Yolcu360 Blog
en-uygun-sifir-arabalar
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > En Uygun Sıfır Arabalar: 500 Bin TL Altına Alabileceğiniz 15 Araba (2023)

En Uygun Sıfır Arabalar: 500 Bin TL Altına Alabileceğiniz 15 Araba (2023)

Dünyada Covid-19 pandemisi ve çip kriziyle beraber otomobil piyasasında arz-talep dengesi bozuldu. Bayilerin birçoğu 2023 yılına gelindiği halde otomobil ithal etmekte sorun yaşarken daha araçlar üretim bandındayken satışlar yapılıyor.Öte yandan ikinci el araçlarda fiyatların yüksek tutulması nedeniyle en ucuz sıfır otomobiller listesi Türkiye’de en çok merak edilenler arasında yer alıyor.  Otomobil piyasasında fiyatlar, her geçen gün değişiklik gösteriyor. Paylaşılan son fiyat listelerine göre, 500 bin TL’ye alınabilecek sıfır arabaların sayısı oldukça azaldı. Peki 500 bin TL’ye alınabilecek sıfır arabalar hangileri? 

en-uygun-sifir-arabalar-1

500 bin TL’nin altına alınacak arabaları gelin hep birlikte inceleyelim.

  • CITROEN C3 1.2 PURETECH FEEL  – 474 BİN 400 TL

uygun-sifir-araba

Citroen C3, Fransız otomobil üreticisi Citroen’in küçük sınıf otomobillerinden birisi. Feel donanım seviyesi, araba orta seviye donanım seçeneğine sahip ve birçok ilave özellik barındırıyor. Araç, 1.2litrelik benzinli PureTech motora sahip.

  • KIA PICANTO – 470 BİN TL- 460 BİN TL

uygun-sifir-araba-

Kia Picanto, Güney Koreli otomobil üreticisi Kia’nın küçük sınıf otomobillerinden birisi. Üç farklı versiyonu bulunan Kia Picanto model arabalarının özellikleri seviyelerine göre değişiyor.

KIA Picanto 1.2- FEEL

 İki farklı şanzıman seçeneği sunan araba, manuel şanzıman veya opsiyonel olarak sunulan 4 ileri otomatik şanzımana sahip.

Donanım özellikleri arasında otomatik klima, elektrikli camlar ve aynalar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, 8 inç dokunmatik ekranlı müzik sistemi, Bluetooth özellikli telefon bağlantısı, geri görüş kamerası, arka park sensörleri, LED gündüz farları, sis farı, hız sabitleme, yol bilgisayarı, ABS ve ESP gibi özellikler yer alıyor.

KIA Picanto 1.0- MPI COOL

Araç, 1,0 litrelik benzin motora sahip ve 67 beygir gücü üretiyor. İki farklı şanzıman seçeneği sunuluyor. 

Otomatik klima, elektrikli cam ve ayna, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, 7 inç dokunmatik ekranlı müzik sistemi, Bluetooth, geri görüş kamerası, arka park sensörü, LED gündüz farı, hız sabitleme sistemi, yol bilgisayarı, ABS ve ESP özelliği yer alır.

KIA Picanto 1.0 MPI- LIVE:  

Kia Picanto 1.0 MPI Live küçük sınıf araçlardan birisi. Araç, 1.0 litrelik benzinli MPI motora sahip. Manuel şanzıman veya opsiyonel olarak sunulan 4 ileri otomatik şanzımana sahip.

Araçta, merkezi kilitli elektrikli ön camlar, elektrikli yan aynalar, Bluetooth, USB ve Aux, direksiyon simidi üzerinde ses kontrolü, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, geri görüş kamerası, ABS, ESP ve hava yastığı yer alıyor.

  • FIAT EGEA – 466 BİN TL – 392 BİN 400 TL

uygun-sifir-araba-1

İtalyan otomobil üreticisi Fiat arabaların Egea modelinin 4 farklı versiyonu mevcut. Her versiyonuna göre özellikleri değişen Egea’nın fiyat aralığı 466 bin 900 TL ile 392 bin 900 TL arasında değişiyor.

Fiat Egea 1.4 FIRE – URBAN

Araç manuel 5 ileri vitesli şanzımana sahip. Elektrikli ön ve arka camlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, manuel klima, yol bilgisayarı arka park sensör, uzaktan kumandalı merkezli kilit, hız sabitleme sistemi özelliği var.

Fiat Egea 1.4 FIRE- STREET

Egea Fire, Street versiyon aracın 1,4 litrelik benzinli motorla donatılmış arabanın motoru 95 beygir güç üretir. Araçta iki farklı şanzıman seçeneği var.

Fiat Egea 1.4 FIRE- STREET

Egea, sedan tipi araç, 1,4 litrelik benzinli motora sahip.

Fiat Egea 1.4 FIRE- EASY

Fiat Egea araba, 1,4 litrelik benzinli motor seçeneği sunuyor. Araç 5 ileri manuel şanzımana sahiptir ve maksimum hızı 182 km’dir.

  • HYUNDAI i20 1.4- JUMP – 466 BİN 500 TL

uygun-sifir-araba-.1

Hyundai i20, Koreli otomobil üreticisi Hyundai’nin B sınıfı araçlarından birisidir. Jump donanım seviyesi orta segment özellikler içerir.

Otomatik klima, elektrikli cam ve ayna, deri kaplı direksiyon, hız sabitleme, yol bilgisayarı, Bluetooth, geri görüş kamerası, arka park sensörleri, otomatik farlar, yağmur sensörü, sis farı, ABS, ESP ve hava yastığı özelliği vardır.

  • HYUNDAI i10  – 464 BİN TL- 370 BİN TL

uygun-sifir-araba-2

Hyundai i10, küçük sınıf araçlarından birisidir. Elite, Style ve Jump olmak üzere versiyonlarına sahip. Elite modeli en üst donanım özelliklerine sahiptir.

Hyundai i10 1.2 MPI – ELITE

En üst donanım özelliklerine sahip olan Elite versiyonu, 1.2 litrelik benzinli MPI motora sahitir, 87 beygir gücü ve 127 Nm tork sağlar. İki farklı şanzıman seçeneği vardır. Donanım özellikleri arasında elektrikli cam ve ayna, otomatik klima, deri kaplı direksiyon simidi, hız sabitleme sistemi, yol bilgisayarı, Bluetooth, arka park sensörleri, geri görüş kamerası, ABS, ESP ve hava yastıkları yer alır. 

  • RENAULT CLIO 1.0 SCe JOY H – 459 BİN 900 TL

uygun-sifir-araba-.3

Renault Clio Tip: 1.0 SCe, 1.0 motorla üretilmiştir, 72 beygir gücüne sahiptir. 

Klima, elektrikli ön cam, uzaktan kumandalı merkezi kilitli sistem, 7 inçlik multimedya ekran, 16 inçlik alaşımlı jant, sis farı, LED gündüz farı, hız sabitleme sistemi, geri görüş kamerası ve ön çarpışma uyarısı gibi özellikleri vardır.

  • RENAULT TALIANT 1.0 SCE  JOY  – 453 BİN 900 TL

uygun-sifir-araba-4

Renault Tailant, sedan otomobil serisindendir. Joy donanımı, 7 inçlik dokunmatik ekran, geri görüş kamerası, hız sabitleme, manuel klima, elektrikli ön cam, ve Bluetootha sahip.

Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

4 yorum