Yolcu360 Blog
nissan-x-trail-2023
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Nissan X-Trail 2023 Özellikleri ve Fiyatı

Nissan X-Trail 2023 Özellikleri ve Fiyatı

Nissan X-Trail özellikleri ve fiyatı 2023 için inceliyoruz. Otomobil dünyasının en sevilen araçlarından biri olan Nissan X-Trail, yolculuklarınızın ayrılmaz bir parçası olmaya devam ediyor. SUV piyasasına hızlı bir giriş yapan Nissan X-Trail 2023’ü birlikte tanıyalım.  

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Nissan X-Trail Sürüş Modları

nissan-x-trail-2023

Öncelikle Nissan X-Trail’in genel özelliklerini ele alalım. Her ihtiyaca hitap eden farklı sürüş modları ile yolların hakimi siz oluyorsunuz. Sürüş keyfinizi artıracak beş modu şöyle:

  • Eco Modu

Nissan X-Trail 2023 Eco Modu sayesinde motor, şanzıman ve diğer sürüş işlevlerini optimize eder. Bu sayede size daha verimli bir sürüş deneyimi sunar. 

  • Normal Mod

Her koşula uyum sağlayan, sizinle birlikte yollara adapte olabilen Normal Mod sayesinde artık seyahatleriniz daha keyifli. Performans ve ekonomi arasındaki dengeyi de kurmayı başarabiliyor.

  • Sport Mod

Nissan X-Trail Sport Mod, daha yüksek devirde vites değiştirme noktalarını simüle ederek daha canlı motor tepkisi verir.

  • Snow Mod

Snow Mod, gaz pedalı ve güç aktarımına etki eder. Akıllı dört çeker sistemi optimum yol tutuşu ve çekiş sayesinde güvenli bir sürüş imkanı sunar.

  • Off Road Mod

Off-Road Mod optimum performans için motor gücü, şanzıman ve 4×4 çekiş sistemini ayarlayarak çekişi ve kontrolü artırır.

e-Power ile Nissan X-Trail ve Motor Özellikleri

nissan-x-trail-2023

e-Power ile yepyeni Nissan X-Trail macerasına hazır mısınız? Nissan’ın en yeni aile ve macera crossover’ı diyebiliriz. Kabloyla şarj edilmeye gerek duymayan, sessiz ve elektrikli bir sürüş keyfi sizleri bekliyor. Benzersiz e-Power teknolojisi veya canlı performans ve düşük emisyon için tasarlanmış hafif hibrit motor seçenekleriyle de güçlendirilmiştir. Böylece sizlere üstün kontrol ve eşsiz bir elektrikli deneyim sunar. e-POWER’ın dört tekerlekten çekişli versiyonu ile Nissan X-Trail, 7 koltuk seçeneği sunan geniş bir crossover modeli diyebiliriz. Sizi ve ailenizi güvenli bir yolculuğa çıkarmak için Nissan’ın en gelişmiş güvenlik teknolojileri ile donatılmıştır. Bunun yanı sıra son nesil bağlantı teknolojileriyle de Nissan X-Trail 2023, tam ailelere hitap eden özellikleri bünyesinde barındırıyor. 

Nissan X-Trail 2023 Ek Özellikleri 

nissan-x-trail-2023

  • Nissan X-Trail 2023 iç özellikleri kadar dış özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Şık led farları ile rakipleri arasında epey gösterişli durduğunu söylemeden geçmeyelim. Bunun yanı sıra hava girişlerindeki ince detaylandırma da gözlerden kaçmıyor. Nissan X-Trail 2023 ön tarafında yer alan dikkat çekici V-Motion ızgara, elektrikli crossover’ın öncü özelliklerinden biri. Ayrıca Nissan’ın mevcut modellerindeki tasarım DNA’sına sahip olduğunu da belli ediyor. 
  • Şarj özelliği de Nissan X-Trail’i rakiplerinden ayıran bir diğer özelliklerden diyebiliriz. Toplamda 35” genişliğe sahip ekranlar ile Nissan teknolojisinin en kusursuz deneyimini sizlere sunuyor. Bunun yanı sıra Nissan sürücü destek sistemleri sayesinde gitmek istediğiniz lokasyona bir an önce ulaşım sağlayabilirsiniz. 
  • Artık eşyalarınızı nereye koyacağınızı düşünmenize gerek yok. Nissan X-Trail 2023 orta konsolun alt kısmı kişisel ihtiyaçlarınız için tasarlandı. Ortam aydınlatmasının rahatlatıcı atmosferi, premium malzemelerin yumuşak dokusu ve akıllı telefonunuz için kablosuz şarj rahatlığı sunuyor. 
  • e-POWER sayesinde dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan, %100 elektrikli bir sürüş deneyimi sunuyor. Aynı zamanda yüksek yakıt tasarrufu sağlayan bir jeneratör ünitesinin, lityum iyon bataryayı şarj ettiği, kusursuz bir elektrikli araç olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Yeterli batarya şarj miktarına ulaşan aracın lastiklerine güç aktaran elektrik motoruna elektrik enerjisi göndermeye başlamaktadır. Bu sayede kablo takıp şarj etmeye gerek kalmaz.
  • e-Pedal ile elektrikli araç sürüş deneyiminizi kolaylaştırın. Sezgisel bir sürüş deneyimi keşfine çıkın. e-Pedal teknolojisi sadece Nissan’a özel bir tasarım olup, 10 km/s üzerindeki hızlarda sadece gaz pedalını kullanarak etkili bir şekilde hızlanma ve aynı zamanda da yavaşlama seçeneği sunuyor. 
  • e-4ORCE ile dört tekerlekten çekiş gücünün elektriklendirilmiş hali ile yeniden yorumluyor. Nissan X-Trail 2023’te sunulan, güçlü dört tekerlekten çekiş sistemi ile her türlü zemine güvenle çıkabilirsiniz. Böylesine güçlü bir yol tutuş sistemi sayesinde ailenizle çıkacağınız yolculuklarda içiniz hep rahat.
  • Nissan X-Trail 2023’ün belki de en önemli ek özelliklerinden biri araç içinde mevcut olan internet. Nitekim bir Wi-Fi hotspot görevi görüyor. Tüm araç yolcularının Nissan X-Trail’lerinin içinde ya da çevresinde yedi kişiye kadar ayrı Wi-Fi özellikli elektronik cihaz bağlamaya imkan tanıyor.
  • SUV tarzı bir araç olması sebebi ile çevre görüşünde problem yaşanacağı düşüncesi hakim olabilir. Fakat Nissan X-Trail 2023’ün gelişen teknolojiyle birlikte ortaya koyduğu akıllı çevre görüş sistemi, tüm bu korkularınız yerle bir etmeye geliyor. Peki nedir bu akıllı çevre görüş sistemi? Dar alanlara park ederken kullanabileceğiniz dört adet yüksek çözünürlüklü kameraya sahip. Sizlere 360 derece görüş alanı sunarak güvenli bir şekilde park etmenizi sağlıyor.

Nissan X-Trail 2023 Hibrit Motor Özelliği

Bir taraftan heyecanlı bir sürüş keyfi yaparken diğer taraftan yakıt performansı sağlamaya ne dersiniz? Bu teklife kim hayır diyebilir ki!  Yeni Nissan X-Trail’in hafif hibrit 1.5 L değişken sıkıştırma oranına sahip 3 silindirli motorunu sizlere öneriyoruz. Hafif hibrit teknolojisi hızlanma sırasında tork desteği sağlamanın yanı sıra lityum-iyon batarya ve marş jeneratörü verimliliği artırmak için motor kapatma durumlarını da optimize etme görevini üstleniyor. Ayrıca değişken sıkıştırma oranı 8:1 ile 14:1 arasında değişmekte olup, verimlilik ve sürüş için kusursuz bir tercihtir.

Nissan X-Trail 2023 Dış Özellikleri

nissan-x-trail-2023

Nissan X-Trail 2023’ü toplam 1.840 mm genişliği ile ailenizi kucaklayan bir otomobil gibi düşünebilirsiniz. Bunun  yanı sıra 2.705 mm dingil mesafesi ile mükemmel dengeyi yakalamanızı sağlıyor. 1.725 mm araç yüksekliği ile de göz dolduruyor. Gelin daha detaylı ölçüleri birlikte inceleyelim.

e-POWER (5 KİŞİLİK) LİTRE
PLATINUM PREMIUM 575
SKYPACK 575
   

 

e-4ORCE  (5 KİŞİLİK) LİTRE
PLATINUM PREMIUM 575
SKYPACK 575
   

 

e-4ORCE  (7 KİŞİLİK) LİTRE
PLATINUM PREMIUM 485
SKYPACK 485
   

 

HAFİF HİBRİT (5 KİŞİLİK) LİTRE
PLATINUM PREMIUM 585
SKYPACK 585
   

Nissan X-Trail Fiyatları 2023

nissan-x-trail-2023

Versiyon İsmi Tavsiye Edilen Kredi Kampanyalı Liste Fiyatı Tavsiye Edilen Takas Destekli Liste Fiyatı
1.5 DIG-T 163PS X-Tronic CVT Skypack 2.356.500 2.256.500
1.5 DIG-T 163PS X-Tronic CVT Platinum Premium 2.622.800 2.522.800
e-4ORCE Skypack 4×4 2.971.100 2.871.100
e-4ORCE Platinum Premium 4×4 3.237.500 3.137.500
e-4ORCE Platinum Premium 7-Koltuk 4×4 3.282.600 3.182.600

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle