Yolcu360 Blog
şanlıurfa araba sürülecek yerler, genç erkek otomobil sürücüsü kokpitte
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Şanlıurfa’da Araba Sürülecek Yerler: En İyi 5 Şanlıurfa Sürücü Kursu

Şanlıurfa’da Araba Sürülecek Yerler: En İyi 5 Şanlıurfa Sürücü Kursu

Şanlıurfa araba sürülecek yerler, ehliyetinizi yeni aldıysanız oldukça önemlidir. Sizin için hazırladığımız listeye göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 

sürücü kursu eğitmeni, direksiyon dersi almak

Şanlıurfa Araba Sürülecek Yerler: Şanlıurfa Sürücü Eğitim Alanı

Araba sürmekten pek çoğumuz keyif alır. Özellikle de trafiğin olmadığı zamanlar daha eğlencelidir. Kendimizi özgür hissetmemizi sağlayan ferahlatıcı bir etkinliktir.

Ya da ehliyetinizi yeni almışsanız pratik yapacak boş alana ihtiyacınız olacaktır. Yaşadığınız şehirlerin kalabalığı sizi boş arazi bulma konusunda zorlayabilir.

Peki, Şanlıurfa araba sürebileceğiniz yerler neresidir? Biraz olsun stres atabileceğiniz yerler neresi? Şanlıurfa’da araba sürmek için boş araziler var mı?

Sizler için ufak bi araştırma yaptık. Gelin buralara birlikte göz atalım.

şanlıurfa-harran-üniversitesi-osmanbey-kampüsü_-şanlıurfa-araba-sürülecek-yerler (1) (1)

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Kampüsü

Ülkemizdeki pek çok üniversite kampüs yerleşkesine sahiptir. Harran Üniversitesi de onlardan biridir. Oldukça geniş bir arazi üzerine kurulmuştur.

Arabanızla yalnız kalmak istiyorsanız Harran Üniversitesi kampüsü bunun için oldukça uygundur. Özellikle öğrenci yoğunluğunun daha az olduğu hafta sonlarını tercih edebilirsiniz.

Ayrıca ehliyetinizi yeni aldıysanız, Şanlıurfa’da direksiyon çalışılacak yerler arasındadır. Trafikten uzak bu kampüste rahat rahat pratik yapabilirsiniz. Bu sayede kaygı seviyenizi kontrol etmeyi başarırsınız.

Bizce Harran Üniversitesi, Şanlıurfa araba sürülecek yerler arasında en güvenilir olanıdır. Henüz trafiğe çıkmamış, acemi bir şoförseniz kampüsü test etmelisiniz.

genç erkek sürücü, şanlıurfa araba sürülecek yerler

Şanlıurfa Araba Sürülecek Yerler: Direksiyon Sınav Güzergahları

Araba kullanma konusunda tecrübe kazanabileceğiniz en uygun yerlerden biri de direksiyon sınav güzergahlarıdır. Ehliyet alırken de zaman zaman deneyimlediğiniz bölgelerdir.

Bizden tavsiye, Şanlıurfa’da araba sürebileceğiniz yerlere giderken mutlaka bir yakınınız size eşlik etmeli. Ancak profesyonelleştikten sonra tek başınıza trafiğe çıkabilirsiniz. Acemiliğinizi atana kadar size yardımcı olacak biri mutlaka olmalı.

Hatta Şanlıurfa sürücü kursları hocalarından, direksiyon sınavı güzergahlarında pratik yapmak için destek alabilirsiniz. Bu sayede öğrendiğiniz trafik kurallarını bizzat hayata geçirebilirsiniz.

Trafiğin az olduğu saatlerde, bu seçeneği de değerlendirebilirsiniz.

Şanlıurfa Fuar Merkezi, şanlıurfa araba sürülecek yerler

Şanlıurfa Fuar Merkezi

Fuar merkezleri, uygun olduğu tarih aralıklarında Şanlıurfa’da araba sürmek için boş arazi imkanı olabiliyor.

Elbette fuar merkezlerinin sakin zamanlarını tercih etmelisiniz. Etkinliklerin yapılmadığı günleri özellikle takip etmelisiniz.

Bizce Şanlıurfa’da araba sürebileceğiniz yerler arasında fuar merkezi, en rahat seçeneklerden biridir. Büyük bir araziye sahip fuar merkezi, direksiyon pratiği için size imkan sağlıyor. Kimsenin olmadığı boş zamanlarda burada olabilirseniz epey şanslısınız.

Pazar Yerleri

Hiç şüphesiz ki, pazar yerleri ehliyetini yeni almış şoförler için harika bir seçenek oluyor. Şanlıurfa direksiyon çalışabileceğiniz en uygun yerlerdir. Geniş alanlara kurulan semt pazarlarını pratik yapmak için değerlendirebilirsiniz.

Pazarların kurulmadığı zamanlar, Şanlıurfa araba sürebileceğiniz yerler arasında en sakin olan seçenektir.

Şanlıurfa Araba Sürülecek Yerler: Sürücü Eğitim Pistleri

Sürücü eğitim pistleri hemen hemen her ilde mevcuttur. Araba kullanmayı öğrenmek için ideal yerlerdir. Eğer ehliyetinizi yeni aldıysanız Şanlıurfa’da nerede direksiyon çalışacaksınız?

Kendinizi geliştirmeniz konusunda acemi sürücülere fırsat sunar.

Yalnız şunu belirtmekte fayda var: Sürücü eğitim pistlerine giriş koşulları değişkenlik gösterebiliyor. Bazı pistler sürücü kursları bünyesindedir. Bu yüzden gitmeden önce araştırma yapmanız yararlı olacaktır.

Otopark Alanları

Otoparklar, direksiyon kabiliyetinizi geliştirmek adına oldukça uygundur. Uygulamalı sınavda karşılaşacağınız sorunları ortadan kaldırmak için pratik yapma şansı yakalarsınız. Özellikle park etme sorunu yaşayan sürücü adayları için fırsattır.

Şanlıurfa araba sürmek için boş arazi seçeneklerinden biri alışveriş merkezi otoparklarıdır. Fakat alışveriş merkezlerinin sakin olduğu günleri tercih etmelisiniz. Ayrıca açık otoparkları kullanmak direksiyon başında sizi daha rahat hissettirecektir.

Şanlıurfa Sürücü Kursları

Kendi aracınız ile dilediğiniz seyahate çıkabilmeniz için öncelikle ehliyet almanız gereklidir. Bunun için ise kendinize uygun bir sürücü kursu bulmalısınız.

Şanlıurfa sürücü kurslarını, Google puanlarına göre sizin için listeledik.

  • Özel Urfa Anadolu Sürücü Kursu: Google puanı 5.0 (147 kullanıcı)
  • ÖzDamla Sürücü Kursu: Google puanı 5.0 (77 kullanıcı)
  • Demet Sürücü Kursu: Google puanı 4.9 (28 kullanıcı)
  • Güneydoğu Sürücü Kursu: Google puanı 4.8 (37 kullanıcı)
  • Doğan Sürücü Kursu: Google puanı 4.8 (20 kullanıcı)
  • Kızılelma Sürücü Kursu: Google puanı 4.8 (16 kullanıcı)

yolcu360 blog arama banner

Otomotiv Dünyası ile İlgili Her Konuda Yolcu360 Yanınızda!

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle