Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Bursa Etkinlik Takvimi Kasım 2023

Bursa Etkinlik Takvimi Kasım 2023

Bursa etkinlik takvimi Kasım ayında da yine eğlenceli. Sevdiğiniz grupların konserleri, beğeniyle takip ettiğiniz sanatçıların tiyatro gösterileri ile dolu dolu bir Kasım ayı geçirmeye hazır mısınız? İşte Bursa etkinlik takvimi Kasım ayı listemiz.

Kasım Ayında Bursa’daki Stand Up’lar

bursa-etkinlik-takvimi-kasim-3.jpg

  • Meksika Açmazı

Türkiye’nin açık ara en çok dinlenen mizah programı Meksika Açmazı, Bursa etkinlikleri kapsamında sahneye çıkıyor. Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın benzersiz sahne performanslarıyla Meksika Açmazı, artık sadece podcast olarak değil canlı bir gösteri olarak da eğlendirmeye devam ediyor. Merakla beklenen bu programı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 4 Kasım 2023

Saat: 20.30

Yer: Merinos AKKM- Orhangazi Salonu

  • Tutkum Boğuşmak Show

Komedinin bambaşka bir boyutuna sizi davet ediyoruz. İlişkilerin komik yönlerini ele alan, günlük hayatta karşılaşabileceğimiz anlarla kahkaha tufanı yaratan bir gösteri sizleri bekliyor. Tutkum Boğuşmak Show, stresinizi biraz olsun unutturmaya geliyor. 

Tarih: 23 Kasım 2023

Saat: 20.30

Yer: Dada Salon Kabarett Bursa

Bursa Konserleri Kasım 2023

 

bursa-etkinlik-takvimi-kasim-1.jpg

  • Emre Altuğ

Okan Bayülgen’in önderliğini yaptığı yaratıcı ekip, İstanbul’un en şaşaalı ve bir o kadar da en sıra dışı mekanını Bursa’ya taşıyor. Sahne dünyasının en iyi isimleriyle konserler, tiyatro oyunları, interaktif stand up şovları ve özel etkinlikleri bir arada bulabileceğiniz bir konsept diyebiliriz. Hem müziğe hem de lezzetli yemeklere doyacağınız bir akşam Bursalıları bekliyor. Kasım ayının konuğu ise Emre Altuğ. Pop müziğin eskimeyen sesi sahneye çıkıyor.

Tarih: 4 Kasım 2023

Saat: 22.00

Yer: Dada Salon Kabarett- Bursa

  • Flashback 90’lar Türkçe Pop Gecesi

90’ların şarkılarına doyum olmuyor. Yıllar geçmesine rağmen hala kulaklarımızda canlanıyor. Tarkan’dan “Dudu”, Çelik’ten “Ateşteyim” ve daha pek çok şarkı ilk günkü gibi taze. Durum böyle olunca 90’lar Türkçe Pop Parti de oldukça eğlenceli geçiyor. Geçmiş günlerin şöyle bir pasını almak için yerinizi şimdiden ayırın.

Tarih: 4 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Bursa 

  • Kalben

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin ilk kendi romanı olan albümünü müzik severler ile buluşturan Kalben, birbirinden başarılı pek çok şarkıya imza atmıştır. Aynı zamanda diğer sanatçılar ile gerçekleştirdiği düetlerle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Eğlenceli sahne performansını kaçırmak istemiyorsanız Kasım ayı Bursa konserlerinde Kalben’i mutlaka dinlemelisiniz. 

Tarih: 11 Kasım 2023

Saat: 22.30

Yer: Milyon Performance Hall Bursa

  • Simge

Son yıllarda “Aşkın Olayım” şarkısı ile müzik listelerinde üst sıralardaki yerini koruyor. Başarılı sanatçı Simge, büyüleyici sesi ile Bursa konserlerinde sahneye çıkıyor. Özgürce şarkılarına eşlik ederek, keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 11 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Bursa

  • Özgün

Pop müziğin naif seslerinden biri Özgün, Bursa etkinlik takvimi Kasım ayı konserleri kapsamında sahneye çıkıyor. Yüreğe dokunan şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirmeye geliyor. Özellikle gençlerin gözde isimlerinden biri olan Özgün’ün biletlerinin erkenden tükendiğini hatırlatmakta fayda var.

Tarih: 17 Kasım 2023

Saat: 22.00

Yer: Hayal Kahvesi Bursa

  • Dedublüman

Özellikle klarnet performansı ile akıllarımıza kazınan Dedublüman grubu İstanbullu hayranları ile buluşuyor. “Gamzedeyim Deva Bulmam”, “Belki”, “Fikrimin İnce Gülü” gibi unutulmaz parçaları seslendirmeye geliyor. Gecenize duygusal bir kapanış yapmak isterseniz Dedublüman konserlerini sizlere tavsiye ediyoruz.

Tarih: 17 Kasım 2023

Saat: 22.30

Yer: Milyon Performance Hall Bursa

  • Cem Adrian

“Kül” şarkısı ile hafızalarımıza kazınan Cem Adrian, Bursa konserleri kapsamında sevenleri ile buluşuyor. Kalbimizi ısıtan şarkılarına eşlik etmek isterseniz biletlerinizi tükenmeden alın. “Sen Benim Şarkılarımsın”, “Ben Seni Çok Sevdim” şarkıları başta olmak üzere dillerden düşmeyen eserlerini seslendirmeye geliyor.

Tarih: 18 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Bursa

  • Athena

Hakan ve Gökhan Özoğuz kardeşlerin bir araya gelerek müzik dünyasına adım atmaları ile ortaya çıkan Athena grubu hayaliyle yola çıkan grup, Bursa konserlerinde sahneye çıkıyor. 4 şarkıdan oluşan ilk demolarını kaydetmeleri ile Athena müzik dünyasında adından söz ettirdi. Zaman içinde değişen kadrosu ile ilerlemeye devam ettiler. 1993 yılına geldiklerinde ise ilk albümleri olan “One Last Breath” çıkardılar. Türkiye’de kısa zamanda yankı uyandıran bu şarkı adeta ülkenin marşı haline geldi. Ardından “12 Dev Adam” projesi ile uluslararası alanda da seslerini duyurmayı başardılar. 49. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandılar. Hayran kitlesi yıllar geçmesine rağmen her geçen gün artan Athena Bursalı hayranları ile buluşmaya geliyor.

Tarih: 18 Kasım 2023

Saat: 21.30

Yer: Milyon Performance Hall Bursa

  • Adamlar

Adamlar ekibini hepimiz çok sevdik. Türk Edebiyatı’nın usta isimlerinden esinlendikleri şarkı sözleri ile gönlümüzde tahta sahip oldular. Orhan Pamuk’tan Kara Kitap, Turgut Uyar’ın şiirleri, Yusuf Atılgan’dan Aylak Adam gibi usta yazarlar yollarına ışık tutuyor. “Ciğerimi deliveren aşkı görün.” diyerek kalbimizi fethettiler desek abartmış olmayız.

Tarih: 24 Kasım 2023

Saat: 21.30

Yer: Milyon Performance Hall Bursa

  • Demet Akalın

Uzun yıllardan bu yana Türkçe Pop müzik denince akla gelen ilk isimlerden biri Demet Akalın’dır. Kendisi adeta müzik dünyasına yön veren, klipleriyle gündemden düşmeyen sanatçılardan biridir. Konserlerinin nabzı hep yüksek olan Demet Akalın, Kasım ayı etkinlik takvimi kapsamında Bursa’da sahneye çıkıyor.

Tarih: 25 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Bursa

Bursa Tiyatroları Kasım 2023

bursa-etkinlik-takvimi-kasim

  • Şeker Portakalı

Şeker Portakalı kitabını çocukken hepimiz okumuşuzdur. Çok fakir bir ailenin çocuklarından biri olan Zeze’nin hikayesi,hepimizin kalbinde iz bırakmıştır. Kendisi 5 yaşında olmasına rağmen hayal gücü ve zekası çok gelişmiş fakat bir o kadar da yaramaz bir çocuktur. Çok meraklı olan ve çevresindeki her şeyi keşfetmeye çalışan Zeze, okumayı da erken yaşta öğrenmiştir. Böylece öğretmeninin gözdesi olmayı başarmıştır. Yeni taşındıkları evin bahçedeki ağaçlardan biri olan şeker portakalı fidanı Zeze ile konuşmaya başlar. Zamanla çok iyi iki arkadaş olurlar. Zeze bir yandan yaramazlıklarına devam ederken diğer yandan da okuldaki başarısıyla öğretmeni ve çevresindekileri epey şaşırtır. Günün birinde Zeze bir yaramazlık neticesinde ayağını keser. Şehrin en güzel arabasına sahip olan Portekizli, Zeze’yi eczaneye götürür. Zeze Portekizli’den çok şey öğrenir. Bir süre sonra Portekizli ile de dost olurlar. Zeze bu dostluk sayesinde sevginin ne olduğunu artık daha iyi kavramıştır. Bu sayede eski yaramazlıklarını bir kenara bırakarak, uslu bir çocuk olmaya karar verir.

Tarih: 12 Kasım 2023

Saat: 14.00

Yer: Podyum Sanat Mahal 

  • Notre Dame’in Kamburu

Victor Hugo’nun ölümsüz eseri tiyatro severler ile buluşuyor. Notre Dame’in Kamburu yıllar geçmesine rağmen ilk günkü heyecanı ile seyirciyi etkilemeyi başarıyor. Çirkin ve kambur kilise zangocu Quasimodo ile Fransa’nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo’nun arasında geçen bir hikaye. Krala bağlı komutan Phoebus’un ve Quasimodo’nun semtte yaşayan çingene Kızı Esmeralda’ya olan aşklarını, zangoç ile Papaz’ın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri romantik yaklaşımla ele alan danslarıyla göz dolduran kusursuz bir müzikal. Quasimodo çirkinliğiyle alay eden ondan korkan halkın içine karışmayan, insanların söylediklerini alay veya lanet saymayan, insanlara duyduğu kini her gün büyüyen biridir. Bir gün Esmeralda ile tanışır ve ona aşık olur. Dünyası tamamen değişir. Bursa tiyatroları kapsamında Notre Dame’in Kamburu sahneleniyor. Bize sorarsanız biletlerinizi şimdiden almanızda fayda var. 

Tarih: 20 Kasım 2023

Saat: 20.30

Yer: Bursa Tayyare Kültür Merkezi 

  • Roma’da Bir Cinayet

Roma bizlere aşkı hatırlatır. “Çünkü ne de olsa her yol Roma’ya çıkar.” “Her kaybeden de mutlaka aşkı arar.” Fakat aşkın şehri Roma’da muhteşem olması gereken bir gün hiç de beklenildiği gibi gitmez. Sonu kestirilemeyen bu muhteşem gün, herkesin sırlarının bir bir ortaya döküldüğü unutulmaz bir sona şahitlik edecektir. Nitekim bu sonda birinin değil hepsinin parmağı vardır. Hepsi bir o kadar kazanan, bir o kadar kaybedendir. Tıpkı hayat gibi! “Roma’da Bir Cinayet” dinmeyen temposuyla seyirciye pek çok kez “acaba” sorusunu akıllara getiriyor. Tek perde, asla inmeyen temposuyla izleyenleri Roma’nın aşk dolu atmosferinde gibi hissettiriyor. Hem ilginç bir evliliğe hem de garip ayrılığa götürüyor. Gerçekten her evlilik bir cinayet midir ya da hiçbir ilişki de yalan yok mudur? Aşk her şeyden üstün gelebilir mi bu çağda? gibi pek çok soru ile sizleri baş başa bırakıyor. 

Tarih: 16 Kasım 2023

Saat: 20.30

Yer: BAOB Sahne

Birbirinden Keyifli Bursa Etkinlikleri İçin Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Bursa araç kiralama seçeneklerinde birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

 

Yorum ekle