Yolcu360 Blog
istanbul'daki en iyi canlı müzik mekanları, gece kulübünde dans eden insanlar
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > İstanbul’daki En İyi Canlı Müzik Mekanları: Haydi Eller Havaya!

İstanbul’daki En İyi Canlı Müzik Mekanları: Haydi Eller Havaya!

İstanbul’daki en iyi canlı müzik mekanları için  keşfe çıkıp eğlenceyi yakalamaya var mısınız? Monoton şehir yaşamından bıktıysanız siz de bir akşamınızı canlı müziğe ayırın deriz. İşte deşarj olabileceğiniz canlı müzik ve eğlence mekanları!

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

istanbul'daki en iyi canlı müzik mekanları, gece kulübünde dj müzik dans eden insanlarİstanbul’daki En İyi Canlı Müzik Mekanları: Avrupa Yakası

Birkaç saatliğine de olsa rutinden çıkmak için canlı müzik ile eğlenmeye ne dersiniz? Cevabınız evet ise İstanbul Avrupa yakasındaki eğlence mekanlarını hemen keşfedin:

Sortie

Sortie, İstanbul gece hayatının en ünlü eğlence mekanlarından biri. Kuruçeşme’de bulunan mekan, boğaz kenarında keyifli vakit geçirme ayrıcalığı sunuyor. Yılın 12 ayı da açık olan Sortie’de DJ Çağlar Fidan ile canlı müzik ve eğlenceye doyabilirsiniz.

360 İstanbul

Birçok konsepti bir arada sunan eğlence mekanı 360 İstanbul, aynı zamanda kendilerini restoran, bar ve club olarak tanıtıyorlar. Yurtdışından ünlü sanatçıları ağırlayan mekan aynı zamanda DJ’leri de konuk ediyor. 360 İstanbul canlı showları ile diğer canlı müzik mekanların ayrılıyor. Ayrıca Türk ve dünya mutfağından oluşan öğle ve akşam yemeklerini de yine bu adreste yiyebilirsiniz.

Cahide Palazzo

Maslak 1453 içerisinde bulunan eğlence mekanı, pek çok ünlü ismi ağırlıyor. Cahide Palazzo’da müziğin yanı sıra canlı şovları da izleyebilirsiniz.

Babylon

Eğer iyi müzik tutkunuysanız Babylon’u Asmalımescit’teki yerinden hatırlıyor olabilirsiniz. Artık Bomonti’deki mekanı ile hizmet veren Babylon birçok yabancı sanatçıyı ağırlamaya devam ediyor.

Nardis Jazz Club

Galata konumlu Nardis, tam teşekküllü bir caz kulübü. Yani caz müziği seviyorsanız burası tam size göre! Nardis Jazz Club’da fusiondan, modern ve etnik, caza kadar farklı türlerde konserler veriliyor. Ayda bir kez de yurtdışından bir isim Nardis Jazz Club’da sahne alıyor.

The Shaula Cafe

İstanbul gece hayatında nereye gidilir sorusunun cevaplarından biriThe Shaula Cafe, yaz kış eğlenceye doyabileceğiniz bir mekan. Yazın havuza girerken canlı müzik dinleyebilir, kışın iç mekanda bu zevki yaşayabilirsiniz. Alkolsüz eğlence mekanlarından olan The Shaula Cafe’de kahvaltı servisi de yapılıyor.

Klein

Kein, İstanbul’da dört ayrı mekanda hizmet veren bir kulüp. Klein Garten Beyoğlu’nda, Klein Phönix ve Klein Phönix Park Maslak’ta, Klein Harbiye ise Harbiye’de bulunuyor. Klein’da DJ performansından, yerli ve yabancı konserlere kadar pek çok eğlence seçeneği var.

Fine Bomonti

Avrupa yakasında canlı müzikli eğlence mekanı arayanların aklına ilk gelen yerlerden biri kesinlikle Fine Bomonti. Şişli’de yer alan Fine Bomonti, dış görünüşüyle beğeni alan yerler arasında. Şişli, Levent civarında canlı müzik yapan eğlence mekanı, arayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Haftanın her günü canlı müzik dinleyebilirsiniz. Yemeklerinin yanı sıra kokteylleri ile de adını sık sık duyabilirsiniz. Birçok ünlü bu mekanda sahne alıyor. Keyifle dinleyebilirsiniz. İstanbul’un en canlı ve güncel eğlence mekanlarından biri olan Fine Bomonti için randevu almak gerekiyor. 

Adres: Merkez Mahallesi, Feriköy Fırın Sk No: 35/21, 34400 Şişli / İstanbul.

Peyote

“Nevizade” ve “canlı müzik” kelimeleri adeta birbirini tamamlar. Özellikle geçmişten gelen Nevizade kültürünün bugün de aynı istekle devam etmesi çok etkileyicidir. Beyoğlu’nda bulunan Peyote Nevizade’nin en çok tercih edilen mekanlarından biri. Hemen hemen hergün canlı müzik dinleyebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Peyote; arkadaşlarla buluşmak, sevgiliniz veya eşinizle özel bir akşam yaşamak ya da tek başına takılmak için güzel mekandır. Zamanın su gibi aktığı bu mekanda, kendinizi eğlencenin ritmine bırakabilirsiniz. 

Peyote Adres: ​​Hüseyinağa Mahallesi, Kameriye Sk. No:4, 34430 Beyoğlu / İstanbul 

Korto İstanbul

Korto, hem dekorasyonu hem de mekan algısı ile etkileyici bir yer. Bu yönüyle Avrupa Yakasının en iyi canlı müzik mekanları arasında hızla yükseliyor. Canlı müzik, lezzetli bir mutfak ve etkileyici dekorasyon konularına odaklanıyor. Çeşmede başlayan bu mekan tasarımı bir süre sonra aynı ruhla İstanbul’a taşınmış. Alaçatı’nın yaz gecelerini anımsatan detaylar da unutulmamış. Bu mekanda servis, sabah kahvaltı ile başlıyor. Akşam yemeği ile birlikte canlı müzik sunuluyor. 

Korto İstanbul Adres: ​​Kuruçeşme Mahallesi, Muallim Naci Caddesi, Öksüz Çocuk Sokak, No:7, Beşiktaş / İstanbul.  

​​Uluorta Restaurant & Bar

Uluorta, Sadece Avrupa Yakasının değil genel olarak İstanbul’un en yeni yemekli canlı müzik mekanları listesinde yer alıyor. Restoranı, barı ve canlı müzik dokusu ile misafirleri eksik olmayan mekanın yurtdışından takipçileri de çok. 

​​Uluorta Restoran & Bar Adres: Nispetiye Mahallesi, Okul Sokak, No: 9 C, Beşiktaş / İstanbul. 

Oda By Venge

Bir canlı müzik mekanı olsun ama eğlendirsin, diyenler için Oda By Venge, güzel seçim. Canlı müzik yapan sanatçıların performanslarının da önemsendiği mekanda eğlenmek garanti. Ayrıca menüsü zengin ve ödüllü bir mutfağının olduğunu da ekleyelim. 

Oda By Venge Adres: Konaklar Mahallesi, Akasyalı sokak, No: 2, 4. Levent

BeBab Bomonti

Canlı müziğin en enğelnecelisi 90’ların şarkılarıdır, diye düşünenelr için BeBab güzel tercih. Doksanlar pop müziğini yeniden yorumlayan Grup Dinazorlar, BeBab’da her akşam canlı müzik yapıyor. En güzel 90’lar şarkıları ile eğlenmek ve keyifli bir akşam geçirmek mümkün. 

BeBab Bomonti Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Silahşör Caddesi, No:41, Bomonti-Şişli/ İstanbul

Divine Brasserie & Jazz Club

Jazz, herkese hitap eden bir müzik türü olmasa da her ortamı keyifli kılabilen bir müzik seçeneği. Jazz’dan keyif almak, kültür ister ama Jazz müzikle dolmuş bir ortamda rahatlamak için müzik eğitimi almaya gerek yok. Şişli’deki ​​Divine Brasserie & Jazz Club’da lezzetli bir yemek ya da atıştırmalıkları eşliğinde enfes bir canlı müzik ziyafeti mümkün. Öyle vur patlasın çal oynasın bir akşam değil de rahatlatıcı ve keyifli bir akşam arıyorsanız kesinlikle deneyin. 

Divine Brasserie & Jazz Club Adres: Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak, Sokullu Apartmanı, No: 34/B, Şişli

İstanbul’daki En İyi Canlı Müzik Mekanları: Anadolu Yakası

İstanbul trafiğine girmeden, size en yakın yerde eğlenceye doyabilmeniz için her iki kıtaya özel eğlence mekanı önerileri hazırladık. İşte Anadolu yakasında canlı müzik yapan en iyi eğlence mekanları:

Cumba Sahne

Cumba Sahne, kendisini yeni nesil meyhane olarak tanımlayan bir eğlence mekanı. Bu canlı müzik mekanında, 80’ler, 90’lar partilerinden, akustik müziğe kadar birçok seçenek var. Ayrıca Cumba Sahne’de akşam yemeğinizi yerken canlı performans da seyredebilirsiniz. Sevgililer günü, doğum günü, mezuniyet gibi özel günlerinizi de Cumba Sahne’de kutlayabilirsiniz.

Jolly Joker Kartal

Türk müziğinin ünlü isimlerini dinlemek istiyorsanız Jolly Joker size göre. Jolly Joker, İstanbul Anadolu yakası, Avrupa yakası ve Kayseri, Adana, Mersin gibi diğer şehirlerde hizmet veren bir mekan.

istanbul'daki en iyi canlı müzik mekanları, bostancı fasıl

Bostancı Fasıl Restaurant

İstanbul’daki en iyi canlı müzik mekanları listemiz Bostancı Fasıl ile devam ediyor. Bostancı Fasıl, haftanın her günü canlı müzik yapılan bir fasıl mekanı. Bostancı Fasıl’da türkçe pop ve Türk sanat müziği dinlerken mekana özel mezelerden tadabilirsiniz.

istanbul'daki en iyi canlı müzik mekanları, moda kayıkhane

Hayal Kahvesi

İstanbul’un iyi canlı müzik mekanlarından biriyle devam ediyoruz. Hayal Kahvesi de hem İstanbul hem de diğer illerde canlı müzik dinleyebileceğiniz bir mekan. Anadolu yakasında oturuyorsanız Emaar yani Üsküdar Libadiye’deki Hayal Kahvesinde canlı müzik dinleyebilirsiniz.

Hayal Kahvesinin müzikleri kadar yemek ve kokteyllerinin de güzel olduğunu hatırlatalım. Avrupa yakasında iseniz Hayal Kahvesi, Aqua Florya, Atakent, Bahçeşehir ya da Carousel yani Bakırköy’ü tercih edebilirsiniz.

Karga Bar

İstanbul’un yerel sanatçılarını dinlemeye ne dersiniz? Karga Bar, Kadıköy barlar sokağı olarak bilinen Kadife sokağın köklü mekanlarından. Karga Bar’da haftanın her günü Dj ve canlı müzik performanslarını dinleyebilirsiniz.

Zerdeli Cadde

Anadolu yakasında nostaljik bir atmosferde canlı müzik keyfi deneyimlemek isteyenlere Zerdeli Cadde’yi önerebiliriz. Daha çok Türkçe canlı müzik yapılan mekanın yazın çok keyifli havuzlu bir bahçesi de var. 

