Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Çocukla Gidilecek En İyi Tatil Yerleri

Çocukla Gidilecek En İyi Tatil Yerleri

Çocukla tatile çıkmak hem çok eğlenceli hem de yapacağımız tercihler çok önemli. Çocukla tatil yaparken dikkat edilmesi gereken detayları göz önüne alarak sizlere çocukla gidilecek en iyi tatil yerleri listesi hazırladık. Çocukla tatile çıkmadan önce bu rotalara göz atın.

Datça

Birçok güzel koy barındıran Datça, dalgasız denizi tertemiz havasıyla çocukla gidilecek en iyi tatil yerlerinden biri. Datça’ya nasıl gidilir? Datça’da neler yapılır? Muğla Dalaman havalimanı araç kiralama gibi detayları merak ediyorsanız aşağıdaki içeriğe hemen göz atabilirsiniz.

Akyaka

Birbirinden güzel butik oteli, tertemiz denizi ve oksijen deposu ormanlık alanlarıyla Akyaka çocukla gidilecek en iyi tatil yerlerinden biri. Taptaze deniz ürünleri ve sıcacık insanları ile aile ile rahat edilecek tatil yerlerinden biri. Akyaka’ya nasıl gidilir? Akyaka’da ne yapılır? ve Muğla araç kiralama seçenekleri için aşağıdaki yazımıza göz atın.

Marmaris

Dalaman Havalimanı’na 1 saatlik yakın konumuyla Marmaris en güzel tatil rotalarından biri. Ege’nin eşsiz kıyılarında yemyeşil doğası ile çocuklar ve aileler için birbirinden güzel dinlenme alanı sunuyor. Marmaris’e nasıl gidilir? Marmaris’te ne yenir? gibi sorularınızın cevabı aşağıdaki yazımızda yer alıyor, hemen göz atabilirsiniz.

Üçağız Kekova

Antalya’nın güzide tatil yerlerinden biri olan Kekova’da birbirinden farklı seçenekler sunan oteller ve tertemiz bir deniz sizi bekliyor. Şahane doğası ve tertemiz denizi ile çocukla gidilecek en iyi tatil yerleri arasında. Kekova’ya nasıl gidilir? Kekova’da ne yapılır? ve Antalya Havalimanı araç kiralama seçenekleri için aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz.

Bodrum Ortakent

Ortakent; akvaryumu andıran tertemiz denizi ve uzun mu uzun kumsalı ile çocuklarla gün boyu keyifli bir gün geçirmek için en iyi tatil yerlerinden biri. Bodrum havalimanına olan 40 dakikalık uzaklığı ile özellikle çocuklu aileler için konforlu bir tatil imkanı sunuyor. Bodrum’da gezilecek en iyi yerler ve Bodrum’da ne yapılır? ve Milas Bodrum Havalimanı araç kiralama seçenekleri hakkında bilgi veren yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Alanya

Başka bir uygun tatil rotası ise elbette Alanya. Sayısız seçenekler sunan beş yıldızlı otelleri, su parkları ve birbirinden eğlenceli aktiviteler ile çocukla gidilecek tatil için en iyi rotalardan biri. Havalimanına olan yakınlığı sayesinde ulaşım da bir hayli kolay. Peki Alanya’ya nasıl gidilir? Alanya’da ne yenir? ve Alanya Havalimanı araç kiralama seçenekleri için aşağıdaki yazımıza göz atabilirsiniz.

Çocuklu aileler için diğer tatil önerileri listemize aşağıdan ulaşabilirsiniz. Keyifli tatiller! 🙂

Yorum ekle