Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Ford’un Active Rozeti İki Yeni Modele Daha Geldi!

Ford’un Active Rozeti İki Yeni Modele Daha Geldi!

2020 yılının ilk günlerinde Ford ticari araç ailesinde görmeye başladığımız Active rozeti, şimdi de Ford Transit Connect ve Tourneo Connect modellerine eklendi. Ford’un active rozeti iki yeni modele daha geldi yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak Ford marka bir aracı denemeye ne dersiniz? 🙂

SUV İsteğine Ford Çözümü

Kaynak: https://www.ford.com/

Herkes SUV araç istiyor. SUV araç tipi, hiç bu kadar cazip olmamıştı. Hemen her otomobil alıcısı, SUV tasarıma sahip modele göz kırpıyor. SUV araç imajı, yerden yüksek – trafiğe yukarıdan bakan – arazi koşullarında kullanılabilen bir araca işaret ediyor. 

2000’li yılların başlarında sadece bir kaç markanın SUV modeli vardı ve fiyatları epeyce ulaşılmazdı. Bu da söz konusu araç tipinin “havalı” olmakla eşdeğer olmasına neden oldu. İşte tam da bu noktadaki fırsatı gören üreticiler birer ikişer ulaşılabilir fiyatlarla SUV üretmeye odaklandılar. Bugün pazarda gerçekten arazi koşullarına uygun 4 tekerden çeker SUV modelleri de var, adı SUV olanlar da…

Ford Tourneo Courier Özellikleri ve Fiyatı başlıklı makalemize de bakın!

Ford’un Active Rozeti

Kaynak: https://www.ford.com/

Neyse konumuza dönersek Ford markası da SUV pazarına ciddi yatırım yapıyor. Hatta geçtiğimiz yıllarda sadece bu alanda üretim yapacağına dair bir spekülasyon da çıkmıştı. Ford markası SUV yatırımına farklı ve belki de sektöre yön verecek bir açı kazandırdı. Active rozeti ile farklı modellerine hem tasarım hem performans hem de teknik açıdan SUV özellikleri sunuyor. 

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi SUV pazarına müthiş bir ilgi var. Bu yoğun ilgi sebebiyle otomobil modellerinde ufak dokunuşlar yapılarak SUV havası katma çabası da söz konusu. Ford cephesinde ise bu durum Active rozeti üzerinden ilerliyor. 

İlk Ford Fiesta’da gördüğümüz Active rozeti, şimdi de ailenin ticari üyelerinde kullanılıyor.  Yılın ilk dönemlerinde Transit Custom ve Tourneo Custom modellerinde gördüğümüz bu değişim, markanın ticari araç segmentini daha da çekici kılmaya başladı.  Markanın yaptığı açıklamaya göre Ford Transit Connect ve Tourneo Connect modellerine de active rozeti eklenecek. Bu da diğer Aktif rozetli Ford modellerinde olduğu gibi, görünüm bazında çok epeyce büyük farklılıklar olacağına işaret ediyor. 

Araç inceleme sayfamızı takip ederek en yeni modeller hakkında teknik özellikler ve daha fazlasını öğrenin!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle