Yolcu360 Blog
ford araba modelleri, ford fiesta
Kaynak: https://www.autocar.co.uk/

Ford Araba Modelleri Tam Liste! 

Ford araba modelleri nelerdir? Merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Otomotiv sektörünün en önde gelen markalarından biri Ford. Hatta markayı bir dönemin efsane sloganı “alırsın Ford olursun lord” ile de hatırlıyoruz.

Sektöre erken dönemlerde giriş yapmış bir marka olarak Ford, otomotiv sektörünün lider markalarından biri. Buna bağlı olarak çok tercih edilen ve haliyle merak edilen arabalar piyasaya sürüyor.

Biz de araba tutkusu olan kişileri düşünerek Ford araba modellerini sizler için listeledik. Ford araba modelleri hangileri, Ford araba modelleri ve fiyatları nedir, çok merak edilen Ford Focus araba modelleri, araba modelleri Ford markası, Ford araba yeni modeller, Ford araba modelleri 2022 yılı gibi konulara yazımızda yer vermeye çalıştık. Gelin hep beraber listemize şöyle bir göz atalım.

Ford Araba Modelleri

Merak edenler için Ford araba modellerini sizin için şöyle listeledik.

ford araba modelleri, ford fiesta kırmızı

Ford Fiesta

Araç Ford tarafından 1976 yılından beri üretiliyor. Bu tarihten itibaren 12 milyondan fazla Ford Fiesta satılmış ve satılmaya devam ediyor. Fiesta, önden çekişli ve B segmenti olan bir araba modeli.

ford araba modelleri, ford focus

Ford Focus

Ford Focus, Ford’un ürettiği kompakt otomobil olan araba modeli. Araç ilk kez 1998 yılında Avrupa’da, 1999 yılında da Amerika’da satışa sunuluyor. Focus’un spor modeli olan Ford Focus RS’den ilham alınarak tasarlanan RS WRC, 2006 – 2007 yıllarında Ford’a Dünya Ralli Şampiyonası Üreticiler Şampiyonluğu kazandırıyor.

ford araba modelleri, ford kuga spy

Ford Kuga Araba Modelleri

Ford Kuga, 2008 yılından beri üretilen bir Ford araba modeli. Araç Ford’un ürettiği kompakt crossover SUV tarzı bir model.

Kuga araçların önden çekişli ya da dört tekerlekten çekişli modelleri piyasada mevcut. Ayrıca aracın 2.0 litre dizel motor ve 2.5 litre benzinli seçenekleri bulunuyor.

ford araba modelleri, ford puma

Ford Puma

Ford Puma, çevre dostu olan EcoBoost Hibrit seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Araç kullanıcılarına yakıt ekonomisi ve daha düşük CO2 emisyonu sunuyor.

Puma, Ford’un sürüş keyfini ve güvenliği arttırmak üzerine tasarlamış olduğu bir otomobil. Araba meraklılarının, bu modeli kesinlikle daha detaylı araştırmasını tavsiye ederek bir diğer aracımıza geçelim.

ford araba modelleri, ford ecosport

Ford Ecosport Araba Modelleri

Ford Ecosport, SUV ve dayanıklı, şık bir tasarıma sahip. Ayrıca hassas manevra kabiliyeti, sürüşü güvenli ve keyifli bir hale getiriyor. Bunun yanında Yılın Uluslararası Motoru Ödülü’nü üst üste altı kez kazanan Ecosport, başarılara doymuyor.

ford araba modelleri, ford fiesta kırmızı

Ford Fiesta ST

Ford’un araba modelleri arasında hem güçlü hem de hızlı yapısıyla Ford Fiesta ST, tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Fiesta ST, 200 PS ve 290 Nm tork üreten yeni 1.5 litrelik Ecoboost motor sistemiyle, 6.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabilme gücüne sahip. Araç kullanıcıya üç farklı sürüş modu sunuyor: Normal, Spor, Pist. Bunlardan istediğinizi kullanabiliyorsunuz.

Ford Ranger 2022 özellikleri

Ford Ranger Araba Modelleri

Ford Ranger, 237 mm yerden yüksek olarak tasarlanan bir araba modeli. Bu nedenle en zorlu arazi koşullarında bile sizi yarı yolda bırakmayacak bir kapsama sahip. Ayrıca son derece gelişmiş teknolojilerle donatılmış araçta, Çarpışma Önleme Yardımı gibi güvenli sistemler mevcut.

Ford Ranger Stormtrak

Yeni Ranger Stormtrak, 18 inçlik jantlarıyla arazilere meydan okumak için tasarlanan bir araba modeli. Araç, çift kabinli gövdesi ve geniş yük alanı ile Ford Ranger sevenleri heyecanlandırıyor.

Ford Ranger Wolftrak

Ford Yeni Ranger Wolftrak, gücünü ve heybetini 2.OL 170 PS EcoBlue motoruna borçlu. Her hava koşuluna dayanıklı aksama sahip araç, adeta sizi yarı yolda bırakmayan bir güç makinesi.

ford araba modelleri, fırd ranger

Ford Ranger Raptor Araba Modelleri

Ranger Raptor, arazi performansı için üretilen bir araç modeli. Akıllı sistemlerle donatılmış bu muhteşem araç tek düğme ile Arazi Yönetim Sistemi’ni devreye sokuyor. Ford Ranger Raptor ile her koşulda korkusuzca, keyifli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

ford araba modelleri, ford tourneo

Ford Tourneo Connect Active

Araç iç mekanda kullanılan kaliteli malzemeler, çok yönlü koltuklar ve akıllı teknoloji donanımıyla tam bir uzun yol otomobili. Kaygan ve engebeli zeminlerde otomobilin patinaj çekmesini önlemek üzerine tasarlanmış bir sisteme sahip. Tourneo Connect Active, Ecoblue dizel motoru 120 PS gücüyle performansını üst seviyelere taşıyor.

Ford Tourneo Courier

Tourneo Courier işlevselliği ve çok yönlü oluşuyla kesinlikle iyi bir tercih. Tam bir aile arabası olan araç, ayrıca yükleriniz için geliştirilmiş akıllı bir sisteme sahip. Bununla birlikte hız denetimi sağlayabileceğiniz Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı teknolojisiyle, rahat ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Ford Transit Courier Araba Modelleri

Transit Courier, geniş yükleme kapasitesi ve konforlu sürüş deneyimi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Araçta katlanır bir bölme mevcut. Bundan dolayı yolcu koltuğunu katlamak suretiyle yüklediğiniz yükler, hiçbir şekilde sürücüyü rahatsız etmiyor.

Otomobil altı ileri vitesliyle yakıt tasarrufu yapmanıza yardımcı oluyor. Aracınızı yüksek hızlara çıktığınızda dilerseniz altıncı vitese alabilirsiniz. Böylece yakıt tasarrufu yapmaya başlayabilirsiniz.

Ford Tourneo Connect

Tourneo Connect, gelişmiş bir otomatik şanzımanla üretiliyor. Bu sayede hızlanma ve pürüzsüz vites değiştirebilme imkanı sağlıyor. Ayrıca aracın bu yapısı, keyifli bir sürüş deneyimine sebep olurken aynı zamanda yakıt tasarrufu yapmanıza olanak tanıyor.

Ford Transit Connect Araba Modelleri

Transit Connect, dayanıklılık ve kesintisiz yük hacmi ile son derece tercih edilesi bir araba modeli. Transit Connect aracın 100 PS TDCi dizel motoru yakıt tasarrufu yapmanıza olanak sağlıyor. Ayrıca çok düşük CO2 emisyonuna sahip.

Ford Tourneo Custom

Ford Tourneo Custom, otuzdan fazla koltuk konfigürasyonuna sahip. Bu sayede yolculuklarınızda yolcu kabinini isteğinize ya da ihtiyacınıza göre siz ayarlayabilirsiniz.

Araç benzersiz konforu ve sürüş deneyiminin dışında birçok ileri teknoloji sisteme de sahip. Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Akıllı Hız Sınırlandırıcı, Geri Görüş Kamerası, Adaptif Hız Sabitleme bu teknolojilerden sadece birkaçı. Ayrıca sahip olduğu Ford EcoBlue 2.0L motor, sizin yakıt tasarrufu yapmanıza olanak sağlıyor.

Ford Transit Minibüs Araba Modelleri

Ford Transit Minibüs, 2.0 litre Ford EcoBlue dizel motoruyla güçlü ve konforlu bir sürüş deneyimi sağlıyor. Ayrıca araçta on sekiz kişiye kadar koltuk kapasitesi var. Bu araca sahipseniz asla yer sıkıntısı çekmeyeceksiniz.

Elektrikli basamak yardımıyla araca giriş ve çıkışlarınız oldukça kolay. Ayrıca tüm bu konforunun yanında Ford Transit Minibüs, birçok ileri seviye teknolojik sistem ile donatılmış şekilde sürücünün huzuruna çıkıyor. Oldukça iyi bir seçenek olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Ford Transit Kamyonet

İster kasalı ister kasasız kullanılsın Ford Transit Kamyonet eşsiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor diyor deneyenler. Araç 2.0 litrelik Ford EcoBlue dizel motoruyla, güçlü ve verimli bir sürüş gücü sağlıyor. Transit kamyonet 2426 kg’a kadar varan yük kapasitesi ile, her işinizi halletmeniz için bir yardımcı.

 Ford Transit Van Araba Modelleri

Güçlü ve dayanıklı yapısıyla tüm dikkatleri üzerine Ford Transit Van, 2.0 litre EcoBlue dizel motoruyla oldukça güçlü ve verimli. Ayrıca yakıt tasarrufu ve son derece düşük karbondioksit emisyonu için hibrit motor seçeneği mevcut.

Birçok ileri seviye teknolojiye sahip olan araç, park edildiğinde hasar oluşmaması için yan aynaların otomatik olarak içe kapandığı bir sisteme de sahip.

yolcu360 blog arama banner

Kiralık Ford Seçenekleri

Kiralık Ford fiyatları için yolcu360.com ile araştırma yapabilirsiniz. Araç kiralama fiyatlarına hızlıca bakabilir, özellikle Ford fiyatları için de bilgi bulabilirsiniz.

Ayrıca Yolcu360 mobil uygulamasını telefonunuza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Fiyatlar Ne Durumda?

En çok tercih edilen Ford araba modellerinin fiyatlarını sizin için listeledik. Ayrıca bu fiyatlar 2022 Şubat ayına ait ortalama miktarlardır. Güncel fiyat bilgisi için Ford bayiliklerinden bilgi alabilirsiniz.

  • Fiesta: 203.550 – 331.600 TL
  • Focus Sedan: 434.200 – 561.000 TL
  • EcoSport: 460.100 – 521.500 TL
  • Kuga: 492.800 – 1.981.800 TL
  • Puma: 477.300 – 612.600 TL
  • Ranger: 575.800 – 875.500 TL
  • Tourneo: 393.900 – 457.400 TL
  • Tourneo Custom: 449.300 – 626.900 TL
  • Ford Transit Connect: 292.200 – 312.700 TL
  • Ford Transit Custom Van: 347.100 – 417.300 TL

Yorum ekle