Yolcu360 Blog
2019 Model Golf
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Geçmişten Bugüne VW Golf Modelleri

Geçmişten Bugüne VW Golf Modelleri

VW Golf modelleri hakkında neler biliyoruz? Geçmişten bugüne Golf modellerine baktık. Ayrıca Golf kiralama fiyatlarına da göz gezdirdik…

Geçmişten Bugüne VW Golf Modelleri

Volkswagen Golf modelleri otomobil tarihine derin bir imza atar. Bir Golf sahibi olmak, hemen her sınıftan insan için anlamlıdır. Yani şunu net olarak söyleyebiliriz ki; Porsche Cayenne alabilen adam da Golf’e binmekten rahatsız olmaz. Küçük sınıfta bu kadar ulaşılabilir olup üstüne bir de bu kadar güvenilir olmak az buz şey değil…Golf’un hikayesi de kendi gibi özel. Bakalım VW Golf modelleri nasıl bir yol almış. 

Volkswagen Golf kiralama fiyatlarına buradan bakın!

İlk tasarım çalışmaları 1964’te başlayan bildiğimiz Volkswagen Golf’un o zamanki adı: Golfstrom. C Segmentindeki Golf, kompakt sınıfın en güçlü seçenekleri arasında. İlk kez 1974 yılında yola çıkan Golf, Volkswagen Beetle’dan esinlenen bir modeldir. Yine halk otomobili olarak tasarlanan bu model, yıllarca halka mal olmuş, dünyanın her yerinde çok sevilmiştir. 

1974’te piyasa sürülen Golf, yıllarca farklı ülkelerde ve farklı kulvarlarda yılın otomobili oldu. 

Nesiller Boyu Golf…

İsmini, Meksika Körfezi’nden başlayarak Kuzey Avrupa kıyılarına ulaşan Körfez Akıntısı Gulf Stream’den alan Golf, adı gibi etkileyici olmayı sürdürdü. Peki, VW Golf kaç nesil üretildi?

 

  • 1974 Model Golf
  • 1983 Model Golf
  • 1991 Model Golf
  • 1997 Model Golf
  • 2013 Model Golf
  • 2008 Model Golf
  • 2017 Model Golf
  • 2019 Model Golf

Volkswagen Golf Kiralama Fiyatları Nasıl?

Volkswagen Golf kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden kolay bir araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com sistemi, ülke genelinde hizmet veren hemen her güvenilir rent a car firması ile işbirliği yaparak geniş bir seçenek havuzu sunar. Böylece belirli bir alanda örneğin kiralık Golf bulma arayışında size en hızlı ve en pratik sonucu sunabiliyor. Örneklerle açıklayalım:

Diyelim ki; İstanbul Maltepe’den araç kiralamak istiyorsunuz. İstanbul Maltepe araç kiralama fiyatlarına yolcu360.com üzerinden bakabilirsiniz. İstanbul Maltepe’den rent a car arayışında özel olarak Golf kiralamak isteğiniz varsa, burada karşınıza çıkan listeyi marka ve model özelinde süzebilirsiniz. Böylece Maltepe kiralık Golf fiyatlarını listeleyebilirsiniz. Bu listeye bakarak en uygun fiyatlı kiralık VW Golf seçeneğini görebilirsiniz. 

 

Yorum ekle