Yolcu360 Blog

Çin Volvo’yu Satın Aldı!

Volvo satıldı mı? Çin Volvo’yu satın aldı mı? Çin Volvo’yu ne kadar satın aldı? Hangi firma Volvo’yu satın aldı? Volvo kimin? Sizde Volvo hakkında son haberlere ulaşmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Çin Volvo’yu satın aldı yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Çin Volvo’yu Satın Aldı!

Zhejiang Geely Holding Group isimli Çinli bir otomobil üreticisi tarafından gerçekleştirilen en büyük denizaşırı satın alma işleminde, ABD’li otomobil devi Ford Motor’un İsveçli otomobil birimi Volvo Cars’ı 1,8 milyar dolara satın alındı. Geely’nin Volvo Cars’ın yüzde 100’üne sahip olacağı anlamına gelen anlaşma, Geely Yönetim Kurulu Başkanı Li Shufu ve Ford’un Finans Direktörü Lewis Booth tarafından İsveç’in en büyük ikinci şehri olan Göteborg’daki İsveçli otomobil firmasının genel merkezinde imzalandı. Booth, satışın 1.8 milyar dolara gerçekleştiğini ve bununda Ford’un 1999 yılında Volvo Cars için ödediği 6,4 milyar doların üçte birinden daha az olduğunu söyledi.

Li imza töreninde, “Volvo, hızla büyüyen Çin pazarındaki fırsatlardan yararlanarak, dünya lideri bir premium marka olarak benzersiz bir şekilde konumlandırılacak,” dedi. Ancak Li, Geely’nin Volvo’nun çalışanları, sendikaları, tedarikçileri, bayileri ve müşterileriyle kurduğu güçlü işbirliği ilişkisini sürdüreceğine söz verdi.

Bu anlaşma ile Ford’un sağlam, aile dostu otomobilleriyle tanınan Volvo ile olan ilişkisine son verilmiş olacak.

Volvo V60 Cross Country Fiyatı ve Özellikleri için tıklayınız.

Araç Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle