Yolcu360 Blog
ankara-sinema-salonlari
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > En İyi 8 Ankara Sinema Salonu

En İyi 8 Ankara Sinema Salonu

Film izlemek hem öğretici hem de eğlenceli bir aktivite. İster tek başınıza isterseniz sevdiklerinizle film izleyerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Film deneyimini farklı bir boyuta taşımak için sinema salonlarını tercih edebilirsiniz. Film deneyimini maksimum seviyeye çıkaran sinema salonlarında film izlemek ayrı bir keyif. Rahat koltuklarda oturarak dev ekrandan film izlemek istiyorsanız Ankara sinema salonları kapılarını sizler için aralıyor. Ankara’da sinema salonu seçeneği çok. Bu sayede size en yakın konumda yer alan sinema salonunu rahatlıkla seçebilirsiniz. Güzel bir hafta sonu planı için, sevdiklerinizle sinemaya gidebilirsiniz. Keyifli vakit geçirmek için siz de sinemaya gitmeyi tercih ediyorsanız, hazırladığımız en iyi 8 Ankara sinema salonu listesi tam size göre. 

Ankara’da Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Ankara araç kiralama seçeneklerinde birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

Ankara’nın Popüler Sinema Salonları 

ankara-sinema-salonlari

Başkentimiz olan Ankara’da, zevk ve isteğinize göre onlarca hatta yüzlerce farklı plan yapabilirsiniz. Her yönden zengin olan Ankara, aktivite alanları konusunda da bu meşaleyi elinde taşıyor. Sinema salonları, kişilerin hem bireyler hem de gruplar halinde eğlenceli vakit geçirmesine olanak tanıyor. Hayran olduğunuz ünlüleri ve sevdiğiniz filmleri, dev ekranlarda izlemek için sinema salonları ideal özellikte. Özel atıştırmalıklar ve rahat koltukların sizi beklediği Ankara’nın en iyi sinema salonları aşağıdaki gibi listelebilir;

  • Ankara Cinemapink

Forum Ankara alışveriş merkezinde yer alan Cinemapink, oldukça popüler. Forum Ankara sinema salonu açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Farklı büyüklüklerde sinema salonları Forum Ankara’da sizleri bekliyor. Cinemapink, sinema salonları sıkı hijyen kurallarına sahip. Salonlar her gösterim sonrası titizlikle temizleniyor. Cinepapink’te yer yer kampanyalı biletler bulmanız da mümkün. Rahat koltukları tekli ve ikili olarak değişen Forum Ankara Cinemapink, sinema severlerin uğrak noktası. Forum Ankara açık bir mimari yapıya sahip. Bu sayede film arasında kolaylıkla temiz hava almaya çıkabilirsiniz. Aynı zamanda Forum Ankara’da filmden önce veya sonra yapabileceğiniz pek çok aktivite mevcut. Karnınız açsa, Cinemapink’in sunduğu sinema atıştırmalıklardan alabilirsiniz. Seyir keyfinizin, dilediğiniz içecek veya yiyecek eşliğinde tadını çıkarabilirsiniz. 

Ankara Cinemapink Adres: Ovacık, Yozgat Blv. No:8, 06290 Keçiören/Ankara

  • Ankara Optimum Sinemaları

Ankara Optimum Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan sinemalar, gün içerisinde yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Alışveriş merkezi içerisinde büyük bir alana sahip olan Ankara Optimum sinema oldukça ferah bir alan. Bu alan içerisinde farklı boyutlarda salonlar yer alıyor. Bazı salonlarda 6 kişi aynı anda film izleyebiliyor. Bazılarında ise yüzü aşkın kişi salonu doldurabiliyor. Optimum sinema salonunda farklı özellikte filmler bulmak mümkün. Sinema salonundan temin edebileceğiniz gözlükler aracılığıyla üç boyutlu filmlerin de tadını çıkarabilirsiniz. Işık kalitesi ve ses kalitesi ile ön plana çıkan Optimum sinema salonunda yer alan ekranlar da tatmin edici boyutta. 

Ankara Optimum Sinemaları Adres: Etiler, 06796 Etimesgut/Ankara

ankara-sinema-salonlari

  • Ankara Cinemaximum Gordion

Cinemaximum Gordion, Gordion alışveriş merkezinin en üst katında yer alıyor. Aile filmlerinden, korku filmlerine, romantik filmlerden komedilere pek çok farklı seçeneği Gordion’da bulabilirsiniz. Gordion sinema salonları ideal boyutlara sahip. Dilerseniz salonun arka tarafında yer alan ikili koltuklarda rahat bir seyir deneyimi yaşayabilirsiniz. Dilerseniz ön sıralardan bilet alabilir ve dev ekrandan filmi takip edebilirsiniz. Ses sistemi ile dikkat çeken Gordion, filmi yalnızca seyretmenizi değil, kendinizi filmin içinde hissetmenizi sağlayacak.  

