Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > 9 En İyi Tarayıcı Oyunu

9 En İyi Tarayıcı Oyunu

Oyun oynamak için birçok farklı platformu tercih edebilirsiniz. Değişik kategorilerden farklı platformlarda oynanan oyunlardan her biri size farklı deneyimler sunar. Genellikle bir oyunu indirmeniz ve cihazınıza kurmanız gerekir. Ancak kısıtlı zamanlarda oyun oynamak istediğiniz de buna ayıracak vaktiniz olmayabilir ya da alışılmış oyunlardan farklı bir oyun deneyimi arıyor olabilirsiniz. Böyle zamanlarda direkt olarak tarayıcı üzerinden oynayabileceğiniz seçeneklere yönelebilirsiniz. Oyun oynamanın en pratik hali olan tarayıcı üzerinden gerçekleştirebileceğiniz farklı deneyimleri sizin için inceledik. İşte en iyi tarayıcı oyunları!

En İyi Tarayıcı Oyunları

Tarayıcı üzerinden oynana oyunlar çok oyunculu veya tek kişilik seçeneklere sahip. Online seçenekleri de olan bu oyun grubu arkadaşlarınızla beraber eğlenmenize de olanak sağlıyor. Zaman geçirmek, üretmek ve farklı bakış açılarını değerlendirmek için kategorilere ayrılmış tarayıcı oyunlarından istediklerinizi seçerek deneyimleyebilirsiniz. İşte tarayıcı üzerinden oyanaybileceğiniz birbirinden keyifli 9 oyun!

en-iyi-tarayıcı-oyunları

Savaş temalı oyunlardan çok oyunculu olması ile öne çıkan seçeneklerden biri Dark Orbit. Tarayıcı üzerinden oynayabileceğiniz gelişmiş oyunlardan da biri ayrıca. Keyifli bir şekilde klanlar üzerinden ilerleyen oyunda siz de kendi gelişiminizi sürdürebilirsiniz.

Oyun ne kadar uzun süre oynarsanız o kadar sürükleyici hale geliyor. Gelişmiş özelliklere sahip oldukça oyunun heyecan seviyesi ve rekabeti de artıyor. Bu tarz oyunlarda bir arkadaş grubuyla oynamak da daha keyifli olabiliyor. sistematik bir şekilde grup halinde ilerleyerek daha büyük başarılar da elde etmeniz mümkün oluyor.

en-iyi-tarayıcı-oyunları-1

Eğlenceli ve çok oyunculu bir seçenek de Town of Salem. Oyun konsept olarak pek çok bileşenin karışımı gibi görünüyor. Katiller, vampirler, köyler alakasız başlıklar gibi görünse de oyun içerisinde eğlenceli bir ahenkle yerleştirilmiş. Amacınız oyun sırasında köyü ve kendinizi kurtarmak diyebiliriz.

7 ile 15 kişi arasında oyuncu sayısı ile oyuna başlanıyor. Yukarıda saydığımız gibi birçok iyi ve kötü karakter bu kişilere rastgele dağıtılıyor. Oyunun en eğlenceli kısmı da şu; kimin iyi kimin kötü olduğunu bilmiyorsunuz. Kötü bir katilseniz kimliğinizi açık etmeden ilerlemeye çalışıyorsunuz. İyi bir karakterde de kötüleri ortadan kaldırmak için önce kötü olduklarını belirlemeniz gerekiyor. Birçok farklı karakter olduğu için de her oyun başlangıcı farklı bir macera olarak ilerliyor.

en-iyi-tarayıcı-oyunları-2

Online oyunlar arasında Gartic.io farklı temasıyla dikkat çekiyor. Alışılagelmiş savaş ve hayatta kalma temelinden oldukça uzak bir oyun. Arkadaşlarınızla bir odada otururken oynayabileceğiniz tahmin etme oyunlarının bir versiyonu diyebiliriz. Oyun başlarken verilen kelimeleri çizerek anlatmanız gerekiyor. En yüksek puana sahip olan kişi de oyunun kazananı oluyor.

Oyunun sunduğu avantajlardan birisi de kendi grubunuzla bir oyun ekibi kurabilmenize imkan sağlaması. Böylece kalabalık arkadaş gruplarınızla online bir şekilde eğlenebilirsiniz. Çizim yeteneğinizin iyi olması sizi öne geçirebilir. Aynı zamanda iyi bir tahmin etme yetisine de sahip olmanız gerekir.

en-iyi-tarayıcı-oyunları-3

Teknoloji ve oyunların hayatımıza girdiği ilk zamanlardan beri yılan oyunlarına aşinayız. Slither.io da temelde basit görünen bir yılan oyunu. Bir sunucu içinde birçok kişinin yılanını büyüterek en yüksek puana ulaşmayı amaçladığı bir oyun.

Klasik yılan oyununda farkı ise büyük olmanın her zaman avantajlı olmaması. Küçük yılanların da her an birinci sıraya geçebileceği bir sistem mevcut. Yılanın ağzı ile başka bir yılana dokunması oyunun kaybedilmesine sebep oluyor. Böylece büyük bir yılanın size dokunmasını sağlarsanız onun kaybettiği puanları toplayarak kısa sürede ilerleme kaydedebiliyorsunuz. Eğlenceli ve stratejik bir oyun. Basit gibi görünse de uzun süre sizi bilgisayarın başında oturtabilir.

en-iyi-tarayici-oyunlari-4.jpeg

Eğer hikayeleri ve ilerlemeli oyunları seviyorsanız Fallen London dikkatinizi çekebilir. Londra’nın satılması ve yer altına düşmesi üzerine bir hikaye sizi içine çekiyor. Daha sonra bu hikaye üzerinden maceralara atılıyorsunuz.

