Yolcu360 Blog
izmir-etkinlik-takvimi-agustos
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > İzmir Etkinlik Takvimi Ağustos 2023

İzmir Etkinlik Takvimi Ağustos 2023

İzmir etkinlik takvimi Ağustos 2023 dolu dolu. Beğendiğiniz şarkıları ile ünlü sanatçılardan, Türkçe Pop müziğe yön veren güçlü seslerin konserlerine eğlenceli bir Ağustos ayı sizleri bekliyor.

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

İzmir Etkinlikleri Ağustos 2023

izmir-etkinlik-takvimi-agustos-2.jpg

  • Doğu Demirkol

Doğu Demirkol, son yıllarda tek kişilik gösterileri ile hayran kitlesini artırmaya devam ediyor. Sadece Türkiye’de değil üstelik Avrupa ve Amerika’nın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterileri de tam gaz sürüyor. Kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol, önümüzdeki günlerde İzmir etkinlikleri kapsamında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Tarih: 2 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

  • Salih Tıraş

Sıradışı tarzı, yöresel esinti ve tatlarla bezeli bir gösteriye hazır mısınız? Güldürü dünyasında isminden sıkça söz ettiren Salih Tıraş İzmir’de sahneye çıkıyor. Eğlenceli bir akşam yaşamak istiyorsanız şimdiden biletlerinizi almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 16 Ağustos 2023

Saat: 20.30

Yer: İzmir Performance Hall

İzmir Konserleri Ağustos

izmir-etkinlik-takvimi-agustos-2.jpg

  • An Epic Symphony & Fatma Turgut

Events Across Turkey’in bir kült haline gelen uluslararası ödüllü projesi An Epic Symphony, ülkemizin en güçlü seslerinden biri olan Fatma Turgut’a eşlik ediyor. “Pembe Mezarlık”, “Antidepresan Gülümsemesi” ve “Buzdan Şato” gibi pek çok şarkısı ile kulaklarınızın pasını silmeye geliyor.

Tarih: 2 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Levent Yüksel

“Fırtınam, felaketim hasretim.” diyerek özlem duygumuzu arşa çıkaran, Pop müziğin eskimeyen sesi Levent Yüksel İzmir konserleri kapsamında sahneye çıkıyor. “Zalim”, “Tuana” ve “Ya Sonra” gibi pek çok başarılı şarkıda imzası bulunan ünlü sanatçı sevenleri ile buluşuyor. Ağustos ayına romantik bir giriş yapmak isteyenlerin mutlaka katılması gereken bir konser olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Tarih: 2 Ağustos 2023

Saat: 21.15

Yer: İzmir Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

  • Gökhan Türkmen

“Şimdi çatı katında inziva vakti” diyerek bizleri hüzün denizine doğru yola çıkaran Gökhan Türkmen, İzmir etkinlik takvimi Ağustos ayında sahneye alıyor. 2008  yılında çıkardığı “Büyük İnsan” ve 2022 yılında çıkardığı “Mahşer” albümü ile başarılı bir çıkış yakaladı. Genç kızların gözdesi Gökhan Türkmen konseri için biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 3 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Ayvalık Amfi Tiyatro

  • Candan Erçetin

90’lı yıllardan günümüze eskimeyen sesi ile Candan Erçetin, İzmir konserleri kapsamında sevenleri ile buluşuyor. Pop müziğinin unutulmaz isimleri arasındaki yerini koruyan değerli ses, en sevilen şarkılarını hayranları ile seslendiriyor. Bizleri bir yandan keyiflendirirken bir yandan da hüzünlendiren parçaları ile tıpkı ilk günkü heyecanını koruyor.

Tarih: 4 Ağustos 2023

Saat: 21.15

Yer: İzmir Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

  • Sıla

Tatil seyahatlerinize hangi şarkılar eşlik ediyor? Bizi sorarsanız arabada Sıla müziği olmadan yola çıkmayı düşünemeyiz. Hazır yaz sezonu da açılmışken muhteşem bir Sıla konseri ile ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. İzmir etkinlik takvimi Ağustos ayının en güzel etkinliği sizleri bekliyor.

Tarih: 4 Ağustos 2023

Saat: 22.00

Yer: Günay Restaurant Çeşme

  • Melek Mosso

“Vursalar Ölemem”, “Sabahçı Kahvesi” ve “Hayatım Kaymış” şarkıları başta olmak üzere müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Melek Mosso, İzmir konserlerinde sahne alıyor. Melek Mosso’yu dinlediğimiz an içimizi huzurla kaplayan o büyüleyici sesi, bizleri alıp götürüyor. Konser biletlerinin de hızla tükendiğini belirtmeden geçmeyelim.

Tarih: 4 Ağustos 2023

Saat: 22.00

Yer: Jolly Joker Alaçatı

  • Seksendört

Türkçe rock müziğin önemli isimlerinden Seksendört grubunu gençlik yıllarından bu yana hatırlarız. Önümüzdeki günlerde ise İzmir konserleri Ağustos ayında sahneye çıkıyor. En sevilen şarkılarını hayranları ile seslendirmeye geliyor. Siz de gençlik yıllarınıza keyifli bir yolculuk yapmak isterseniz Seksendört konserini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Biletlerinizi şimdiden almanızda fayda var.

Tarih: 9 Ağustos

Saat: 21.15

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Sertab Erener

Türkiye’nin Eurovision tarihindeki tek birinciliği Sertab Erener sayesinde olmuştur. 2004 yılında gerçekleştirilen Eurovision yarışmasında “Everyway That I Can” şarkısıyla ülkemizi gururlandırmayı başardı. O günden beri süregelen Sertab Erener’in yükselişi hızla devam ediyor. Yaş alsa da yaşlanmayan ünlü sanatçılardan biri olan güçlü ses İzmirli sevenleri ile Ağustos etkinlikleri kapsamında bir araya geliyor.

Tarih: 10 Ağustos 2023

Saat: 21.15

Yer: İzmir Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

  • Zeynep Bastık

Özellikle şarkılara yaptığı akustik düzenlemeler ile büyük beğeni toplayan Zeynep Bastık, İzmir konserleri kapsamında sahneye çıkıyor. Sıcacık bir yaza eğlenceli bir etkinlik için konser biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 12 Ağustos 2023

Saat: 23.00

Yer: Mano del Sol Çeşme

  • Buray

Genç kızların ilgiyle takip ettiği güleryüzlü sanatçımız Buray, 16 yaşından bu yana pek çok sanatçıya Kıbrıs konserlerinde elektro gitarıyla eşlik ediyordu. Aslen Kıbrıslı olan ünlü ses öğrencilik yıllarında ise “Sensitive Vibrations” adlı grubun da solistliğini üstlendi. Kıbrıs’ta birçok sanatçının albümlerine aranjörlük de yaptı. Her yeni albümü ile hayran kitlesini biraz daha artıran Buray, İzmir konserini sakın kaçırmayın.

Tarih: 13 Ağustos 2023

Saat: 21.15

Yer: İzmir Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

  • Dolu Kadehi Ters Tut

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren genç müzik gruplarından biri olan Dolu Kadehi Ters Tut, İzmirli sevenleri ile buluşuyor. İlk albümleri “Polonya’nın Başı Belada” ile 2015 sonuna doğru tanıştığımız grup, asıl çıkışını 2016 yılında elde ediyor. İlk stüdyo albümleri “Dünyanın En İyi Albümü”nü 2017’de, “Karanlık” albümlerini ise 2019’da yayınladılar. Önümüzdeki günlerde İzmir konserleri kapsamında sahne almayı planlayan Dolu Kadehi Ters Tut biletlerinizi şimdiden almanızda fayda var.

Tarih: 17 Ağustos 2023

Saat: 21.15

Yer: İzmir Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

  • Yüzyüzeyken Konuşuruz

“Sen Varsın Diye”, “Dinle Beni Bi” ve “Boş Gemiler” şarkıları ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapmayı başaran Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu, İzmirlilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda gençler arasında popülerliğini devam ettiren grup, İzmir konserleri Ağustos ayı kapsamında sahne alıyor.

Tarih: 21 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası

  • Dedublüman

“Belki” şarkısı ile başarılı bir çıkış yakalayan Dedublüman grubu, en sevilen parçalarını hayranları ile seslendirmeye geliyor. Sadece kendi şarkıları değil elbette Türk sanat müziğinin değerli parçalarını da seslendiriyorlar. “Gamzedeyim Deva Bulmam”, “Fikrimin İnce Gülü” gibi sanat müziğin kült olmuş şarkılarını seslendiriyorlar.

Tarih: 23 Ağustos 2023

Saat: 21.15

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • İzel-Çelik-Ercan

90’lı yılların ayrılmaz üçlüsü İzel-Çelik-Ercan yeniden sahnelere dönüyor. Hareketli parçaları, içimizi ısıtan şarkıları ile tarihte kısa bir yolculuğa çıkarıyorlar. Biraz olsun şehrin karmaşasından kaçıp, kafanızı rahatlatmak isterseniz kaliteli bir konser olacağına eminiz.

Tarih: 28 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Serdar Ortaç

90’lı yıllardan bu yana popülerliğini korumayı başaran ünlü sanatçı Serdar Ortaç, yıllara meydan okuyan şarkılarını seslendirmeye geliyor. Eski günleri yad etmek, şarkılarına doyasıya eşlik etmek isteyenler için biletlerinizi almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 29 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

İzmir Tiyatroları Ağustos

izmir-etkinlik-takvimi-agustos-2.jpg

  • Bir Baba Hamlet

Shakespeare’nin ölümsüz eseri Hamlet’i hepiniz bilirsiniz. Yüzyıllara meydan okuyan, tüm dünyayı etkisi altına almayı başaran kusursuz eser. Fakat Bir Baba Hamlet oyunu bambaşka. Sıradışı ve akıl almaz bir yanı var. Hatta oyunu şöyle tarif ediyorlar: “Beş asır devirmiş, tarihte kim bilir kaç kişinin derisinin altına işlemiş, ruhunu beslemiş Hamlet’i kalbinize gömün. Eli yüzü düzgün, başı sonu belli, dört başı mamur, babalar gibi bir temsili de aklınızdan bile geçirmeyin. Çünkü tüm bu safsatadan ortaya sadece Bir Baba Hamlet çıkıyor.” Şimdiden heyecanlandırdı değil mi sizleri de? İzmir etkinlik takvimi Ağustos listenize eklemeye ne dersiniz? Biletlerinizi de almayı sakın unutmayın.

Tarih: 1 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

  • Amadeus

Dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecilerinden Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesinin ele alındığı, Peter Shaffer imzası taşıyan Amadeus sizlerle. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu tiyatroseverlerle buluşuyor. Başrollerinde ise Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer yer alıyor. Nitekim Wolfgang Amadeus Mozart’ı Tansu Biçer canlandırıyor. Toplam 70 kişilik dev kadrosuyla adından sıkça söz ettiren muhteşem bir eser. Haziran ayında da Amadeus, İzmirli tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor.

Tarih: 16-17 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Oran Açıkhava Sahnesi

  • Ölün Bizi Ayırana Dek

Hakan Yılmaz’ın yönettiği Ölün Bizi Ayırana Dek, tiyatro severlerle buluşuyor. Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, PUCCA’nın konsepti ile sahneye aktarılıyor. Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan ve Ebru Cündübeyoğlu’nun yazdığı tiyatro oyunuyla 4 yıldır kapalı gişe oynayan Ölün Bizi Ayırana Dek yeniden sahnelere dönüyor. Boşanmak üzere olan bir çiftin evde bir ceset bulmasıyla gelişen olayların anlatıldığı oyun, Türkiye turnesiyle sahnelerde sizleri bekliyor. Vakit kaybetmeden biletlerinizi alın. Bu heyecan verici oyunu kaçırmanızı istemeyiz.

Tarih: 16 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

 

 

Yorum ekle