Yolcu360 Blog
bursa-sinema-salonu
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > En İyi 5 Bursa Sinema Salonu

En İyi 5 Bursa Sinema Salonu

Bursa yaz kış demeden, dünyanın her yerinden ziyaretçileri kabul ediyor. Bursa’da sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebileceğiniz pek çok farklı alan var. Bu alanlar arasında en popüler olanlar ise sinemalar. Bursa sinema salonları, şehrin her yerine dağılmış durumda. Bursa’nın en iyi sinema salonları için öne çıkan lokasyonları listeledik. 

Bursa’nın Popüler Sinema Salonları

bursa-sinema-salonu-1.jpg

Sinema salonları kişilerin keyifli vakit geçirebilmesi için ideal alanları oluşturuyorlar. Bursa’da yer alan sinema salonlarını yazının devamını okuyarak daha yakından tanıyabilirsiniz. 

  • Bursa Korupark Sinema

Bursa Korupark’ta yer alan sinema oldukça büyük. Ses sistemi açısından beğeni toplayan sinema, farklı koltuk sayısına sahip salonlar içeriyor. Alışveriş merkezi içerisinde yer alan sinema, film keyfi sonrası farklı aktiviteler yapılmasını da mümkün kılıyor. Bursa Korupark geniş sinema perdesi ile film deneyimini farklı bir boyuta çıkarıyor. Bursa Korupark sinemada yer alan koltuklar rahatlıkları ile ön plana çıkıyor. Rahat koltuklarda, ideal fil film deneyimi için Bursa Korupark sinemayı tercih edebilirsiniz. Bursa Korupark sinemaya sevdiklerinizle veya tek başınıza güzel vakit geçirebilirsiniz. Bursa Korupark sinema, farklı zevklere sahip kişileri buluşturmayı başarıyor. Bilim kurgu filmleri veya animasyon filmler Bursa Korupark sinema salonlarında sizleri bekliyor. Bursa Korupark sinema salonundaki seanslar oldukça fazla. bu sayede geç saatte rahatlıkla sevdiğiniz filme seans bulabilirsiniz. bu durum hafta içi için de geçerli. Sinema seanslarının zor bulunduğu öğle saatlerinde dahi, Bursa Korupark sinema salonunda film izleyebilirsiniz. 

Bursa Korupark Sinema Adres: Emek Adnan Menderes, Korupark, 16150 Osmangazi/Bursa

  • Carrefour Bursa Sinema

Carrefour alışveriş merkezinde yer alan Carrefour Bursa sinemada her türden filmi bulmak mümkün. Popüler filmler vizyona girer girmez, Carrefour Bursa sinemada rahatlıkla izleyebilirsiniz. Temizliği ve dizaynı ile beğeni toplayan Carrefour Bursa sinemada farklı alanlarda mevcut. Carrefour Bursa sinema için biletinizi direk sinema salonu alanında alabilir veya online biçimde bilete sahip olabilirsiniz. Sinema içerisinde oturmak istediğiniz koltuğu, filmin yoğunluğuna bağlı olarak tercih edebilirsiniz. Rahat oturmak için ikili koltukları tercih edebilirsiniz. İkili koltuklarda, çocuğunuz veya sevdikleriniz ile sarılarak rahatlıkla film seyredebilirsiniz. 

Carrefour Bursa Sinema Adresi: Odunluk, CarrefourSa No:57, 16110 Nilüfer/Bursa

bursa-sinema-salonu-1.jpg

  • Bursa Zafer Plaza Sinema

Bursa Zafer Plaza’da yer alan sinema salonu oldukça geniş. Farklı bir deyişle salonların ebatlarının yanı sıra sayıları da fazla. Bursa Zafer Plaza sinema salonunda çalışan kişi sayısı da çoğunlukta. Bu nedenle farklı ihtiyaçlarınız için yardım alabileceğiniz pek çok çalışan var. Bursa Zafer Plaza sinema salonunda, iki veya üç boyutlu filmler izleyebilirsiniz. Üç boyutlu filmler için gereken gözlüğü, sinema salonundan temin edebilirsiniz. Biletiniz ile birlikte alabileceğiniz gözlükleri, yanınızda götürebilir veya sinema salonuna teslim edebilirsiniz. Bursa Zafer Plaza sinema salonunda korku filminden komediye pek çok farklı seçenek bulabilirsiniz.

