Yolcu360 Blog

Kurumsal Araç Kiralama Hizmeti

Kurumsal araç kiralama hizmeti, kurumsal araç kiralamada dikkat edilmesi gerekenler ve kurumsal oto kiralama fiyatları konusunu masaya yatırdık…

yolcu360.com olarak, araç kiralamada kurumsal yaklaşımları önemsiyoruz. Kurum kültürü, rent a car hizmetinin verimi arttıracak ve standartları olan bir oto kiralama süreci suncak alt yapının anahtarıdır. Ancak yerel anlayışla çalışan ve mükemmel hizmet kalitesi sunan çok sayıda rent a car firması olduğunu da biliyoruz. Peki, kurumsal araç kiralama nedir ve kurumsallaşmış araç kiralama şirketleri hangileridir?

Kurumsal araç kiralama hizmeti denilince şirketlerin ve kurumların yaptıkları oto kiralama süreçleri anlaşılır. Bu kiralama türü, bireysel kiralamadan farklı olarak genellikle uzun dönemlidir. Ayrıca şirkete, alınan hizmete, sürece ve diğer pek çok detaya göre değişen şekilde vergi indirimler söz konusu olabilir. Hem daha uzun dönemleri kapsaması hem de söz konusu vergi avantajları sebebiyle şirketler için araç kiralamak genellikle bireysel olarak kiralama yapmaktan daha avantajlıdır.

Kurumsallaşmış araç kiralama şirketleri denilince de daha çok ülke geneline yayılan ofis ağı, bu ofis ağını belirli standartlara göre yönetebilen bir organizasyon yapısı anlaşılır. Ülkemizde böyle kurumsal rent a car şirketlerinin sayısı oldukça fazladır.

Kurumsal araç kiralama hizmeti ve kurumsallaşmış araç kiralama şirketleri kavramları bir birine karıştırılabileceği için önce ikisini açıklamak istedik. Şimdi esas konumuz olan kurumsal kiralamaya dönelim.

Kurumsal Araç Kiralamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şirketler araç kiralama yaparken öncelikle ihtiyaçlara odaklanmalıdır. Şirketin kaç adet kiralık arabaya ihtiyacı var, bu araçların marka ve modeli çok önemli mi, araçların yakıt tüketimi ve şanzıman opsiyonları nasıl olmalı ve kaç aylık kiralama hizmeti alınmalı gibi…

Yukarıdaki ana önceliklere ek olarak filo kiralama sürecinde geçmişteki alışkanlıkları sürdüren senetle kiralama gibi opsiyonlardan kaçınılması tavsiye edilebilir.

Ayrıca araçların Kasko teminatı kapsamları, mini hasar sigortası gibi detaylar da mutlaka irdelenmelidir.

Araç kiralama sözleşmesi dikkatlice okunmalı, maddeler üzerinde gerekirse değişiklik talep edilmelidir.

En önemli konulardan biri de kurumsal araç kiralama fiyatlarıdır. En uygun fiyatlı filo kiralama seçeneği için detaylı araştırma yapmak şirketin yıllık masrafları açısından çok önemli bir kazanım olabilir.

Kurumsal Araç Kiralama Fiyatları

Bireyler ve şirketler her zaman en uygun araç kiralama seçeneğini bulmak istiyorlar. Bu konuda detaylı araştırma yapmak ve kampanyaları takip etmek en önemli anahtardır.

Kurumsal araç kiralama hizmeti, şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik özel paketler içerebilir. Kurumsal araç kiralama kampanyaları da dönemsel olarak bu alanda hizmet almak isteyen kurumların bilgisine sunulur. Bu kampanyaları takip ederek şirketinizin uygun fiyatla uzun dönem oto kiralama yapmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca en uygun fiyatlı uzun dönem araç kiralama seçenekleri için yolcu360.com üzerinden hızlıca araştırma yapabilirsiniz. Ülkenin en güvenilir rent a car firmalarıyla işbirliği yapan yolcu360.com sistemi,  fiyat karşılaştırmasını kolayca yapabileceğiniz bir alt yapı ile çalışır. Böylece kiralama süresi ve tarihleri belirterek farklı rent a car şirketlerinin size nasıl fiyatlar sunacağını tek seferde görüntüleyebilirsiniz. Örneğin kurumsal araç kiralama İstanbul seçenekleri için ya da Antalya, İzmir, Bursa seçenekleri için sistem üzerinden fiyat araştırması yapabilirsiniz.

 

Yorum ekle