Yolcu360 Blog
porsche 911
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > 2019 Model Porsche Spor Otomobilleri Harika!

2019 Model Porsche Spor Otomobilleri Harika!

Spor Porsche modelleri yenileniyor. Porsche 911 de 2019 yılında yeni bir tasarım ve donanımla satışa sunulacak.

2019 model Porsche spor modelleri yenilendi. 2019 Porsche spor modelleri hakkında haberler sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. 🙂

2019 Model Porsche Otomobil Listesi

Porsche, öyle bir otomobil üreticisi ki, onda Alman klasik ruhu hep var ama teknolojinin de en son aşaması ile paketleniyor. Yani, en yeni teknoloji ile en klasik olanı bir arada alabiliyorsunuz. Porsche, geleneksel çizgisini hiç bozmadan anı yakalamayı başaran enteresan bir motivasyona sahip.

  • Yeni Porsche 911

Porsche 911

2019 itibariyle yeni Porsche spor modelleri ve yenilenen spor modelleri görücüye çıkacak. Hatta Kasım 2018’de yeni 911 tanıtımı var. Yeni Porsche 911 hakkında verilen bilgiler şöyle:

Boyutlar aratacak. Daha iri bir 911 göreceğiz. Motorda 3,0 ve 3,8 litrelik boxer sunulacak. Ayrıca hibrit Porsche 911 modeli de satışa çıkacak.

  • Porsche Speedster

Küçültülmüş ön cam yapısı, karakteristik hörgüç dizaynı, çok daha hafif karoser yeni Porsche Speedster hakkında ilk dikkat çekenler.

  • Yeni Bir Porsche Modeli
Kaynak: https://www.motor1.com/

Alman otomobil devi Porsche, yeni bir model üzerinde de çalışıyor. Marka mühendisleri, 911 turbonun üzerinde konumlanacak yeni bir model üzerinde çalışıyor. Bu araç, Ferrari’nin 488 Pista’sı ve Lamborghini’nin Huracan modeli ile rekabet edecek. 2020 gibi yola çıkması planlanan bu yeni model, ortadan motorlu olacak.

Yolcu360 ile Araç Kiralama

  • Birden fazla rent a car firmasının müsait araç listesine tek web sayfası üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
  • Rent a car için kredi kartına 9 taksitle araç kiralayabilirsiniz. Bu sayede ödeme konusunda sorun yaşamazsınız. Seyahatiniz esnasında ödeme konusunda kafanızda soru işaretleri oluşmaz ve tatilinizde ulaşım konusunda sorun yaşamazsınız.
  • En uygun araç kiralama hizmetleri için dilediğiniz her an ulaşabileceğiniz bir online sistem sunar. Böylece araba kiralarken daha pratik bir yöntem tercih etmiş olursunuz.
  • Online olarak sadece akıllı telefonunuzla bile araç kiralama işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Vakitten tasarruf edersiniz. İstediğiniz her yerde araç kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sistem üzerinden bir bölgedeki örneğin İstanbul’da ki en uygun fiyatlı kiralık otomobil seçeneğini bir kaç saniye içinde görüntüleyebilirsiniz. Zamanı verimli kullanmış olursunuz. İstediğiniz aracı hemen bulabilirsiniz.
  • Yolcu360 üzerinden araba kiralama için fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Bu sayede bütçenize en uygun olan araçları rahatlıkla bulabilirsiniz.
  • Oto kiralama için planlarınız değişirse Yolcu360 size koşulsuz iptal hakkı verir. Böylece bir yandan seyahat planlarınızın değişikliği ile ilgili sorunları çözmeye çalışırken birde kiraladığınız aracı iptal etmekle uğraşmazsınız.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayın.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle