Yolcu360 Blog
izmir-bowling-salonu
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Yaşam > İzmir’deki En İyi 6 Bowling Salonu

İzmir’deki En İyi 6 Bowling Salonu

İzmir’de yapılabilecek o kadar çok etkinlik var ki bazen bu durum kafa karıştırıcı olabiliyor. Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenin en sportmen yolu tabii ki bowling. Peki, İzmir’de nerede bowling oynanır? İzmir’de bowling oynamak için pek çok farklı mekan mevcut. Fakat biz sizler için en iyilerini derledik. İzmir’de bowling oynamak için salon arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için hazırladığımız listede, birbirinden eğlenceli anlarınıza eşlik edecek bowling salonları sizleri bekliyor. Bowling ekip halinde oynanan fakat bireysel bir oyun. Bowlingin içerisinde biraz hırs, biraz rekabet ve bolca eğlence var. 

 İzmir araç kiralama seçeneklerinde birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. 

İzmir’in Popüler Bowling Salonları

izmir-bowling-salonu-2.jpg

Bowling salonları, iki farklı bölümden oluşuyor. Birinci bölüm ana giriş kısmı. bu kısımda yemek yiyebileceğiniz ve bowling oynamak için ihtiyaç duyacağınız ekipmanları alacağınız stantlar yer alıyor. Bowling oynarken, bu oyun için özel olarak üretilmiş ayakkabıları giymek gerekiyor. Farklı ayakkabılar, topun ağırlığı sebebiyle dengenizin bozulmasına veya ayağınızın kaymasına neden olabilir.

Bowling salonlarının ikinci bölümü ise oyun alanları. Oyun alanlarında grupların oynayabileceği bir şerit, skorların gösterildiği ekranlar ve oturma alanları yer alıyor. Oldukça basit bir mantığa sahip olan bowlingi oynamak da oldukça kolay. Farklı ağırlıklardaki toplardan sizin için uygun olanı seçmekle işe başlıyorsunuz. Ardından onları devirmeniz için alanın sonunda bekleyen labutlara doğru topu atıyorsunuz. Topun hızlı atılması önemli. Aksi takdirde düşündüğünüz sert çarpma etkisini yaratmayaktır. Bowling sporunda amaç labutların hepsini devrimektir. Farklı bir deyişle attığını top çoklu labut devirmek zorunda. Aksi halde puan tablosunda biraz gerilere düşebilirsiniz. Kalabalık gruplar halinde oynanan bowling, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için ideal bir alternatif. İzmir bowling mekanları, bowlingin yanı sıra farklı aktiviteleri de içerisinde barındırıyor. İzmir’de bowling oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. İşte sizin için derlediğimiz İzmir bowling salonları listesi!

  • Fame City

Fame City, aile ve eğlence merkezi olarak geçiyor. İki katlı olan Fame city eğlence merkezi bowling dışında  farklı aktivite imkanları da sunuyor. Fame City bowling salonunda karaoke, oyun makinaları, çocuk eğlence aktiviteleri gibi pek çok seçenek yer alıyor. Yetişkin ve ya çocuk tüm bireylerin keyifli vakit geçirmesine olanak sağlayan Fame City bowling salonu gün içerisinde yüzlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor. Fame City bowling salonunda farklı aktivitelerin yer alması, aile ve sevdikleriniz ile kaliteli vakit geçirmenize yardımcı olacak.

Fame City Adres: Gaziosmanpaşa Bulvarı No:7 Hilton Center Alsancak / İzmir

  • Oliver Bowling

Kaliteli ekipmanlar ve güler yüzlü çalışanları ile dikkat çeken Oliver bowling salonu, kalabalık kişilerin uğrak noktası. Fame City bowling salonunda farklı lezzetleri tadabilir ve sevdiklerinizle saatler boyunca oyun oynayabilirsiniz. 

Oliver Bowling Adres: Mavişehir, 2040/4. Sk. No:5, 35590 Karşıyaka/İzmir

  •  AFM Bowling

izmir-bowling-salonu-2.jpg

Bornova’da  yer alan AFM Bowling salonu sevdiklerinizle güzel bir gün geçirebileceğiniz bir mekan. AFM Bowling salonu oldukça merkezi bir yerde. Bu nedenle şehrin farklı semtlerinden rahatlıkla AFM Bowling salonuna ulaşabilrisiniz. AFM Bowling salonunda dev ekranlarda skor tablosunu takip edebilir ve rengarenk toplarla labutları devirme yarışına girebilirsiniz. 

AFM Bowling Adres: Doğanlar Mahallesi Ankara Asfaltı Park Bornova Outlet Center No:192, 35050 Bornova/İzmir

  • Venüs Bowling ve Eğlence Merkezi

Venüs Bowling ve Eğlence Merkezi insana farklı bir evrende yaşıyormuş hissi veriyor. Son teknoloji ürünler ile donatılan Venüs Bowling ve Eğlence Merkezi’ndeki çalışanlar da oldukça güler yüzlü. Üstün hizmet kalitesi sunan Venüs Bowling ve Eğlence Merkezi’nde yediden yetmişe herkes eğlenceli vakit geçirmenin tadını çıkarıyor. En iyiler listesinde yerini alan Venüs Bowling ve Eğlence Merkezi, genişliği ve tasarımı ile de oldukça beğeni topluyor. 

Venüs Bowling ve Eğlence Merkezi Adres: Yeni Mahallesi, Faik Toğluoğlu Blv. No:7, 35900 Tire/İzmir

  •  Royal Bowling Cafe & Bar  

izmir-bowling-salonu-2.jpg

Royal Bowling Cafe Bar içerisinde yalnızca bowling yok. Daha pek çok aktivite Royal Bowling Cafe Bar’da sizleri bekliyor. Royal Bowling Cafe Bar’da bowling’in yanı sıra bilardo veya masa tenisi oynayabilirsiniz. Aynı zamanda özel alanları sayesinde dilediğiniz kişilerle karaoke de yapabilirsiniz. Kişilerin konforuna odaklanan Royal Bowling Cafe Bar, ilgili çalışanları ile de beğeni topluyor. Ayrıca Royal Bowling Cafe Bar kafe hizmeti de veriyor. Bu sayede Royal Bowling Cafe Bar’da oyuna ara verdiğiniz zamanlarda rahatlıkla karnınızı doyurabilirsiniz. 

 Royal Bowling Cafe & Bar Adres: Mavişehir, 2040 Sokak no:104-219 Egepark AVM, 35540

  • Bu da Joy Club

Folkart Towers içerisinde yer alan Bu Da JOYCLUB oldukça merkezi bir yerde. İzmir’in en yüksek yapıları arasında yer alan Folkart Towers, şehrin neredeyse her yerinden gözüküyor.   Cinema Pink bünyesinde bulunan Bu Da JOYCLUB 8 hatlı bir bowling salonu. Bu da aynı anda sekiz farklı ekibin Bu Da JOYCLUB bowling salonunda aynı anda oyun oynamabilmesi anlamına geliyor. Oldukça geniş bir alana sahip olan Bu Da JOYCLUB bowling salonunun tavan yüksekliği de oldukça fazla. Bu Da JOYCLUB’da bowling oynayabileceğiniz gibi,   bilardo salonu, maç izleme alanı ve barı gibi alanlarda da vakit geçirebilirsiniz. 

Bu da Joy Club Adres: Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı, No:2A/B, Kule Folkart Towers, Kat:6, 35530 Bayraklı/İzmir

Bowling gibi kalabalık ekiplerle oynanan oyunlar, kişiler arasındaki bağları güçlendirmede büyük bir yardımcı. İzmir’deki bowling salonlarını ister aileniz ister arkadaşlarınızla ziyaret edebilirsiniz. Okul dönemindeki çocuklar için ideal bir buluşma alanı olan bowling salonları, çocukların eğlenirken spor yapmasını sağlıyor. Sizin için hazırladığımız İzmir’in en popüler spor salonu listesinden dilediğiniz yeri seçerek keyifli vakitlerin tadını çıkarabilirsiniz. 

 

Yorum ekle