Film tercihi yaparken, üzerinde belirtilen uyarılara dikkat etmelisiniz. Yaş sınırı olan filmlere girerken, kimlik kontrolü yapılıyor. Bu da ailelerin içini rahatlatan bir özellik. Bursa Zafer Plaza sinema salonunda, yiyecek ve içecek alabileceğiniz çeşitli stantlar yer alıyor. Bu stantlar aracılığı ile sıcak veya soğuk içecek satın alabilirsiniz. Film izlerken en güzel eşlikçileri de yine bu standlardan satın alabilirsiniz. Bursa Zafer Plaza sinema salona gitmek isteyenler için adresi aşağıda bırakıyoruz;

Bursa Zafer Plaza Sinema Adres: Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Cad. Zafer Plaza Alışveriş Ve Yaşam Merkezi 22-28, 16050 Osmangazi/Bursa

  • Bursa Kent Meydanı Sinema

Bursa Kent Meydanı sinema salonu, Kent Meydanı AVM içerisinde yer alıyor. Farklı tasarımı ile dikkat çeken alışveriş merkezinin hem açık hem de kapalı alanları var. Bursa Kent Meydanı sinema salonu da kapalı alanlar içerisinde. Bursa Kent Meydanı sinemasından pek çok farklı salon var. Salonlar perde genişliklerine ve koltuk sayılarına göre değişiyor. Yeni çıkan ve beklenen filmler genellikle çok daha büyük salonlarda gösterime giriyor. Bu, gösterime giren filmlere duyulan büyük ilgiden kaynaklanıyor. Tek bir film için aynı anda birden fazla salonda gösterim yapılabiliyor.

Bursa Kent Meydanı sinema salonundaki koltuklar oldukça rahat. Bu da sinema severlere rahat bir film deneyimi yaşama imkanı sunuyor. Bursa Kent Meydanı sinema salonu içerisinde farklı standlara yer veriliyor. Bu standlarda, film izlerken yiyebileceğiniz atıştırmalıklar veya içecekler yer alıyor. Bursa Kent Meydanı sinema salonunda yoğurt gibi sağlıklı atıştırmalıkların satıldığı standlar da bulabilirsiniz.

Bursa Kent Meydanı Sinema Salonun Adres: Santral Garaj, Kıbrıs Şehitleri Cd., 16200 Osmangazi/Bursa.

bursa-sinema-salonu-1.jpg

  • Bursa Sur Yapı Sinema

Sur Yapı sinema, farklı tasarımlara sahip salonları ile dikkat çekiyor. Sur Yapı sinema salonları özel olarak tasarlanmış. Geniş koltuk aralıkları ve merdivenleri kişilerin kendi koltuklarına rahatlıkla geçebilmesini sağlıyor. Bursa Sur Yapı sinemasında yer alan koltuklarda, içecekleri koymak için özel alanlar mevcut. Bu da içeceklerin dökülme riskini minimuma indiriyor. Bursa Sur Yapı sinema salonlarında sevilen ve popüler pek çok farklı filmi bulabilirsiniz. 

Bursa Sur Yapı Sinema Salonun Adres: Santral Garaj, Kıbrıs Şehitleri Cd., 16200 Osmangazi/Bursa

Her gün pek çok kişinin ziyaret ettiği Bursa, ziyaretçilerinin çoğunu İstanbul’dan alıyor. Bursa’ya tatil için gitmiş ve bu tatilde keyifli vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz. Bunun yanı sıra, sevdiklerinizle birkaç saat güzel vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız Bursa’nın popüler sinema salonları sayesinde, sevdiğiniz filmi keyifli şekilde izleyebilirsiniz. Size en yakın konumdaki sinema salonunu tercih edebilirsiniz. Bursa’yı keyifle gezmek için araca ihtiyacınız olursa Yolcu360.com üzerinden Bursa araç kiralama fiyatlarına bakabilirsiniz. 

 

Yorum ekle