Oyunun tek bir senaryo içermemesi asıl nokta. İlerlemeleriniz üzerinden değişen bir senaryo oluşuyor. Böylece size ve deneyimlerinize özgü başarılar ve sonuçlar ediniyorsunuz. Uzun bir süre oynanabilir olması da her seferinde farklı bir macera yaşayabiliyor olmanızdan kaynaklanıyor.

  • Race Time

en-iyi-tarayıcı-oyunları-5

Eğer yarış oyunlarını seviyorsanız en temel haliyle yarışabileceğiniz Race Time’a bir şans vermelisiniz. Oyun görsel olarak da nostaljik bir havaya sahip. Pisti en hızlı tamamlayanın kazandığı basit bir sistemi var.

Oyunu uzun süre oynayabilmenizi sağlayan özelliği ise ilerlemelerin olması. Sıralamanız yükseldikçe ve altın kazandıkça özelliklerinizi yükseltebiliyorsunuz. diğer oyuncular ile tatlı bir rekabetin oluşmasını sağlayan bu özellik ile keyifle vakit geçirebilirsiniz.

en-iyi-tarayıcı-oyunları-6

Süper kahramanlara ilgi duyanlar için en eğlenceli oyunlardan biri Hero Zero. Başkalarının yarattığı kahramanlar üzerinden değil kendi kahramanınızla oynayabiliyorsunuz. İşin eğlencesi de bu süper kahraman oluşturma kısmından başlıyor.

İstediğiniz karakter özellikleriyle farklı ve özgün bir kahraman oluşturuyorsunuz. Sonra da çeşitli suç ve suçlularla mücadele ederek kahraman oluyorsunuz. Oyunu arkadaşlarınızla oynadığınız zaman eğlenceyi ikiye katlamış oluyorsunuz. Süper kahramanınızın güçleri ve dahil olduğu hikayeler oldukça keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor.

en-iyi-tarayıcı-oyunları-7

Savaş oyunları, hayatta kalma, tahmin etme derken tarayıcıdan oynanacak oyunlar arasında kutu oyunlarını saymadık. Catan Universe bu açığı kapatmak için en iyi seçeneklerden birisi. Tarayıcı versiyonu kutu oyununun online olarak oynanabilen hali.

Catan oyunu şehir kurma oyunlarından biri. Zar atılarak ilerlenen oyun içerisinde kaynaklara sahip oluyorsunuz. Bu kaynaklarla yol ev gibi şehri oluşturmak için gereken ilerlemeleri ekliyorsunuz. Tabii ki rakiplerinizin sizi engelleyebileceği alternatifler de mevcut. Böylece tatlı bir rekabet içinde şehrin kurucusu ve kazananı olmak için mücadele ediyorsunuz. Catan Universe ile bu kutu oyunu keyfini her yere taşıma imkanınız oluyor.

en-iyi-tarayici-oyunlari-8.jpg

Coğrafyaya ilgi duyanlar için eğlenceli bir alternatif Geoguessr. Oyunda sokak görünümü ile keşfedebileceğiniz bir noktada başlıyorsunuz. İpuçlarını takip ederek nerede olduğunuzu anlamaya çalışıyorsunuz. dünya üzerinde herhangi bir noktada olabileceğiniz için, verilen sokak görünümündeki tabelalar oldukça işe yarayabiliyor.

Bu oyun için de bir rekabet durumu söz konusu olduğu için uzun süre oynamanız mümkün. Tahmin ettiğiniz noktalar doğru cevaba ne kadar yakınsa o kadar puan topluyorsunuz. sonunda da toplanan yüksek puanlarla rakiplerinizi geride bırakma şansınız oluyor. Ayrıca yüksek puan ile elde edebileceğiniz farklı harita özellikleri de mevcut. Coğrafyanın en eğlenceli hallerinden biri olan Geoguessr sizin için de keyifli zaman geçirme aracı olabilir.

Tarayıcı üzerinden oynayabileceğiniz oyunlar içinde yukarıdaki seçenekler oldukça popüler. Sizde zaman kaybetmeden direkt olarak oyun oynamak isterseniz bu tarayıcı ile oynanan alternatiflere göz atabilirsiniz. Farklı kategorilerden derlediğimiz listede siz de kendinize göre bir seçenek kolayca bulabilirsiniz.

Bu oyunların çoğunun arkadaşlarınızla beraber oynamanıza imkan sunması da ayrı bir avantaj. Böylece sevdiklerinizle beraber zaman geçirirken bu eğlenceyi de deneyimleme şansınız oluyor. Kalabalık gruplar halinde oynanabilen oyunların bazıları da daha hızlı ilerleme kaydetmenize yardımcı olabiliyor. Ücretli ve ücretsiz seçenekler halinde sunulan tarayıcı oyunları için siz de kriterlerinize göre bir seçim yapabilirsiniz. Ücretsiz oyunlar ile de çok keyifli zaman geçirebilirken, ücretli oyunların farklı imkanlarından da faydalanabilirsiniz. Kişisel beklentileriniz ve tercihlerinize göre kendiniz için en iyi oyunu bulabilirsiniz.

Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

 

 

Yorum ekle