. Multimedya ekranı, kablosuz kullanılabilen Apple CarPlay, 5G gibi özellikler de aracın sürüş deneyimini çok daha konforlu hale getiriyor. Kompakt tasarımı ile şehir içinde çok daha rahat bir kullanım imkanı da sunuyor. 

Her yeni yıl ile birlikte yeni model araçlar büyük bir heyecanla beklenir. Ancak sıfır araç almak her bütçe için uygun olmayabilir. Bu gibi durumlarda yeni model araçları deneyimlemek için araç kiralama seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ayrıca kısa süreli araç ihtiyaçları için de araç kiralama tercih edilebilir. Dilediğiniz model aracı kolay ve güvenilir bir şekilde kiralamak için ise Yolcu360 uzmanlığına güvenebilirsiniz. 

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle