Yolcu360 Blog
sapanca-otelleri-0

En Güzel Sapanca Otelleri

En güzel Sapanca otelleri hangileri birlikte keşfedelim! Doğayla iç içe, yeşilin ve mavinin birçok tonunu görebileceğiniz bir kaçamak için yola çıkmaya hazır mısınız?

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Sapanca Nerede?

Sapanca Marmara Bölgesi`nin doğu kesiminde yer alan Sakarya’nın bir ilçesidir. 39,000 nüfuslu bir ilçe olan Sapanca başta İstanbul olmak üzere civar kentlerden oldukça ziyaretçi çeker. Yeşilliklerle kaplı bir göl beldesi olma özelliği dolayısıyla tatilciler tarafından oldukça tercih edilir. Göl kenarında yer alan tesisler 1999 depreminde oldukça hasar görmüş fakat zamanla yeniden canlanmıştır. Özellikle ilçe etrafında yer alan Kırkpınar ve Maşukiye gibi yerleşim yerlerinde birçok tatil beldesi ve yazlıklar vardır. Son yıllarda oldukça gözde olan Maşukiye’nin Samanlı Dağları’nın en yükseği olan Kartepe kış turizmi açısından oldukça tercih edilmektedir.

Sapanca’ya Ne Zaman Gitmeli?

sapanca-otelleri-2.jpg

Sapanca her mevsim popüler bir belde olmasının yanı sıra tatilciler tarafından özellikle sonbahar mevsiminde oldukça tercih ediliyor. Ekim ayının ikinci yarısında başlayan muhteşem renk dönüşleri muhteşem bir tablo çizerek ziyaretçilerine kendine hayran bırakıyor. Sapanca ziyaretinizde mevsimine göre yürüyüş, fotoğraf çekme etkinlikleri, Atv ya da offroad aktivitelerine katılarak doğa ile baş başa unutulmaz saatler geçirebilirsiniz.

Sapanca Neden Tercih Edilmektedir?

Ziyaretçilerine her mevsim sunduğu huzurlu ortamı, yeşilin her tonuna şahit olabileceğiniz doğası Sapanca’yı cazibe merkezi yapıyor. Belde, doğal ortamı ile uyumlu tasarlanmış otelleri ile sessiz bir ortama ihtiyaç duyan tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği yerlerden oluyor.
Şehrin kalabalığından kaçmak, kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak istiyorsanız size huzurun adresi Sapanca’da yer alan otellerden bahsetmek istiyoruz. Göl çevresinde ya da orman ile iç içe geçmiş tesislerle oldukça fazla otel seçeneği sunan Sapanca dingin bir tatil için doğru rotalardan.

sapanca-otelleri-2.jpg

Sapanca Otelleri: Sapanca’da Nerede Kalınır? 

Sapanca’da konaklama denince akla iki alternatif geliyor. Spa otelleri ya da size özel bahçeli havuzlu villalar. En güzel oteller Sapanca Gölü etrafında yer alıyor. En güzel evler ise daha çok Yanık Köyü ve Kırkpınar mevkiinde.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Sapanca’da göl ve doğa manzaralı, şehir merkezine yakın lokasyondaki, lüks ya da uygun bütçeli konaklama alternatifleri mevcut.  Birbirinden huzurlu ve konforlu konaklama seçenekleri sunan Sapanca tatilinizi planlamak aşağıda yer verdiğimiz tesislere göz atabilirsiniz.

  • NG Sapanca Wellness & Convention

NG Sapanca Wellness & Convention, doğa ile başbaşa bir tatil geçirmek isteyenler için ideal oteller arasında yer alıyor. Sapanca ilçe merkezinin yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta yer alan NG Sapanca Wellness & Convention’a özel aracınızla, taksiyle ya da toplu taşıma araçları aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz. Havaalanından otele ulaşmak isterseniz de otelin ücretli havaalanı servisini tercih edebilirsiniz.

Aileler için oldukça uygun bir otel olan tesis çocuk parkı ve diskosu, mini club ve aile odaları sayesinden ailelere oldukça konforlu bir tatil seçeneği.

Oldukça büyük olan bahçesi ile otelde kaldığınız süre boyunca uzun yürüyüşler yapabilir; tenis kortu, oyun odası, mini golf, bilardo, dart, futbol sahası, masa tenisi, basketbol, bilardo ve yüzme havuzundan faydalanabilirsiniz.

  • Sapanca Sahil Bungalov

Sapanca ilçe merkezine ortalama 2 km uzaklıkta yer alan Sapanca Sahil Bungalov’a özel aracınızla, taksiyle, toplu taşıma araçlarıyla veya ilçe merkezinden yaya olarak ulaşabilirsiniz. Tesisin havaalanından ulaşmak isteyen tatilciler için havaalanı servis hizmeti de var.  Otelin transfer servisi ayrıca Sapanca’nın hemen her noktasından ücretli bir şekilde ulaşım sağlama imkânı da sunmaktadır.

Sapanca Sahil Bungalov’u kişiye ya da çiftlere özel sunduğu bungalovlarda oldukça kaliteli bir tatil imkânı noktası. Bungalov evlerin önünde ağaç ve çeşitli bitki türlerinden oluşan doğal bahçelerinde oturabilir, huzurun keyfini çıkarabilirsiniz.

Tesis 24 saat açık resepsiyonu; hızlı check-in ve check-out yapma hizmeti ile misafirlerini bekletmeden hizmet veriyor. Aynı zaman otelde konakladığınız süre boyunca çamaşırhane, günlük temizlik hizmeti, çocuk karyolası, TV odası ve açık büfe restoran hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

  • A Diamond Hotel Sapanca

Sapanca’nın eşsiz doğa manzaralı otelleri demişken A Diomand Hotel Sapanca’dan bahsetmemek olmaz. Sapanca ilçe merkezine 6 kilometre mesafede yer alan otele yine özel aracını, taksi ya da toplu taşıma ile ulaşabilirsiniz.

24 saat açık resepsiyonunda hızlı check in yaparak eşsiz doğa manzaralı odanızın keyfini yaşayabilirsiniz. Oldukça hoş tasarlanmış A Diamond Hotel’in üst kat odalarında orman manzarasını doyasıya hissedebilirsiniz. Ayrıca otelin Spa, masaj salonu ve Türk hamamından da faydalanabilir açık yüzme havuzunun keyfini çıkarabilirsiniz. Doğa ile başbaşa huzur dolu tatiliyle birlikte otelin sunduğu zengin mutfak lezzetleri eşliğinde tatilinize devam edebilirsiniz.

  • Karakaya Villa Suit Hotel

Karakaya Villa Suit Bungalov Sapanca Mahmudiye mevkiinde yer almaktadır. 4 adet bungalov 4 adet villa tipi konaklama seçenekleri sunan tesis evcil hayvan kabul ediyor. Konforlu ve temiz odaları ile tertemiz bir doğa havası soluyarak tatil yapabilir bahçedeki evcil hayvanları besleyebilir ve otelin bahçesinde yer alan ağaçlardan meyve yiyebilirsiniz.

Tesisin profesyonel aşçı ekibi sayesinde yemekleri de oldukça leziz. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Karakaya Villa Suit Hotel hem çocuklu aileler hem arkadaş grubu hem de çiftler için oldukça uygun özelliklere sahip.

  • Şenler Butik Otel

Şenler Butik Otel Sapanca ilçe merkezine 2 kilometre mesafede yer alıyor. Otelin özellikle kahvaltısı oldukça popüler. Burada geçireceğiniz zaman diliminde kahvaltıya uzun bir zaman ayırmanızı öneririz. Engelli kullanıma uygun odaları ve çocuk karyolası seçenekleri ile Şenler Butik Otel’e havaalanından, ilçenin hemen hemen her noktasından ve özel araçlarınızla rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Şenler Butik Otel’de geçireceğiniz zaman diliminde birçok aktivite sizleri bekliyor. At binme, ATV safarisi, masaj, Thai masajı ve sezonluk açık yüzme havuzu gibi olanaklardan faydalanabilirsiniz. Otel ayrıca balayı çitlerine de özel indirim sunmaktadır.

  • Adesa Bungalov & Butik Otel

Adesa Bungalov & Butik Otel Sapanca-Maşukiye sınırı arasında. Sapanca’ya 7 kilometre, Kartepe’ye ise 19 kilometre uzaklıktaki tesis 18 yaş ve üzeri misafirlerini kabul ediyor. Bungalovların içinde bir adet çift kişilik yatak mevcut. Her bungalovun kendine ait bir banyosu da var ve ayrıca TV ve kablosuz internet imkânı da var. Adesa Bungalov & Butik Otel’de  huzur dolu bir tatil sizi bekliyor.

Sapanca Göl ve Doğa Manzaralı Tesisleri ile Sizleri Bekliyor

Sapanca sakin ve huzurlu atmosferi, tertemiz havası ve eşsiz manzarası ile ünlü. Sakarya’nın yüzölçümü en küçük yeri olmasına rağmen nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçesi de burası. Yani tatil beldesi olmasının dışında burayı çok fazla insan yaşamak için de tercih ediyor. Siz de hem huzur dolu hem de romantik bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız yazımızı okuyarak birçok alternatif üzerinden seçim yapabilirsiniz. Tatilinizde Sapanca’yı tercih ederek, göl manzarası ile güne başlayabilir, bol bol fotoğraf çekebilir ve tüm yemeklerinizi tertemiz orman havası eşliğinde yiyebilirsiniz. Ülkemizin huzur dolu tatil beldelerinden biri olan Sapanca’da tatil yaparak ülkemizin huzur dolu tatil beldelerinden biri olarak unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yorum ekle