Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Çinliler Ford Bronco Takliti Model Yaptı! | WEY P01 Özellikleri

Çinliler Ford Bronco Takliti Model Yaptı! | WEY P01 Özellikleri

En yeni otomobil haberleri içinde çok şaşırtıcı bir başlıkla karşılaşıyoruz. Avrupa’daki otomobil haber sitelerinde de manşet olan konuyu irdeledik. Ford Bronco’nun Çin malı taklidi WEY P01 hakkında şaşırtıcı haberler var… Çinliler Ford Bronco takliti model yaptı yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Çinliler Ford Bronco Takliti Model Yaptı!

Ford Bronco hakkında son günlerde çok konuşuluyor. Markanın geçtiğimiz günlerde online olarak tanıtımı yaptığı Ford Bronco modeli, SUV dünyasının en iri modellerinden biri olarak dikkat çekiyor. Bu iri kıyım cüsse rekortmeni Ford SUV modeli, 2020’nin en iyi arabaları listeleri için iddialı bir çıkış yaptı. 

Kaynak: https://www.chinapev.com/

Önce Amerikan pazarına ve sonra da Avrupa pazarına sunulacak olan Ford Bronco, teknik özellikleriyle 2020’nin en iddialı araba modellerinden biri. Ancak bizim haberimiz, yeni çıkan Ford Bronco hakkında değil. Çin’li mühendislerin bitmek bilmez taklit ustaları hakkında. Daha önce Çin malı Ferrari, Çin işi Porsche haberleri de yapmıştık ama burada heniz pazara bile sunulmamış bir modelin taklidi söz konusu. Sadece Çin pazarında sunulması beklenen WEY P01, geçtiğiniz günlerde tanıtımı gerçekleştirilen Ford Bronco ile benzerliğiyle ilgi çekecek gibi görünüyor. 

WEY P01 2020 Hakkında

Kaynak: https://www.chinapev.com/

Çin üretimi arabalar, hep çok konuşuluyor. Pek çok Çin malı otomobil de ülkemize hiç gelmiyor ama Çin otomobil pazarı çok büyük. Büyümeye de devam ediyor. Bugün otomobil üreticileri sadece Çin pazarını hedefleyerek otomobil ürettiklerinde bile oldukça iyi satış rakamları yakalayabiliyorlar. Çin’de üretilen son modellerden biri de WEY P01. Güçlü, karakter sahibi bir SUV olan WEY P01 hakkında şimdilik çok fazla bilgimiz yok ama genel karakteri Ford Bronco ile neredeyse tıpatıp benziyor. 

  • Bronco’ya benzer yuvarlak ve yatay LED gündüz sürüş farlarına sahip olması,
  • Üç yatay çıtalı belirgin bir ön ızgaranın olması,
  • Küçük sis farlarına sahip olması,
  • Kübik sağlam görünümlü bir tampon tasarımı,

P01 hakkında sınırlı teknik özellikler bu erken aşamada biliniyor. Bununla birlikte, çift salıncaklı bağımsız ön süspansiyon ve entegre köprü tipi bağımsız arka süspansiyon düzenine sahip olacağını dış basındaki detaylarda görebiliyoruz. Yine siyah fonlarda gönderilen fotoğraflarda aracın arazi lastikleri ile fabrikadan çıktığı da anlaşılıyor. Bu da performans noktasındaki beklentileri bir adım daha artırmış durumda.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayın.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle