Yolcu360 Blog
Euro NCAP'ten 5 Yıldızlı Hyundai Nexo
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Hyundai’den 44 Yeni Elektrikli Model Müjdesi!

Hyundai’den 44 Yeni Elektrikli Model Müjdesi!

Hyundai elektrikli modelleri hangileri? Elektrikli Hyundai seçenekleri neler? Hibrit Hyundai pazarı nasıl? Elektrikli Hyundai modelleri artacak mı? Elektrikli Hyundai kiralama fiyatları nasıl?

Hyundai’den 44 Yeni Elektrikli Model Müjdesi!

Hyundai markası, dünya genelinde en çok satanlar listesinde çok net bir yere sahip. Türkiye’de de Hyundai modelleri çok tutuluyor. Hem sıfır araç alırken, hem ikinci el araba alırken hem de araç kiralama yaparken Hyundai güçlü ve güvenilir bir seçenek oluşturuyor. Marka, geçtiğimiz günlerde dünya trendini takip eden bir açıklama ile elektrikli model sayısını arttıracağını duyurdu.

Tam 44 Yeni Elektrikli Hyundai!

Yeni hedefler ve yeni projelerle Hyundai markası, 2025 yılına kadar tam 44 yeni elektrikli model sunuyor olacak pazara. Hyundai markası, bundan sonra özellikle elektrikli modellerle öne çıkmayı hedefliyor.

Eoru NCAP’ten 5 yıldız alan Nexo modeli hakkında bilgi için buraya tıklayın!

Yatırım 7 Milyar Dolar

Elektrikli araç, hibrit motor teknolojisi, hidrojen yakıt teknolojisi alanlarında ciddi yatırım hamleleri yapan marka, bu alanda öncü bir yer edinmek niyetinde. Hyundai’nin toplam elektrikli motor yatırımı 2030 yılında proje hedefine ulaşacak. Bu tarihe kadar ortaya konulan yatırım rakamı için 7 milyar dolar telaffuz ediliyor.

Kendi Kendine Gidebilen Robot Taksiler

Kendi kendine gidebilen Robot taksiler ise markanın göz bebeği projesi niteliğinde. Bu robot taksiler için marka 2021 tarihini gösteriyor. 2021 yılında Kore’de kendi kendine giden robot taksiler trafiğe çıkacak şeklinde bir açıklama yapıldı bile…

Kiralık Elektrikli Hyundai Modelleri

Hyundai markasının bugün için ülkemizde de satışı olan elektrikli ve hibrit modelleri var. Bu modellerden araç filosuna almış olan rent a car firmalarının bilgilerine ulaşmak ya da elektrikli araç kiralamak için yolcu360.com ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorum ekle