Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Ankara Etkinlik Takvimi Kasım 2023

Ankara Etkinlik Takvimi Kasım 2023

Ankara etkinlik takvimi Kasım ayında keyifli anlara sahne oluyor. İşte birbirinden eğlenceli konserler, görselleri ile kendine hayran bırakan tiyatro oyunları ile Ankara etkinlik takvimi Kasım ayı listesi.

Ankara Kasım Ayı Stand-Up ve Workshop’lar

ankara-etkinlik-takvimi-kasim.jpg

  • Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var

Türkiye’nin en önemli televizyon yapımcılarından Armağan Çağlayan, medya sektöründe 30 yılı geride bırakmaya hazırlanırken, milyonların izlediği YouTube kanalında da yaptığı “sıra dışı” röportajlarla da gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. “Size Anlatacaklarım Var” adını verdiği tek kişilik gösterisinde, özellikle 20 yıl önceki Türkiye ile günümüzdeki Türkiye arasındaki değişimleri ele alıyor. Bunun yanı sıra ünlü isimlerle başından geçen eğlenceli anılarını, YouTube çekimlerinde karşılaştığı hikayeleri seyirciye aktarıyor. Sonuçta ortaya müzik ve kahkahanın bir arada olduğu bu eğlenceli program ortaya çıkıyor. Ankara etkinlik takvimi Kasım ayı içinde mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.

Tarih: 1 Kasım 2023

Saat: 20.00

Yer: Çankaya Sahne & Kulis Sanat

  • Güldür Güldür Show

Ekranlarda izlemeye doyamadığımız Güldür Güldür ekibi şimdide Ankaralı hayranları ile buluşuyor. Günümüz konularını ele alan, aileden, futbola tüm mizah dünyasını kucaklayan Güldür Güldür ekibi sizlere kahkaha dolu bir akşam yaşatmaya geliyor. 

Tarih: 2 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Congresium Ankara

  • Meksika Açmazı

Türkiye’nin açık ara en çok dinlenen mizah programı Meksika Açmazı, Ankara etkinlikleri kapsamında sahneye çıkıyor. Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın benzersiz sahne performanslarıyla Meksika Açmazı, artık sadece podcast olarak değil canlı bir gösteri olarak da eğlendirmeye devam ediyor. Merakla beklenen bu programı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 23 Kasım 2023

Saat: 20.30

Yer: Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi- Genco Erkal Salonu

Ankara Konserleri Kasım

ankara-etkinlik-takvimi-kasim-1

  • Cem Adrian

Müzikte sıradışı bir tarzı benimseyen Cem Adrian, yüreklere dokunan şarkıları ile geliyor. Tüm kuralları dışlayan, özgün bir müzisyen olarak kariyerine devam eden ünlü sanatçı, buğulu ses tonu ile İstanbul konserleri Kasım ayında sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatacak. 

Tarih: 1 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Ankara

  • Dolu Kadehi Ters Tut

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren genç müzik gruplarından biri olan Dolu Kadehi Ters Tut, İstanbullu sevenleri ile buluşuyor. İlk albümleri “Polonya’nın Başı Belada” ile 2015 sonuna doğru tanıştığımız grup, asıl çıkışını 2016 yılında elde ediyor. İlk stüdyo albümleri “Dünyanın En İyi Albümü”nü 2017’de, “Karanlık” albümlerini ise 2019’da yayınladılar. Önümüzdeki günlerde Ankara konserleri kapsamında sahne almayı planlayan Dolu Kadehi Ters Tut biletlerinizi şimdiden almanızda fayda var.

Tarih: 2 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Açıkhava

  • Simge

Son yıllarda “Aşkın Olayım” şarkısı ile müzik listelerinde üst sıralardaki yerini koruyor. Başarılı sanatçı Simge, büyüleyici sesi ile Ankara konserlerinde sahneye çıkıyor. Özgürce şarkılarına eşlik ederek, keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 3 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Ankara 

  • Mor ve Ötesi

Müziğin altın çocukları Mor ve Ötesi. İsyanımızı, öfkemizi, sevgimizi şarkıları ile ifade edebildiğimiz etkileyici grup. Gençliğimizin vazgeçilmez grubu Mor ve Ötesi “Bir Derdim Var”, “Oyunbozan” şarkıları başta olmak üzere daha pek çok unutulmaz ezgisine bağır çağır eşlik etmek isterseniz sizi bu konsere davet ediyoruz. 

Tarih: 3 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Ankara

  • Pinhani

Pinhani, gençliğimizin en sevilen gruplarından biri. Ankara konserleri listemizde yer vermeden geçemezdik. “Ne Güzel Güldün”, “Hele Bir Gel” şarkıları ile müzik hayatına giriş yapan ünlü grup yıllar geçse de hala başarılı şarkılara imza atıyor. Günümüzde popüler şarkılar listesinde “Bilir O Beni” şarkıları ile pek çok kitleden dinleyiciye ulaşıyor. 

Tarih: 3 Kasım 2023

Saat: 22.30

Yer: Milyon Performance Hall Ankara

  • 90’lar Türkçe Pop Gecesi

90’ların şarkılarına doyum olmuyor. Yıllar geçmesine rağmen hala kulaklarımızda canlanıyor. Tarkan’dan “Dudu”, Çelik’ten “Ateşteyim” ve daha pek çok şarkı ilk günkü gibi taze. Durum böyle olunca 90’lar Türkçe Pop Parti de oldukça eğlenceli geçiyor. Geçmiş günlerin şöyle bir pasını almak için yerinizi şimdiden ayırın.

Tarih: 4 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: IF Performance Hall

  • Hakan Altun

Duygusal şarkıların, aşkın prensi Hakan Altun, hayranları ile buluşuyor. “Telefonun başında çaresiz bekliyorum.” şarkı sözleri ile akıllara kazınan Hakan Altun, en duygusal parçalarını sizler için seslendiriyor.

Tarih: 4 Kasım 2023

Saat: 21.30

Yer: Congresium Ankara

  • Edis

“Martılar” şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Edis, Pop müziğin prensi Ankaralı sevenleri ile buluşuyor. Birbirinden keyifli dans kareografileri ve hız kesmeyen performansı ile Edis unutulmaz bir gece yaşatmaya geliyor.

Tarih: 5 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Congresium Ankara

  • Candan Erçetin

90’lı yıllardan günümüze eskimeyen sesi Candan Erçetin, Pop müziğinin unutulmaz isimleri arasındaki yerini koruyor. Bizleri keyiflendiren şarkılarının yanı sıra hüzünlendiren parçaları ile de ilk günkü heyecanı sürüyor. Ankara konserleri Kasım ayında sahneye çıkıyor.

Tarih: 10 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Congresium Ankara

  • Hadise

Sahne performansı ve dansçıları ile konserleri heyecanlı geçen Hadise, Ankaralı sevenleri ile buluşuyor. Güçlü sesi ile sizlere unutulmaz bir gece yaşatmaya geliyor. Konser biletleri bir an önce tükenen Hadise için şimdiden biletlerinizi almanızda fayda var.

Tarih: 11 Kasım 2023

Saat: 21.30

Yer: Congresium Ankara

  • Emir Can İğrek

“Ali Cabbar” şarkısı ile hepimizi sesine aşık eden Emir Can İğrek, Ankara etkinlik takvimi Kasım ayı listemizde yerini alıyor. Zeynep Bastık başta olmak üzere pek çok sanatçı ile yaptığı düet ile bilinen ünlü sanatçı sevenleri ile buluşuyor.

Tarih: 11 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Ankara 

  • Sertab Erener

Türkiye’nin Eurovision tarihinde birinciliği elinde bulunduran Sertab Erener, İstanbul konserlerinde sahneye çıkıyor. 2004 yılında gerçekleştirilen Eurovision yarışmasında “Everyway That I Can” şarkısıyla ülkemizi gururlandırmayı başardı. O günden beri süregelen Sertab Erener’in yükselişi halen devam ediyor. Yaş alsa da yaşlanmayan ünlü sanatçılarımızdan biri olan güçlü ses Ankaralı sevenleri ile Kasım etkinlikleri kapsamında bir araya geliyor.

Tarih: 17 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Congresium Ankara

  • Melek Mosso

“Vursalar Ölemem”, “Sabahçı Kahvesi” ve “Hayatım Kaymış” şarkıları başta olmak üzere müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Melek Mosso, Ankara konserleri Kasım 2023 kapsamında sahne alıyor. Melek Mosso’yu dinlediğimiz an içimizi huzurla kaplayan o büyüleyici sesi, bizleri bambaşka diyarlara götürüyor. Konser biletlerinin de hızla tükendiğini söylemeden geçmeyelim. Kasım ayına keyifli bir başlangıç için Melek Mosso konserini kaçırmayın.

Tarih: 22 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Ankara

  • Zakkum

Dostlar ile bir araya gelip şöyle bir keyiflenirken hep Zakkum dinlenir. “Anason kokarken sofralar”, “Ben ne yangınlar gördüm hiçbiri öldürmedi.” diyerek Ankara Kasım etkinliklerinde adından söz ettirmeye geliyor. Bize sorarsanız şimdiden  biletlerinizi almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 22 Kasım 2023

Saat: 22.00

Yer: 6:45 KK Ankara

  • Sıla

Tatil seyahatlerine Sıla müziği olmadan çıkmayı düşünemeyiz öyle değil mi? Hazır kış tatil sezonu da açılmışken muhteşem bir Sıla konseri ile ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Ankara etkinlik takvimi Kasım ayının en güzel etkinliği sizleri bekliyor. 

Tarih: 24 Kasım 2023

Saat: 21.00

Yer: TED Ankara Koleji Sahne Sanatları ve Gösteri Merkezi- Ata Sahne

  • Gülşen

Gülşen olmadan Kasım ayına gireceğimizi düşünmediniz elbette. Nefes kesen sahne performansları, birbirinden hareketli şarkıları ile Gülşen yaza merhaba diyor. Yıllardan bu yana pop müziğin adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmuştur. Hem sesi hem sahne performansları ile konserleri her zaman hareketli geçmiştir. 

Tarih: 25 Kasım 2023

Saat: 21.30

Yer: Congresium Ankara

Ankara Tiyatroları Kasım

ankara-etkinlik-takvimi-kasim-2

  • Bir Delinin Hatıra Defteri

Yaşadıklarıyla baş etmeye çalışan bir adamın hatıra defterinde yazanları konu alan Bir Delinin Hatıra Defteri,  Erdal Beşikçioğlu’nun muhteşem performansıyla izleyici ile buluşuyor. Aslına bakarsanız bu hikaye bir delinin değil, adım adım deliliğe giden yaşadığı gerçeklerle baş edemeyen bir adamın hatıra defteri. Ankara tiyatroları Kasım ayı kapsamında sahneye çıkıyor. 

Tarih: 7 Kasım 2023

Saat: 20.30

Yer: TED Ankara Koleji Sahne Sanatları ve Gösteri Merkezi- Ata Sahne

  • Piraye

Nazım Hikmet’in en büyük ilham kaynağı, ölümsüz aşkım dediği “Piraye” Ankaralı seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Türk edebiyatımızın en büyük şairi Nazım Hikmet’in yıllar boyunca Piraye’ye gönderdiği yüzlerce mektubun sırrı açığa çıkıyor. Bu mektuplar sayesinde aşkını, kavgasını, hasretini en saf haliyle Piraye’ye ulaştırıyor. Nitekim Nazım’ın zorlu tutsaklık yılları sırasında hayata tutunmasını sağlayan tek şey onun aşkı. Usta şairimiz Nazım Hikmet’in yüreğinde ilmek ilmek dokuduğu bütün mektuplar, adeta onun iç dünyasına yapılan bir yolculuk. Sizler de bu yolculuğa bizzat tanık olmak istiyorsanız Piraye oyununu sakın kaçırmayın.

Tarih: 8 Kasım 2023

Saat: 20.00

Yer: Ankara CerModern

  • Korkuyu Beklerken

Korkularından başka silahı olmayan bir adamın, silahları parçalanana kadar mücadele ettiği bir kavga. Bu kavgada anlatılanlar için, aslında bir başka tutunamayanın hikayesidir diyebiliriz. Oğuz Atay’ın ölümsüz eseri olan Korkuyu Beklerken tiyatro severler ile buluşuyor. Ankara tiyatroları Kasım ayı listenize mutlaka eklemeniz gereken bir etkinlik önerisi.

Tarih: 12 Kasım 2023

Saat: 19.00

Yer: Ankara Sanat Tiyatrosu

  • Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım

Daha önce başka illerde de sahnelenen Fırat Tanış’ın hikayesi “Gelin Tanış Olalım” Kasım ayı Ankaralı etkinlikleri içerisinde yer alıyor. Türkülerin, deyişlerin eşlik ettiği benzersiz bir seyirlik sizleri karşılıyor. Olağanüstü bir performans olan Gelin Tanış Olalım; Cem Erdost İleri, Mehmet Taylan Ünal, Sitar Sertaç Şanlı ve Mesut Ulusan da enstrümanları ile Fırat Tanış’ın hikayesine eşlik ediyor. Bu büyüleyici hikayeye ortak olmak istiyorsanız şimdiden yerinizi ayırmalısınız. 

Tarih: 14 Kasım 2023

Saat: 20.00

Yer: MEB Şura Salonu

  • Ölün Bizi Ayırana Dek

Hakan Yılmaz’ın yönettiği Ölün Bizi Ayırana Dek, tiyatro severlerle buluşuyor. Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, PUCCA’nın konsepti ile sahneye aktarılıyor. Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan ve Ebru Cündübeyoğlu’nun yazdığı tiyatro oyunuyla 4 yıldır kapalı gişe oynayan Ölün Bizi Ayırana Dek yeniden sahnelere dönüyor. Boşanmak üzere olan bir çiftin evde bir ceset bulmasıyla gelişen olayların anlatıldığı oyun, Türkiye turnesiyle sahnelerde sizleri bekliyor. Ankara etkinlik takvimi Kasım ayında sahneye çıkıyor.. Bu heyecan verici oyunu kaçırmanızı istemeyiz.

Tarih: 18 Kasım 2023

Saat: 20.00

Yer: Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi- Genco Erkal Salonu

Ankara’da Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Ankara araç kiralama seçeneklerinde birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

 

Yorum ekle