Yolcu360 Blog

Kia Rio HB İncelemesi

Kia Rio kiralamak istiyorsanız ya da bu otomobili almayı düşünüyorsanız sizin için detaylı bir teknik inceleme yaptık. Mutlaka göz gezdirin…Seyahatlerinizde konforlu ve spor bir otomobile ihtiyaç duyarsanız otomatik Kia Rio kiralamanızı da şiddetle öneriyoruz. Zira, keyifli sürüş sunan bir otomobil.

Kia Rio HB İncelemesi

Koreli otomobil üreticileri, otomotiv sektöründe çok önemli bir boşluğu dolduruyor. Kompakt, spor otomobil segmentinde oldukça keyifli tasarımlar çıkarıyorlar. Kia Rio HB modeli de bunlardan biri ve dünya genelinde çok tercih ediliyor. Peki 2018 model Kia Rio’nun teknik özellikleri neler…

2018 model kırmızı Kia RioSıfır Kia Rio Fiyatı Nedir?

2018 model Kia Rio fiyatı 79.900 bin TL’den başlıyor. Aslında bu fiyat, sıfır otomatik araba fiyatları içinde oldukça makul bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

Kia Rio Ne Kadar Hız Yapıyor?

Şehirlerde yoğun trafik ve elbette hız sınırlamaları belirli bir hız limitini aşmamıza izin vermiyor. Ancak yine de otomobil alırken ya da araç kiralama yaparken söz konusu aracın maksimum hız verisini öğrenmek istiyoruz. Kia Rio’nun maksimum hız verisi 166km/s. 0-100km/s hızlanma verisi ise 13,9sn.

2018 Model Kia Rio Kırmızı GörseliYeni Kia Rio’nun Motoru Ne Kadar Güçlü?

Kia Rio’nun motoru sıralı, önde ve enlemesine konumlandırılmış. 4 silindir 16 subap var. Motorun silindir hacmi 1396cc. Motorun maksimum güç verisi 74kW/100 HP 6300 d/d. Maksimum tork değeri ise 137Nm 4200d/d.

2018 Model Rio’nun Boyutları Nasıl?

Kia Rio, küçük sınıf bir otomobil. Ancak boyutlarına baktığınızda özellikle iç mekanda oldukça yeterli bir alan sunduğu görülüyor. Aracın toplam ağırlığı 1184kg. Uzunluğu 4065mm/ genişliği 1725mm/ yüksekliği de 1450mm. Dingil mesafesi 2580mm.

Kia Rio Beyaz görselleri

Kia Rio’nun Bagajı Ne Kadar?

Rio’nun  bagaj hacmi de oldukça yeterli. 325 litrelik bagaj hacmi ile yeterli bir yükleme alanı sunuyor.

Kiralık Kia Rio Fiyatları Nasıl?

Otomatik Kia Rio kiralamak için ya da manuel seçeneklerin fiyatlarına bakmak için yolcu360.com sistemini kullanabilirsiniz. Sisteme araç kiralamak istediğiniz lokasyonu ve tarihleri belirttikten hemen sonra marka ve modele göre filtreleme yapabilirsiniz. Böylece örneğin İzmir Alsancak araç kiralama seçeneklerini süzdükten sonra bunları belirli bir araç markası ve modeline göre de süzebilirsiniz. Böylece Kia Rio kiramala fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Fiyatlarla birlikte sunulan listeden karşılaştırma yaparak hızlıca en uygun fiyatlı kiralık Rio seçeneğini bulabilirsiniz.

 

Yorum ekle