Yolcu360 Blog
Honda Scooter Fiyatlarına Baktık!
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Honda Scooter Fiyatlarına Baktık!

Honda Scooter Fiyatlarına Baktık!

Honda Scooter fiyatlarına baktık! Hayalinizde Honda Scooter varsa detaylar için okumaya devam edin.

Honda Scooter Fiyatlarına Baktık!

Dünyada başta olmak üzere ülkemizde de Scooter motora rağbet gittikçe artıyor. Daha çok şehir hayatında tercih edilen, otomatik vitesli, küçük tekerlekli ve küçük cc motorlara sahip en çok da kadınların kullanmayı sevdiği türdür Scooterler.  Farklı renkleri, daha küçük gövdeye sahip oluşları, Sevimli şekilleri ve yakıt tasarrufları ile Motosikletten biraz daha çekinen kişilerin tercihi oluyor.

Honda Sıfır Scooter Fiyatları

Forza 250’yi ‘Koşulsuz Özgürlük Vaadi’ veren scooter olarak tanımlar  Honda. Yenilenmiş led aydınlatmalı, 2 kanallı ABS sistemi, elektrikli ayarlanabilir camı ve yeni dizaynı,  altı ayrı renk seçimi ile 31.300 TL’ye satışa sunuluyor.

NC 750D Integra, bireyselliğin ön plana çıktığı Honda Scooter modeli. Diğer modeller arasında daha ince ve keskin bir görünüme sahip olması ilgi çekiyor. Standart ABS sistemi mevcut olup, ‘dalga’ adı verilen kontak anahtarı  CC 750D Integra’ya yeni eklenen bir özellik olmanın dışında, daha güvenli ve rahat olmasını sağlıyor. Satış fiyatı ise 63.900 TL.

Activa S, Honda Scooter modelleri arasında şehir hayatında en çok tercih edilen, kolay kullanımlı, ve düşük yakıt tüketimli gibi özellikleri ile 5 alternatif renk tercihi ile 11.000 TL ile sahip olabileceğiz bir konfor.  

Spacy Alpha ile kalite ve dayanıklılık bir arada deneyimleniyor. Starter özelliği daha sessiz çalışmasını sağlıyor. Ön ve arka frenleri bir arada çalıştıran  kombine fren sistemi ile sadece 12.300 TL ödeyerek beyaz veya mavi bir Spacy Alpha sahibi olabilirsiniz.

PCX 125, Honda Scooter modellerinin sonuncusu. Led aydınlatmalı, IDLE STOP ve anahtarsız çalışma özellikleriyle 16.700 TL ye 4 renk seçeneği ile listelerde yerini alıyor.    

Honda tarafında zaman zaman başlatılan kampanyalar takip edilerek,  Honda Scooter Motosiklet modelleri ve diğer modeller liste fiyatından daha düşük bir fiyata temin edilebiliniyor. Fırsatları kaçırmamak için sık sık kontrol etmenizi öneriyoruz.

Honda İkinci El Scooter Fiyatları

Modeline, kullanıldığı km’ye, yılına göre Honda ikinci el Scooter motosiklet fiyatları da diğer tüm markalarda olduğu gibi değişiklik gösteriyor. Ülkemizde servis ağının yaygın olması ve yedek parçasının kolayca temin edilebilmesi açısından Honda Scooter satışları,  ikinci el scooter arasında ilk sırayı alıyor. Scooter’larda en çok aranılan özellik fren sisteminin ABS olup olmaması. Abs sistemi olmayan bir frende kaygan ve buzlu yollarda motosikletin kayma olasılığı artıyor. İkinci el Honda Scooter alacaklar için dikkat edilecekler arasında fren sisteminin dışında, motor gücü, harcayacağı yakıt ve konfor sıralaması geliyor.

 

Yorum ekle