Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Seat İbiza 1,0 Eco TSi DSG FR İncelemesi

Seat İbiza 1,0 Eco TSi DSG FR İncelemesi

Kiralık Seat İbiza fiyatları nasıl? Seat İbiza kiralamak için en avantajlı çözüm nasıl bulunur? Uygun fiyata kiralık İbiza nereden bulunur? 2018 model İbiza nasıl? Yeni İbiza FR alınır mı?…

Seat İbiza 1,0 Eco TSi DSG FR İncelemesi

Seat’ın en popüler modellerinden biri olan İbiza, hem ikinci el araç alırken, hem sıfır km araba alırken hem de araç kiralama yaparken çok tercih ediliyor. Seat’ın küçük sınıf temsilcisi İbiza, yeni nesilde selefine göre biraz irileşmiş görünüyor. 2018 model Seat İbiza, daha sportif ve daha seri bir otomobil olarak tanımlanabilir. Eğer Seat İbiza FR tercihi yaparsanız, eskiye oranla daha sportif bir otomobil alırken daha güçlü sürüş dinamikleriyle aracı kullanmaktan da daha fazla keyif alacaksınız.

Bolca ve hemen her noktada kişiselleştirme, sürücünün isteklerine hızlı ve net yanıt veren direksiyon sistemi, rekabetçi fiyatlar, bu otomobili dikkat çekici kılıyor. Biz de Seat İbiza FR otomatik şanzımanlı Eco kombinasyonunu inceledik. İşte detaylar…

2018 Model Seat İbiza 1,0 Eco TSi DSG FR Teknik Özellikleri

Seat İbiza fiyatı 86.800TL’den başlıyor.  Bu versiyon, iç mekanda sınıfına göre oldukça kaliteli işçilik ve malzeme ile dikkat çekiyor. Hatta fiyata göre fazla kaliteli bile bulunabilir. Şimdi, yeni İbiza FR’nin teknik özelliklerini inceleyelim.

Seat İbiza FR Motor Özellikleri

2018 model İbiza’da motor; sıralı ve turbo olarak görev yapıyor. Motoru önde ve enlemesine konumlanıyor. Motorun silindir / subap sayısı: 3/12.  Motor silindir hacmi ise 999cc. Motorun maksimum gücü 85kW/115HP 5000 d/d. Maksimum tork verisi ise 200Nm 2000-3500 d/d.

İbiza’nın FR Versiyonu Ne Kadar Hızlı?

Konu hız olunca turbo motor giriyor devreye. Maksimum hızlanma verisi 193km/s. 0-100km/s hızlanma verisi ise 9,4 saniye.

Benzinli Otomatik Seat İbiza Ne Kadar Yakıyor?

Seat İbiza 1,0 Eco TSi DSG FR modeli fabrika verilerine göre ortalama 4,7 litre yakıt tüketiyor.

Boyutlar

Aracın boyutları, küçük sınıfın irilerinden dedirtiyor. Uzunluk, genişlik, yükseklik ve dingil mesafesi detayları şöyle:

Uzunluk: 4059mm

Genişlik: 1780mm

Yükseklik: 1444mm

Dingil Mesafesi: 2564mm

İbiza’nın bagaj hacmi ise 355litre.

 

Yorum ekle