Ankara Cinemaximum Gordion Adres: Çayyolu Eskişehir Yolu 16 km, Çağlayan Kavşağı Gordion Avm, 06810 Çankaya/Ankara

  • Ankara Metropol Sineması

Metropol sineması Ankara’da yer alan oldukça köklü bir sinema salonu. Bir dönem kapalı kalan Metropol sineması şimdilere film severler ile buluşmaya devam ediyor. Eski tarihini deneyim ile birleştiren Metropol sinema salonunda günün neredeyse her saati bir seans bulmak mümkün. Film izlemenin yanı sıra Metropol sinemasında farklı atıştırmalıkların tadını da çıkarabilirsiniz. 

Ankara Metropol Sineması Adres: Meşrutiyet, Konur Sok. No:45, 06420 Çankaya/Ankara

  • Ankara Büyülü Fener Sinemaları

Büyülü Fener sinemaları, oldukça geniş bir film yelpazesine sahip. Her türden filmin yer aldığı sinema salonunda yerli ve yabancı yapımlar var. Büyülü Fener Sinema salonunu popüler yapan pek çok özellik var. Bunlardan bir tanesi de Türkçe dublaj seçenekleri. 

Ankara Büyülü Fener Sinemaları Adres: Kocatepe Mh Meşrutiyet Cad, Hatay Sk. No:18, 06420 Çankaya

ankara-sinema-salonlari

  • Ankara Arcadium Sinemaları

Arcadium sinemaları, alışveriş merkezinin en üst katında yer alıyor. Teras alanı sayesinde film aralarında hem temiz hava alabilir hem de manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Arcadium sinema salonunda, hafta içi ve hafta sonu seanslar mevcut. Öğle saatlerinde dahi popüler filmlerin seansları açılıyor. Bazı sinema salonlarında daha popüler saatlere seans konulurken, Arcadium bu kuralı bozuyor. bu sayede sevdikleriniz veya çocuğunuz ile öğle saatlerinizi film izleyerek değerlendirebilirsiniz. 

Ankara Arcadium Sinemalari Adres: Koru, 2432. Cd. No:192 D:121, 06810 Çankaya/Ankara

  • Ankara Cinemaximum Antares

Cinemaximum Antares, Antares Alışveriş Merkezi bünyesinde film severler ile buluşan olan sinemadır. Antares geniş sinema salonları ve farklı film seçenekleri ile dikkat çekiyor. Cinemaximum Antares’te hafta içi indirimli biletler bulabilirsiniz. Bu sayede hafta içi dilediğini saati film izleyerek değerlendirebilirsiniz. Cinemaximum Antares’te hem bireysel hem de sevdikleriniz ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Ankara Cinemaximum Antares Adres: Ayvalı Halil Sezai Erkut Caddesi Ayvalı Antares AVM, D:121, 06010 Keçiören/Ankara

ankara-sinema-salonlari

  • Ankara Yunus Sineması

Yunus Sineması, Ankara’nın en bilindik sinema salonları arasında. Yunus sinemasında farklı salonlar mevcut. Popüler ve yeni çıkan filmler büyük salonlarda gösterime giriyor. Büyük salonlarda daha fazla oturma alanı var. Bu da daha fazla seçim şansı anlamına geliyor. Büyük sinema salonunda dilediğiniz koltuktan bilet alabilir ve keyifli bir seyir deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Ankara Yunus Sineması Adres: Eryaman, 285. Sk. No:3, 06824 Etimesgut/Ankara

Ankara sinema salon listesi ile size en yakın sinema keyfine ulaşabilirsiniz.  Ailecek gidebileceğiniz sinema salonlarını, arkadaş buluşmalarınız için de tercih edebilirsiniz. Sizin için hazırladığımız Ankara’nın popüler sinema salonları arasından size en yakın olanı seçebilirsiniz. İdeal film keyfi için, size en uygun sinema salonundan bilet alabilirsiniz. Film izleme alışkanlıklarınıza göre sizin için hazırladığımız listeye zaman içerisinde farklı salonlar da ekleyebilirsiniz. Farklı saat seçenekleri sunan sinema salonlarında, film izlerken atıştırmalıkların da tadını çıkarabilirsiniz. 

 

Yorum ekle