Zerdeli Cadde Adres: Caddebostan Mahallesi, Operatör Doktor Cemil Topuzlu Caddesi, No: 126 Kadıköy – İstanbul

Dorock XL

Anadolu yakasındaki en sevilen ve en popüler mekanlardan biri de Dorock XL. Selda Bağcan, Cem Adrian gibi ünlü isimlerin sahne aldığı mekan, sunduğu menülerle de meşhur. Sabah 08:00 ile gece 04:00 arasında hizmet veren mekan, adeta uyumuyor. Mekanın yaklaşık 1000 kişilik seyirci kapasitesi var. 

Dorock XL Adres: Caferağa Mahallesi, Neşet Ömer Sokak, No: 3/C, Kadıköy

Moda Kayıkhane

İstanbul Anadolu yakasının en güzel noktalarından biri olan Moda, eğlence mekanları ile de ünlü. Moda Kayıkhane sadece sunduğu müzik ile değil deniz kenarındaki konumuyla da dikkat çekici. Moda’da merkezi bir konumda olan Kayıkhane’de hem cafe hem de bar keyi yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte sabah kahvaltısı için de tercih edebileceğiniz bir mekan olduğunu belirtmeliyiz.

Moda Kayıkhane Adres: Kadıköy, Caferağa Mah., Moda Cad., No:194, Kadıköy / İstanbul.

Buddha

Kadıköy’de canlı müzik eğlence deyince akla ilk gelen mekanlardan biri Budha. Kadıköy mekanları arasında yer alan Buddha rock müzik sevenler için ideal bir mekan. Sahneye çıkan gruplar, izleyenlerin rock kulağına hitap ediyor. Üstelik bu mekanda haftanın her günü canlı müzik dinleyebilirsiniz. Sahneyi üst kattan izleyerek ayrı bir keyif de alabilirsiniz. 

Buddha Adres: ​​Caferağa, Kadife Sk. No:14, 34710 Kadıköy / İstanbul.

Kumbara Bistro

Anadolu yakasının uzak semtlerinden biri Tuzlada canlı müzik nerede dinlenir? Tuzla canlı müzik mekanları denilince ilk akla gelen yer kesinlikle Kumbara Bistro. Aşırı kalabalıktan uzak ama sosyal derinliği yüksek bir eğlence mekanı arıyorsanız Kumbara Bistro’yu önerebiliriz. Cafe&Pub niteliği taşıyan bu eğlence mekanında rock pop tarzı canlı müzik dinleyebilirsiniz. Ayrıca mekan, ziyaretçilerine keyifli atıştırmalıklar da sunuyor. 

Kumbara Bistro Adres: Cami, Cumhuriyet Cd. No:76, 34940 Tuzla / İstanbul. 

Müzikli Mekanlar Kaça Kadar Açık?

Pandemi kısıtlamaları nedeni ile restoran ve kafelerin yanı sıra bar gibi müzikli mekanların kapanış saatinde de değişiklikler yapılmıştı. Bunun yanı sıra mekanların kapalı olduğu bir dönem de vardı. Yeni normale geçildikten sonra da biraz rahatlamak isteyenlerin aklına ¨Eğlence mekanları kaçta kapanıyor?¨ sorusu geldi.

İstanbul’da müzikli mekanların kapanış saatleri eskiden alışık olduğumuz saatlere geri döndü. Yani eğlence mekanlarına göre değişmekle birlikte sabah 4 ya da 5’e kadar açık olan yerler bulabilirsiniz. Örneğin Moda Kayıkhane sabah 3’e kadar, Cahide Palazzo 2’ye kadar açık.

İstanbul’da ne yenir diye merak ediyorsanız, ilgili içeriğimizden devam edebilirsiniz.

İstanbul Araç Kiralamalarınız İçin En İyi Fiyatlar Yolcu360’da!

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 tüm kiralık araç ihtiyaçlarınızda yanınızda! Kullanıcı dostu arayüzü ile “Araç kiralamak ne kolaymış.” demeye ne dersiniz? Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede araç kiralama yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra zengin filtreleme yapısı ile ihtiyacınıza uygun aracı seçebilirsiniz. Uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Yorum ekle