Yolcu360 Blog

Yeni Ford Mondeo İncelemesi

Yeni Ford Mondeo incelemesi arayanlar için aracın özelliklerine baktık. Ford Mondeo fiyatı, tasarımı ve motor özelliklerini inceledik. 2019 Mondeo almayı düşünenler ya da kiralık Mondeo fiyatlarına bakanlar için aracın bagaj hacmine, performans verilerine ve daha fazlasına baktık. 2019 Ford Mondeo hakkında detaylı bilgi için okumaya devam edin…

Yeni Ford Mondeo İncelemesi

Yeni Mondeo incelemesi ya da yeni Mondeo testi arayanlar için otomobilin özelliklerine ve fiyatına dair bir analiz yaptık. Virajlarda geniş görüş sunan LED farlar, panoramik cam tavan, EcoBoost motor teknolojisi ile verimli kullanım gibi detayları beraberinde sunuyor. Peki, gerçekten Mondeo kullananlar ne diyor?

Ford Mondeo Yorumları

2019 Mondeo kullananların yorumlarında EcoBoost motorun epeyce övüldüğünü görüyoruz. 1.5Litre olarak sunulan Mondeo’nun EcoBoost benzinli motoru, 160PS güç üretirken 240 Nm torka kadar çıkan olağanüstü bir performans sağlıyor. Diğer yandan aracın geniş iç mekanı çok konforlu bulunuyor. Ancak şehir içinde manevra kabiliyeti açısından daha küçük karosere yönelmek isteyenler de olabilir. 

2019 Ford Mondeo hakkında

İlk kez 1993 yılında piyasaya sürülen Mondeo, üç farklı karoserle kısa sürede dünya genelinde talep gördü. Amerikan devi Ford’un dünya genelinde satılan ikinci arabası oldu. Her yeni nesilde yenilendi, güçlendi, değişti ve daha güncel oldu. Bugün Ford Mondeo, benzersiz bir konfor sunuyor. İç mekanı geniş, malzeme ve işçilik kalitesi yüksek bir otomobil olarak onu makam aracı kullanımında da görüyoruz.

Ford Mondeo Motor Seçenekleri

Yeni Ford Mondeo’da sunulan TDCi dizel motor seçenekleri var. 115 PS ve 270Nm tork ile sunulan 1.6 litre Duratorq TDCi motorun ortalama yakıt tüketimi sadece 4,1 lt/100 km. Dizel motordan çok daha yüksek performans bekleyenler için eşsiz bir alternatif konumundaki 2.0 TDCi 180PS motor seçeneği ise 400 Nm yüksek tork değeri ve ortalama 4,8 lt / 100 km yakıt tüketimi ile segmentinde öne çıkıyor. Benzinli de de   1.5Litre olarak sunulan EcoBoost benzinli motor, 160PS güç üretirken 240 Nm torka çıkıyor. Ayrıca Hibrit Elektrikli Araç (HEV) seçeneği de var. Yeni Mondeo Hibrit, elektrik ve benzin gücünün avantajlarını birleştiriyor. 

Bu motor seçenekleri ile  6 İleri konvansiyonel otomatik şanzıman ya da 1.6 litre Duratorq TDCi dizel motora eşlik eden 6 İleri manuel şanzıman eşlik ediyor. Seçenekler tam olarak şöyle:

  • 1.5 litre EcoBoost motor  alırsanız 6 İleri konvansiyonel otomatik şanzıman
  • 2.0 TDCi dizel motor seçeneği ise 6 ileri PowerShift otomatik şanzıman
  • 1.6 litre Duratorq TDCi dizel motora  6 ileri manuel şanzıman

Kiralık Mondeo Fiyatları Nasıl?

Kiralık Mondeo fiyatları nasıl? Mondeo kiralamak isteyenlerin araştırdığı bu konu başlığı için en pratik çözüme yolcu360.com ile ulaşabilirsiniz. yolcu360.com sistemi, ülke genelinde hizmet veren güvenilir rent a car şirketleri ile işbirliği yapar. Böylece tek web sitesi üzerinden çok geniş bir seçenek havuzuna erişmenizi sağlar. Geniş seçenek havuzu içinden farklı özelliklerde araçlara erişmek de en uygun fiyata araba kiralamak da kolaylaşır. Örneklerle açıklayalım:

İstanbul Havalimanı Mondeo Kiralama Fiyatları…

Örneğin İstanbul Havalimanı kiralık Mondeo arayışınız var: Bu amaçla yolcu360.com ana sayfasındaki online araç kiralama modülünde İstanbul Havalimanı seçeneğini tercih etmeniz yeterli. Şimdi, İstanbul yeni havalimanındaki bütün rent a car firmalarının müsait kiralık araçlarını görebileceksiniz. Tek web sitesi üzerinden birden fazla rent a car firmasının kiralık araçlarını ve fiyat bilgilerini görüntüleyebileceksiniz. Örneğin İstanbul Havalimanı Avis kiralık araç fiyat listesi, İstanbul Havalimanı Budget kiralık araç fiyat listesi, İstanbul Havalimanı Enterprise kiralık araç fiyat listesi, İstanbul Havalimanı Garenta araç fiyat listesi…En uygun fiyata İstanbul Havaalanı araba kiralamak amacına yönelik olarak bu listeyi fiyata göre süzebilirsiniz. Ayrıca İstanbul Havalimanı kiralık Mondeo fiyat listesi şeklinde de süzebilirsiniz. Aradığınızı bulmak, çok kolay olacak…

Yorum ekle