Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Dünya Gezi Rehberi > Çocukla Gidilebilecek En Güzel Yurt Dışı Kayak Otelleri

Çocukla Gidilebilecek En Güzel Yurt Dışı Kayak Otelleri

Çocukla gidilebilecek en güzel yurt dışı kayak otelleri listesi yaklaşan sömestir tatiliniz için tam da aradığınız şey! Kış tatili birçok kişi için en sevilen tatil seçeneklerinden biridir. Kış mevsimini yaşadığımız bu günlerde sömestr tatili de yaklaşırken ailelerin en çok araştırdığı konulardan biri de çocuklarla birlikte gidebilecekleri kış tatili mekanları olur. Çocuklarla tatil yapmak birçok kişi için göz korkutucu olabilir. Özellikle de küçük çocukları olan aileler için gittikleri tatil ortamında çocuklara uygun yerlerin bulunması çok daha önemlidir. Bu yazımızda çocukları ile birlikte kış tatili yapmak isteyenler için yurt dışında çocukla gidilebilecek en iyi kayak otellerini listeledik. 

  • Les Arcs Panorama / Paradiski / Fransa

cocukla-gidilebilecek-en-guzel-yurt-disi-kayak-otelleri

Les Arcs Panorama, dünyanın en büyük kayak bölgelerinden biri olan Paradiski’de yer alıyor. 2018 kayak sezonunda kapılarını ziyaretçilere açan Les Arcs Panorama’nın en önemli özelliği adından da anlaşılabileceği gibi muhteşem bir panoramik manzaraya sahip olması. Bunun dışında geniş süit odaları ve özel manzara terasları ile lüks ve konforu bir arada sunan Les Arcs Panorama çocuklar için de birçok imkana sahip. Otelde 4 aylık bebeklerden 17 yaşındaki gençlere kadar farklı yaş grupları için birçok aktivite düşünülmüş. Baby ve Petit Club Med isimli kulüplerde bebeklerle ilgilenmek için uzman kişiler bulunuyor. Aynı zamanda bu alanlarda küçük bebeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanımlar mevcut. Bebeklerin keyifli zaman geçirmesi için onlara hitap edecek aktiviteler uzmanlar eşliğinde gerçekleştiriliyor. Daha büyük yaş grubundaki çocuklar için ise boyama, el işi, eğitici oyunlar gibi birçok uygulamalı aktivite düzenleniyor. Les Arcs Panorama’da gençler de unutulmamış. Snowboard ve kayak derslerinin ardından gençlere özel hazırlanmış olan Club Med Passworld’de eğlenceli partiler düzenleniyor. 

  • Cervinia / Cervin / İtalya

cocukla-gidilebilecek-en-guzel-yurt-disi-kayak-otelleri-

Cervinia farklı mimari yapısı ve birbirinden güzel imkanları ile Cervin Dağı zirvesinde yer alan bir otel. Cervinia, yer altı geçidi ile birbirine bağlanmış olan iki farklı konaklama alanından oluşuyor. Otel odaları doğaya uyum sağlayacak şekilde dekore edilmiş ve bu da misafirlerin her an büyülü dağ atmosferini yaşamasını mümkün kılıyor. Cervinia aynı zamanda dünyanın en büyük spor akademisi olma özelliğine de sahip. Bu nedenle çocuklar ve gençler Cervinia’da snowboard, kayak, heliski ve buz pateni gibi birçok aktiviteyi uzmanlar eşliğinde yapabiliyorlar. Daha küçük yaş grubundaki çocuklar ve bebekler de Mini Club Med’in uzun pistinde kayağa dair her detayı yine işin uzmanlarından öğrenebiliyor. Cervinia misafirlerine kişiye özel wellness paketleri de sunuyor. Kış tatili için çocuklarınız kış sporlarının tadını çıkarırken siz de otelin spa alanında kendinizi ödüllendirebilir ve tatilin keyfini katlayabilirsiniz. 

  • St Moritz Roi Soleil / İsviçre

cocukla-gidilebilecek-en-guzel-yurt-disi-kayak-otelleri-1

Kayak denildiğinde akla gelen ilk yerlerden biri elbette ki St Moritz. Alp Dağları’nın kalbinde yer alan bu kayak merkezinde çocuklarınızla birlikte muhteşem bir kış tatili geçirebileceğiniz en iyi otellerden biri de St Moritz Roi Soleil. Yalnızca kayak yapmak için değil aynı zamanda av köpeği yarışları, at yarışları ve polo gibi geleneksel sporları da yapabileceğiniz St Moritz Roi Soleil’de yetişkinler için birçok farklı kayak eğitim imkanı bulunuyor. Mini Club Med’de ise kayak yapmanın en ince detayları uzmanlar tarafından çocuklarınıza öğretiliyor. Aynı zamanda çocuklar için düzenlenen yürüyüşler ile çocuklar Alp Dağları’nın ve gölün muhteşem manzarasının tadını doyasıya çıkarabiliyor. St Moritz Roi Soleil sahip olduğu 3 farklı restoranı ile de dünya mutfağının en özel lezzetlerini misafirlerine sunuyor. St Moritz Roi Soleil’de kayak konusunda hem kendinizin hem de çocuklarınızın kayak stilini geliştirebilir ve muhteşem bir kış tatili geçirebilirsiniz. 

  • La Plagne 2100 / Fransa

cocukla-gidilebilecek-en-guzel-yurt-disi-kayak-otelleri-2

La Plagne 2100 Avrupa’nın en yüksek zirvesi olan Mont Blanc Dağı eteklerinde bulunan kusursuz bir kayak oteli. Modern tasarımı ile dikkat çeken otel uzaktan bakıldığında Tibet tapınaklarını andırıyor. Otelin iç tasarımı ise tamamen aileler düşünülerek hazırlanmış. Otelde yer alan Petit, Mini ve Junior Club Med’ler çocukların ailelerinden ayrı olarak eğitici ve keyifli zaman geçirmesine imkan tanıyor. Bu mekanlarda tüm yaş grupları için birbirinden güzel aktiviteler bulabilmek mümkün. Otelin kayak pistleri ise oldukça etkileyici. La Plagne 2100 birbirinden keyifli be heyecan verici kayak pistlerine sahip. Aynı zamanda bu pistler arasında Avrupa’nın en büyük engelli kayak parkuru da yer alıyor. Devasa tüneller, rengarenk süslenmiş pistler ve eğlenceli müzikler ile kayak yapmanın zevki doruklara çıkıyor. 

  • Serre – Chevalier / Fransa

cocukla-gidilebilecek-en-guzel-yurt-disi-kayak-otelleri-3

Alp Dağları’nın kayak yapmak için en can alıcı noktalarından biri olan Gusiane Vadisi’nin derinliklerinde yer alan Serre – Chevalier büyüleyici bir kış tatili için en iyi destinasyonlardan. Karaçam ağaçları ile kaplı olan konaklama mekanlarının büyüleyici görüntüsü göl manzarası ile tamamlanıyor. Serre – Chevalier’de konaklamak için taş evlerden ya da dağ evlerinden birini tercih edebilirsiniz. Sıcak ve romantik bir atmosferde kış tatili geçirmek isteyenler için oldukça ideal olan Serre – Chevalier de çocuklar da unutulmamış.

Küçük bebeği olan aileler bebeklerini Baby Club Medo oyun alanlarına bırakabilir ve burada onların hem keyifli zaman geçirmesini hem de eğitici aktivitelere katılmasını sağlayabilirler. Daha büyük çocuklar için ise birçok imkanı olan Petit Club Med çocuklara ilk kayak deneyimlerini yaşayabilecekleri harika fırsatlar sunuyor. Junior Club Med ise çocukların kayak ve snowboard yapabileceği, uzun pistlerde keyifle vakit geçirebilecekleri imkanlara sahip. Çocuklarınız bu alanlarda eğlenceli vakit geçirirken siz de eşsiz vadi manzarası ile restoranlarda lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilir, spa alanında rahatlayabilir ya da özgürce kayak yapmanın keyfine varabilirsiniz. 

  • The Hotel Les Neiges / Courchevel / Fransa

cocukla-gidilebilecek-en-guzel-yurt-disi-kayak-otelleri-4

Fransız Alpler’inin en gözde ve lüks kayak merkezlerinden biri olan Courchevel’de yer alan The Hotel Les Neiges bölgenin en yeni otellerinden biri. Dağ yaşamının özünü benimsemiş olan chalet mimarisinin modern çizgilerle tamamlandığı otel misafirlerine otantik bir kış tatili deneyimi vadediyor. Kayak pistlerine direkt olarak erişebildiğiniz otel aynı zamanda kasaba merkezine olan yakınlığı ile de oldukça cezbedici. Otelde çocuklar için birçok detay düşünülmüş. Çocuklar özel eğitmenler eşliğinde kayak yaptıktan sonra VIP çocuk odalarında kendileri için hazırlanmış birçok aktiviteyi gerçekleştirebilirler. Aileler ise bu zaman içerisinde özel sinema salonlarında, spa alanlarında ya da restoranlarda tatilin tadını çıkarabilirler. 

  • Pragelato Vialattea / İtalya

cocukla-gidilebilecek-en-guzel-yurt-disi-kayak-otelleri-5

Çevresi üç farklı milli park ile çevrili olan Pragelato Vialattea yemyeşil doğanın bembeyaz kar örtüsü ile bir araya geldiği mükemmel bir tatil lokasyonu. Toplamda 20 dağ evinden oluşan otelde oldukça konforlu ve sıcak bir ortamda kış tatilinizi geçirebilirsiniz. Otelde hem yetişkinler hem de çocuklar için ayrı ayrı birçok aktivite mevcut. Yetişkinler olarak kayak yapmanın dışında rehberler eşliğinde çevrenin doğal ve kültürel zenginliklerini keşfedebilir, restoranda lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Çocuklar ise Petit, Mini ve Junor Med Club’larda farklı aktivitelerle keyifli zaman geçirebilir, kayak yapmayı öğrenebilir ya da kayak tekniklerini ilerleterek farklı stiller geliştirebilirler. Daha sıcak, samimi ve butik bir kış tatili geçirmek istiyorsanız Pragelato Vialattea aradığınız kış tatili ortamını size fazlasıyla verebilecek otellerden biri. 

En güzel kayak otelleri için yarıyıl tatili planı yapıyorsanız çok şanslısınız. Çocuklarla yurt dışı kayak oteli tatilinde mutlaka araca ihtiyacınız olacaktır. Tıpkı Türkiye’de olduğu gibi yurt dışında da pek çok ülkede ve şehirde Yolcu360 üzerinden araç kiralamanız çok kolay. Bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık araçları bulmanız için Yolcu360 yanınızda olacak. 

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle