Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > 2020 Volkswagen Polo Fiyatları Düştü!

2020 Volkswagen Polo Fiyatları Düştü!

Otomobil haberleri içinde sıfır araba zamları ya da ÖTV zammı konusu geniş yer tutuyor. Bugünkü haberimiz  ise 2020 Volkswagen Polo Fiyatları Düştü haberi. Sıfır Polo fiyatındaki düşüşle ilgili detaylar…

2020 Volkswagen Polo Fiyatları Düştü!

Son zamanlarda yapılan ÖTV zammı ile araç endüstrisinde fiyatlar büyük dalgalanmalar yaşıyordu. Bu durumun en çok etkisinde kalan araba modellerinden birisi de Volkswagen Passat idi. Piyasanın dalgalanmasından kaynaklı olarak zammın geri alınması durumu sonucunda Volkswagen Passat ve Volkswagen Polo 2020 fiyatları önemli bir düşüşe tanık oldu. Volkswagen araçlarda ağırlıklı olarak gözlemleyebildiğimiz bu indirimler, öncelikli olarak Passat modeline uygulanmıştı. Bu duruma geçtiğimiz aylar içerisinde aldığı zamlardan fırsat bulan Volkswagen Polo modeli de katılarak döviz kurundaki dalgalanmaların etkisinde kalan halinden sıyrılıp, 187.300₺’den başlayan güncel fiyat değerlerine geriledi. 


Polo’nun Popülaritesi…

Pahalı araçların lükslüğü aralığını her geçen gün daha aşağı çekerek alt modellerine bulaşıyor. Volkswagen Polo 2020’de bunun en temel göstergelerinden biri. Sorulduğunda, şirketin lüks arabalarından biri diye cevap verilmesi gayet doğal karşılanabilecek bir durum. Küçük bir araç için fazlasıyla rahat, kullanımı kolay ve marketinin üstünde bir hissiyata sahip olmasından dolayı Volkswagen Polo, araç pazarı içerisinde fazlası ile popüler bir seçim. Polo içerisinde rahat hissetmek için sayılabilecek birçok durum ve özellik var. Bu kadar popüler olması ile beraber market payının da yüksek olması doğal bir sonuç olarak önümüze çıkıyor. Bu durum herhangi bir fiyat değişikliği sonrasında, araç marketinin kıyasla çok daha fazla etkilenmesi durumunu ortaya çıkarıyor. Yükselen fiyatların ardına pek bir süre geçmeden gelen “zamma yapılan indirim” diyebileceğimiz bu durumun Volkswagen’in bu model arabalarına diğer arabalardan önce gelmesini bahsettiğimiz market payından kaynaklı olarak düşünebiliriz. 

Bunun haricinde, dalgalanmalardan en yüksek değerde etkilenen Volkswagen Polo 2020 fiyatları ise en yüksek kişiselleştirilmiş paketlerde oldu. 352.100₺ ile zamlı fiyatına ulaşmış olan en yüksek paket, aralık ayının gelişi ile birlikte 329.100₺ değerine iniş yaptı. Giriş paketleri ise 187.300₺ fiyatlarına, zam sonrası ulaştığı 189.100₺ değerinden düşüşe uğrayarak ulaştı.

2020 Volkswagen Polo Fiyat Listesi

Markaya ait resmi kaynaklar tarafından açıklanan güncel model fiyatları şu şekilde;

  • Polo 1.0 80 PS Manuel Trendline 187.300₺
  • Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Comfortline 188.500₺
  • Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Comfortline 190.200₺
  • Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Highline 284.900₺
  • Polo 1.6 TDI SCR 95 PS DSG Comfortline 316.400₺
  • Polo 1.6 TDI SCR 95 PS DSG Highline 329.200₺

Kiralık Volkswagen Polo Fiyatları Nasıl?

Kiralık Volkswagen Polo fiyatları için yolcu360.com rehberliğinde hızlı, pratik bir fiyat araştırması yapabilirsiniz. Yüzlerce farklı rent a car firması ile işbirliği yaparak online araç kiralama rezervasyon modüllerine eş zamanlı erişim sağlayan yolcu360.com üzerinden Polo kiralama seçeneklerine hızlıca bakabilirsiniz. Uyguna kiralık Polo arayışına yanıt bulmak üzere fiyatları karşılaştırıp zahmetsizce sonuç alabilirsiniz. Ayrıca yolcu360.com rehberliğinde araç özelliklerini km, yakıt tüketim şekli, şanzıman tipi, renk ekseninde değerlendirebilirsiniz. 

Volkswagen Polo İncelemesi

Opel Corsa Renault Clio VW Polo Karşılaştırması

Yorum ekle