Yolcu360 Blog
ankara-etkinlik-takvimi-temmuz.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Ankara Etkinlik Takvimi Temmuz 2023

Ankara Etkinlik Takvimi Temmuz 2023

Ankara etkinlik takvimini sizler için listeledik. En eğlenceli konserlerden, en keyifli stand up gösterilerine Ankara etkinlik takvimi Temmuz ayında oldukça renkli.

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Ankara Etkinlikleri Temmuz

ankara-etkinlik-takvimi-temmuz.jpg

  • Seda Yüz

Komedyenlerin erkek olmasına alışığız. Hep erkekler komik olacak diye bir kural yok ya. Seda Yüz de tam olarak bu algıyı yıkmak için sahnelerde. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Seda, bir süre bir bankanın pazarlama departmanında çalıştıktan sonra stand up gösterilerine başlıyor. Aslına bakarsanız bizden birisi. Kurumsal sektörü tanıyan, işin gerçek yönünü ve insan ilişkilerini gırgır şamataya vurarak seyircisi ile buluşturuyor. Ankara etkinlik takvimi Temmuz listenizin ilk sıralarında yer almasını tavsiye ediyoruz.

Tarih: 8 Temmuz 2023

Saat: 21.30

Yer: Route Ankara Sahnesi

  • İlker Gümüşoluk Tek Kişilik Gösteri Stand Up

İlker Gümüşoluk, tek kişilik gösterisiyle Ankaralı izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. 15 yıldan bu yana Türkiye’nin her köşesinde 1.000’den fazla gösteri yapan İlker Gümüşoluk, tek kişilik gösterisinde ikili ilişkiler başta olmak üzere pek çok konuyu ele alıyor. Komedyen, özellikle YouTube kanalında yayınladığı “Apartman Sohbetleri” projesiyle ve sosyal medya hesabında paylaştığı skeçlerle önemli bir seyirci kitlesine ulaşmayı başardı.

Tarih: 25 Temmuz 2023

Saat: 20.00

Yer: Route Ankara Sahnesi

  • Cem İşçiler ve Fazlı Polat-Çimen Talk Show Biz Bize

Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın sunumu ile sıradışı bir talk show deneyimine hazır mısınız? Çimen Talk Show, çekimsiz biz bize gösteride seyircisi ile buluşuyor. Kahkahaya doyacağınız bir gece için  şimdiden biletlerinizi almalısınız.

Tarih: 29 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Route Ankara Sahnesi

 

Ankara Konserleri Temmuz

ankara-etkinlik-takvimi-temmuz.jpg

  • Cem Adrian

“Kül” şarkısı ile yüreğimizi yakan Cem Adrian, Ankara konserleri kapsamında sevenleri ile buluşuyor. Kalbimizi ısıtan şarkılarına eşlik etmek isterseniz biletlerinizi tükenmeden alın. “Sen Benim Şarkılarımsın”, “Ben Seni Çok Sevdim” şarkıları başta olmak üzere dillerden düşmeyen eserlerini seslendirmeye geliyor.

Tarih: 6 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatro

  • Candan Erçetin

90’lı yıllardan bu yana eskimeyen ses Candan Erçetin, Pop müziğinin unutulmaz isimleri arasındaki yerini koruyor. Bizleri keyiflendirirken hüzünlendiren şarkılarını ilk günkü heyecanı ile seslendiriyor. Ankara konserleri Temmuz ayında sahneye çıkıyor.

Tarih: 7 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatro

  • Simge

Simge son günlerin vazgeçilmez şarkısı “Aşkın Olayım” ile müzik listelerinde üst sıralardaki yerini koruyor. Başarılı sanatçı, etkileyici sesi ile Ankara konserleri kapsamında sahneye çıkıyor. Bağıra çağıra şarkılarına eşlik ederek, keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 8 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Açıkhava

  • Sertab Erener

Türkiye’nin Eurovision tarihindeki tek birinciliği Sertab Erener sayesindedir. 2004 yılında gerçekleştirilen Eurovision yarışmasında “Everyway That I Can” şarkısıyla ülkemizi gururlandırmayı başardı. O günden beri süregelen Sertab Erener’in yükselişi hızla devam ediyor. Yaş alsa da yaşlanmayan ünlü sanatçılardan biri olan güçlü ses Ankaralı sevenleri ile Temmuz etkinlikleri kapsamında bir araya geliyor.

Tarih: 9 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatro

  • Mabel Matiz

“Antidepresan” şarkısı ile müzik listelerini adeta alt üst eden Mabel Matiz, Pop müziğe yön vermeye devam ediyor. Birbirinden eğlenceli şarkılarını, hareketli sahne performansları ile seslendirmeye geliyor. Ankara konserleri Temmuz ayı kapsamında sahne alacak ünlü sanatçının sizlere unutulmaz bir gece yaşatacağına eminiz. Biletleri satışa sunulan Mabel Matiz konserini sakın kaçırmayın.

Tarih: 14 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Açıkhava

  • Sagopa Kajmer

Türkçe Rap müziğine yön veren Sagopa Kajmer, Ankara konserlerinde sahneye çıkıyor. Gençliğimizden günümüze şarkılarına eşlik etmeye doyamadığımız sanatçının konserini kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. Biletlerin hızla tükendiğini söylemekte fayda var.

Tarih: 16 Temmuz 2023

Saat: 20.30

Yer: Armada AVM Açıkhava

  • Can Bonomo

Ülkemizi Eurovision şarkı yarışmasında temsil eden bir diğer ünlü isim de Can Bonomo. Her ne kadar birincilik getiremese de 2012 yılında Eurovision’da “Love Me Back” şarkısı ile başarılı bir şekilde temsil etmiştir. Pop müziğe genç bir ses olarak devam eden Can Bonomo hayran kitlesini her geçen gün artırmıştır. 

Tarih: 22 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Açıkhava

  • Selda Bağcan

Türk Halk müziğinin güçlü sesi Selda Bağcan, Ankara etkinlik takvimi Temmuz ayı listemizde yerini alıyor. Uzun yıllar boyunca Türk Halk müziğine yön veren Selda Bağcan, genç sanatçılara da destek olmaktadır. Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde konser veren sanatçı, şimdi de Ankaralı sevenleri ile buluşuyor. 

Tarih: 29 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Açıkhava

Ankara Tiyatroları Temmuz

ankara-etkinlik-takvimi-temmuz.jpg

  • Bir Delinin Hatıra Defteri

Nikolay Gogol’un ölümsüz eseri Bir Delinin Hatıra Defteri, sahneye uyarlanıyor. Ankara tiyatroları kapsamında tiyatro severler ile buluşuyor. Sizlere oyunun konusundan bahsedelim. Çevresinde sürekli aşağılanıp, alay edilen sıradan bir devlet memurunun platonik aşkı olan burjuva kızının bir asilzadeyi sevdiğini öğrenmesini ele alıyor. Tabi bu haberi duymasıyla birlikte dünyası yıkılıyor. Ardından hedef değiştiren hayalleri, soylu bir kral olmaya yönelmesi ve sonuçta delirerek İspanya kralı oluşu anlatılıyor. Nitekim akıl hastanesine kapatılması ile de son buluyor. Bize sorarsanız Bir Delinin Hatıra Defteri oyunu için şimdiden biletlerinizi almalısınız. 

Tarih: 7 Temmuz 2023

Saat: 20.00

Yer: Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu

  • Küçük Prens

Antoine De Saint Exupery tarafından kaleme alınan dünya edebiyatının en önemli eserleri arasında yer alan Küçük Prens, Ankara etkinlik takvimi listesinde yer alıyor. Hem öğretici hem de ilham veren macerası ile müzikal olarak sahneleniyor. Büyükten küçüğe herkesin ilgiyle okuduğu Küçük Prens kitabı kalbe dokunur hikayesi ile tiyatro severleri bekliyor. İster kendiniz ister çocuğunuz ile bu soluk kesici macerayı izlemeye gelebilirsiniz. 

Tarih: 9 Temmuz 2023

Saat: 20.00

Yer: Göksu Parkı Açıkhava Tiyatrosu

  • Ölün Bizi Ayırana Dek

Hakan Yılmaz’ın yönettiği Ölün Bizi Ayırana Dek, tiyatro severlerle buluşuyor. Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, PUCCA’nın konsepti ile sahneye aktarılıyor. Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan ve Ebru Cündübeyoğlu’nun yazdığı tiyatro oyunuyla 4 yıldır kapalı gişe oynayan Ölün Bizi Ayırana Dek yeniden sahnelere dönüyor. Boşanmak üzere olan bir çiftin evde bir ceset bulmasıyla gelişen olayların anlatıldığı oyun, Türkiye turnesiyle sahnelerde sizleri bekliyor. Vakit kaybetmeden biletlerinizi alın. Bu heyecan verici oyunu kaçırmanızı istemeyiz.

Tarih: 28 Temmuz 2023

Saat: 21.00

Yer: Oran Açık Hava Sahnesi

 

Yorum ekle