Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Şoförlü Araç Kiralama Şartları ve Fiyatları

Şoförlü Araç Kiralama Şartları ve Fiyatları

Genellikle özel günler ve önemli iş ziyaretlerinde aratılan şoförlü araç kiralama hizmeti belli başlı araç kiralama hizmeti veren firmalarda bulunuyor. Peki şoförlü araç kiralama şartları ve fiyatları nedir? Şoförlü araç kiralama için şartlar neler? Şoförlü araç hangi alanlarda kullanılır? Araba kiralamakiralık arabaaraç kiralama kapsamında bu yazımızı Yolcu360 ekibi olarak sizler için derledik.

Şoförlü Araç Kiralama

Şoförlü araç kiralama hizmeti özel günler, düğün veya gezi turlarında kişilerin ihtiyaç duyduğu bir kiralama hizmeti. Türkiye’de belli başlı firmalar şoförlü araç kiralama hizmeti veriyor. Şoförlü araç özellikle Türkiye dağlık bir bölge olduğundan şoför tecrübesi sebebiyle tercih edilebiliyor. Kişiler gibi kurumlar ve tur şirketlerinin de ihtiyacı olan şoförlü araç kiralama şartları da lüks araç kiralama şartlarında olduğu gibi kiralama firmaları arasında değişiklik gösteriyor. Şoförlü araç kiralamada özellikle aracın getirilmesi ve geri alınması gibi kolaylıklar da sunuyor.

Ucuz araç kiralama için Ankara araç kiralama opsiyonlarına bakabilirsiniz.

Aylık araç kiralama için İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olanaklarına bakabilirsiniz.

Şoförlü Araç Kiralama Şartları

Belli başlı firmalar tarafından verilen şoförlü araç kiralama şartları firmadan firmaya da farklı detaylarla karşımıza çıkıyor. Genellikle büyük şehirlerde ve turistik lokasyonlarda verilen şoförlü araç özellikle; İstanbul, İzmir, Ankara, Bodrum’da aktif olarak sağlanıyor. Bazı firmalar şoförlü araç kiralama şartları yaş sınırı 24 olarak belirlerken, aracın marka modeline göre yaş sınırında değişiklikler yapılabiliyor. Kiralama firmalarında bulunan üst segment araçlar kimi zaman şoförlü araç kiralama hizmeti istenmese dahi aracı şoförlü olarak kiralıyor zira bu üst segment araçları kullanacak kişinin yolları bilmesi ve ileri düzey sürüş eğitimi almış olması gerekiyor. Şoförlü araç kiralama hizmetinden faydalanmak için öncelikle bu hizmetin alınacağı lokasyonun uygun olması ve depozito ücretinin ödenmiş olması gerekiyor. Vip araç kiralama şartları ve fiyatları gibi bu kiralamada bazen çift kredi kartı şartı olabilir.

araç kiralayan insanlar

Oto kiralama için İstanbul Havalimanı araç kiralama opsiyonlarını değerlendirebilirsiniz.


Şoförlü Araç Kiralama Fiyatları

Araç kiralama fiyatları firma ve aracın marka modeline göre değişiklik gösterir. Zaman zaman firmaların yaptıkları kampanyaları takip etmek ve erken rezervasyon yaptırmak uygun fiyatlı araç kiralama yapmak için önemli. Standart bir araç kiralama fiyatları ile şoförlü araç kiralama fiyatları arasında da farklılıklar söz konusu. Şoförlü araç genellikle lüks araç olduğundan otomatik olarak standart bir araca göre daha yüksek bir ödeme gerekiyor. Bu tip üst segment araçların depozito ücretlerinin de yüksek olduğunu söylemekte fayda var. Bu sebeple kiralama yapmadan önce vip minibüs kiralama gibi şoförlü araç kiralamada da ücretlerin yüksek olacağını bilmelisiniz. yolcu360.com şu anda şoförlü araç kiralama hizmeti vermiyor ancak gelecek dönem planları içinde şoförlü araç kiralama hizmetinin de olduğunu söyleyelim.

Kiralık araba için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Yorum ekle