Yolcu360 Blog
Volvo XC90 makyajlandı!

Volvo XC90 Makyajlandı!

Volvo XC90 makyajlandı! Yeni Volvo XC90 nasıl? Volvo XC90 2019 hakkında neler biliyoruz? Kiralık Volvo XC90 fiyatları nasıl? Uygun fiyata Volvo XC90 kiralama nasıl yapılır?

Volvo XC90 Makyajlandı!

İsveçli otomotiv markası Volvo, çok sevilen XC90 modelini makyajladı. Makyajlı XC90, Volvo markasının SUV kategorisindeki amiral gemisi konumunda. İlk kez 2015 yılında piyasaya sürülen Volvo XC90 modeli, farklı ve cesur bir tasarım dili sunulmuş ve daha sonra pek çok SUV için tasarım ilhamı olmuştu.

Önce biraz Volvo XC90 görselleri

%15 Daha Az Yakan Volvo XC90!

Volvo, XC90 makyajında tasarım detaylarına dokundu ama esas değişim kaputun altında. 2015 yılından beri çok sevilmesine karşın yakıt tüketimi nedeniyle biraz mesafeli durulan XC90’ın 2019 versiyonu için en önemli bilgi de artık daha az yakacağıyla ilgili. Premium SUV modeli, selefine göre yüzde 15 daha az yakacak. %15 yakıt ekonomisi sunan yeni nesil motoru hibrit elektrikli sistemle donatılmış. Yeni Volvo XC90 modelinin en önemli özelliği ise frenleme alanında daha fazla enerji  geri kazanımı sunuyor olması.

Kiralık Volvo XC90 Fiyatları Nasıl?

Kiralık Volvo XC90 fiyatları için yolcu360.com sistemi üzerinden hızlı, kolay ve pratik bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com ülke genelinde çok geniş bir rent a car firma havuzu ile işbirliği yapıyor. Bu sayede tek web sayfası üzerinden birden fazla rent a car firmasının Volvo kiralama özelinde ve diğer araçlar için sunacağı fiyat ve müsaitlik bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz. Geniş seçenek havuzu avantajıyla en uygun fiyatlı kiralık Volvo XC90 seçeneğine erişebilirsiniz. Ayrıca kredi kartına 9 taksitle online araç kiralama yapabilir ve planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz. Yeni çıkan Volvo modelleri ve otomobil haberleri için yolcu360.com/blog sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yorum ekle