Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Yolcu360 ile Yola Çıkmak İçin 5 Neden

Yolcu360 ile Yola Çıkmak İçin 5 Neden

Yola çıkma fikri bizi her zaman heyecanlandırır. Özellikle yolun sonunda sevdiklerimiz, keyifli bir tatil ve yeni keşifler varsa! Yola çıkmak ise Yolcu360 ile hem kolay hem de konforlu. Özellikle dünyanın pandemi ile olan bu zorlu mücadele günlerinde kalabalık alanlara girmek istemeyen ve izole bir yolculuk yapmak isteyenler için dezenfekte edilmiş kiralık araçlar ve online ödeme tercih sebebi oluyor. Peki, Yolcu360 ile yola çıkmak için 5 neden nedir?

İşte Yolcu360 İle Yola Çıkmak İçin 5 Neden

  • Müşteri yok, Misafir var!

Yolcu360 için “Müşteri” diye bir kelime yoktur. Yolcu360’ta araç kiralamak isteyen herkes, rezervasyonu olsun ya da olmasın “Misafir” olarak adlandırılır ve misafir memnuniyeti için özveri ile çalışılır. Yolcu360 misafirleri 7/24 çalışan 0850 360 5 360 numaralı Misafir Memnuniyet Merkezi ile iletişim halinde olur. Bununla birlikte sosyal medya kanalları ve WhatsApp hattı 0505 0 360 360 ile istediği an Yolcu360’a ulaşabilen misafirler, karşılarında her zaman birebir ilgilenecek bir yetkili bulurlar.

  • Onlarca Rent a Car Şirketi, Binlerce Araç Seçeneği!

Yolcu360’ta kurumsal başta olmak üzere birçok araç tedarikçisi bulunur. Tüm bu rent a car şirketlerinin kiralık araçlarını tek tek aramak yerine Yolcu360’ta en uygun fiyat garantisi ile bir arada görebilirsiniz. Rent a car firması araçlarını tek sayfada görebildiğiniz bir rahatlık ve kolaylık sunar. 

  • İhtiyaca Göre Aracı Seçebileceğiniz Detaylı Filtreleme Alanı! 

Yolcu360 ihtiyacınıza göre filtrelenebilen onbinlerce araç ile bu yolculuklara eşlik eder. Yolculuğunuzun konseptine göre aracı; marka model, vites yakıt, km sınırı, depozito ve araç teslim alış şekline göre birkaç tık’la seçebilirsiniz.

  • Online ve Güvenli Ödeme Altyapısı ile Dakikalar İçinde Araç Kiralama

Yolcu360 ödeme altyapısı güvenli bir hizmet sunar. Şeffaf çalışma politikası sayesinde Yolcu360 ödemelerinizin güvenle gerçekleşmesini sağladığı gibi, misafir tercihine bağlı olarak 3DS ödeme seçeneğine de sahip bir altyapıya sahiptir. Rezervasyon sırasında yapacağınız ödemeler online ve güvenli olarak gerçekleşir.

  • Planlar Değişebilir, Yolcu360 %100 Ücretsiz İptal Avantajı Sunar!

Yolcu360’ta rezervasyon iptalı ücrete bağlı değildir. Araç kiralama rezervasyonu yapmış ancak iptal etmek isteyen misafirler son ana kadar koşulsuz şartsız ücretsiz iptal yapabilir.

  • Araç Dezenfeksiyonu ile Sağlığınız Her Zaman Önemseniyor!

Yolcu360 ve iş ortakları hijyen konusunda misafirlerinin sağlıklarını önemsiyor. Her araç tesliminden sonra arabaların temizlikleri titizlikle yapılıyor. Otomobiller, misafirlerimize teslim edilmeden önce; direksiyon, vites kolu, kapı kolu, emniyet kemeri, ekran, anahtar bölgesi, tuş ve düğmeler gibi gün içerisinde sıkça temas edilen bölgeler, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan dezenfektanlar ile temizleniyor. Araçlarda yüksek hijyen standartları uygulanarak misafirlerin sağlıkları ön planda tutuluyor.

  • Adrese Teslim / Vale Hizmeti ile Bir Tık Kadar Uzağınızdayız!

İsteyen misafirlerimiz araç kiralarken adrese teslim veya vale hizmetini seçerek daha konforlu ve kolay bir sürüş deneyimini tercih edebilirler. E ne de olsa Yolcu360 ile araç kiralamak ne kolaymış! 🙂

Bonus: 

  • Mutluluk!

  • Toplantıya giderken, 

  • Tatile giderken,

  • Kampa giderken,

    dakikalar içinde araç kiralama yapabilir ve yola çıkabilirsiniz. 


Yollar seni bekliyor,

yol açık, yola çık!

https://www.youtube.com/watch?v=578BCq8XqdU

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle