Yolcu360 Blog

Yeni Ford Transit Özellikleri

Yeni Ford Transit hakkında bilgi arayanlar için Yeni Ford Transit özelliklerine ve son çıkan Ford Transit hakkında paylaşılan bilgilere baktık…Yeni Transit kaç kişilik, ne kadar yakıyor ve kiralık Transit fiyatları nasıl; hemen öğrenelim.

Yeni Ford Transit Sınıfının Lideri Olur!

Türkiye’de de olduğu gibi dünya genelinde de çok tutulan bir ticari araç seçeneği olan Ford Transit, yenilendi. Yeni Ford Transit’in özellikleri ise bu sınıfta onun en çok tercih edilen seçenek olmasını sağlayabilir. Bu arada zaten ODD verilerine göre epey bir süredir lider konumda. Şimdi, marka tarafından paylaşılan verilere bakalım…

Yeni Transit 2.558 Kilogram Yük Taşır!

Yeni Ford Transit tam 2.383 kg’lık maksimum taşıma ağırlığı ile sınıfının en önemli seçeneklerinden biri haline getirilmiş. Bu taşıma kapasitesi, çok az seçenekte sunuluyor. Hal böyle olunca Yeni Transit, zirve model haline gelmiş. modelin pickup versiyonundaki taşıma kapasitesiyse 2.558 kilograma kadar çıkabiliyor.


Yeni Transit Kaç Kişilik?

Diğer yandan yeni Transit versiyonu geniş kullanım yelpazesiyle kullanıcıları bekliyor olacak. Mesela yolcu taşımada 19 koltuklu dizilime uygun bir alan kullanımı var. Bu da yine sınıfı için onu, farklı kılıyor. 


Taşıma ve yolcu kapasitesine ek olarak yeni Transit’in şasi ve gövde üzerindeki güçlendirilmiş panelleri, daha geniş arka lastikleri ve iyileştirilmiş frenleri de önemli detaylar arasında gösteriliyor. Bu saydığımız özelliklerin hepsi, planlanan mukavemet adımının önemli bir sonucu  aslında. 

2.0 Litrelik Motor Standart!

Ford, tüm Transit 5 Ton modellerinde 2.0 litrelik dizel motoru standart olarak sunuyor. 170 PS güç ve 390 Nm tork üreten bu motor standart olarak 6 kademeli manuel şanzımanla kombin edilecek. 


İsteyen otomatik Ford Transit de alabilecek. 10 kademeli otomatik şanzıman ise ek ücret karşılığında araca entegre edilebiliyor. 

Yeni Ford Transit Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

Ford Transit, pazarın en güçlü araçlarından biri. Ülkemizde de çok tutuluyor. Yenilenen özellikleri ile 2020 Ford Transit modeli de merakla bekleniyor. Peki, yenilenmiş Ford Transit ne zaman Türkiye’ye gelecek? Marka tarafından verilen bilgiye göre Kasım ayı itibariyle Avrupa merkezli olarak satış süreci başlatılacak. Yeni Transit’in Türkiye’deki bayilere gelme süreci ise önümüzdeki yılın ilk çeyreği itibariyle başlayacak. 

Ford Transit Kiralama Fiyatları Nasıl?

Ticari araç kiralama alanı, bugün yasa ile belirlenmiş bazı çerçeveler içinde yapılabiliyor. Bu nedenle Ford Transit kiralama seçenekleri için yolcu360.com ödüllü çağrı merkezi 0850 360 5 360’ı arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Minibüs Kiralama Fiyatları

Yorum ekle