Yolcu360 Blog
ankara-etkinlik-takvimi-haziran
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Ankara Etkinlik Takvimi Haziran 2024

Ankara Etkinlik Takvimi Haziran 2024

Ankara haziran ayı etkinlik takvimi, kültür ve sanatla dolu olan bir programla hazır! Başken farklı kategorilerde etkinlikleriyle Ankara’nın sanatseverlerine renkli, canlı ve dinamik bir Haziran ayı sunuyor. Kültür ve sanatın kalbinin attığı kent, tiyatro oyunlarından konserlere, sergilerden sanat atölyelerine kadar geniş yelpazede etkinliklerle sanatseverlere unutulmaz deneyimler yaşatacak. Ankara etkinlik takvimi Haziran 2024 ulusal ve uluslararası sanatın önde gelen isimlerine ev sahipliği yapacak etkinlikleri kapsıyor. Bu zengin programı keşfetmek ve bir parçası olmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. 

Yolcu360 yola çıkacak herkesin yanında! Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu ve en ucuz uçak biletinin güvenilir adresi Yolcu360 ile dünyanın dünyanın dört bir yanına ucuz uçak bileti alabilir, 18o ülkede binlerce marka ve model arasından ideal aracınızı en uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz! Ankara kiralık araç seçenekleri arasından dilediğiniz aracı en iyi fiyatla kiralayıp etkinlikler için yola çıkabilirsiniz!

Ankara Konserleri Haziran 2024

ankara-etkinlik-takvimi-haziran-.jpg

Ankara konserleri Haziran ayında da gençleri eğlendirmeye devam ediyor. Çok sevdiğiniz gruplar, birbirinden keyifli şarkılarını söylemek için sizlerle buluşuyor. 

  • Başkent, Haziran ayında her tarzdan müziğe ilgi duyanların beklentilerini karşılamak için dopdolu bir programla müzikseverleri karşılıyor. Ankara Haziran ayı konserleri, müzik tutkunlarını heyecanlandıracak çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Rock müzikten caz müziğe, blues tarzdan Türk sanat müziğine birçok sanatçı ve grubun canlı performansını Ankara’nın müzik sahnelerinde bulabileceksiniz. Bu müzikal renkliliğin içinde yer almak isteyenler için Ankara Haziran ayı konser takvimi kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Sevdiğiniz sanatçıların ya da merak ettiğiniz grupların canlı sahne performansı için Ankara Haziran konserlerini takip edebilirsiniz.  Bu konserler hakkında detaylı bilgi için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.
    • Budapeşte Festival Orkestrası & İvan Fischer ve Francesco Piemontesi

    Budapeşte Festival Orkestrası, Alman Klasik ve romantik dönem repertuarının önde gelen yorumcularından Francesco Piemontesi ile Brahms’ın müziğini Ankara’ya getiriyor. Dünyanın önde gelen tüm orkestralarına konuk olan piyanist, tekniği ve ayrıntılara gösterdiği özenle müzikseverleri bambaşka boyutlara taşıyacak. Bu muhteşem konser için biletler tükenmeden yerinizi ayırtmanızı öneriyoruz.

    02 Haziran 2024, 20:00

    CSO Ada Ankara Ziraat Bankası Ana Salon

    750.- TL’den başlayan fiyatlarla

    • Başkent Oda Orkestrası 60.Yıl Konserleri

    Başkent Oda Orkestrası 60.Yıl kutlama konserlerinin dördüncüsü ile müzikseverlerle buluşuyor. Bu özel konserde, Bach, Vivaldi, Mozart, Siberus, Karayev gibi ünlü bestecilerin eserlerini dinleme fırsatı bulabilirsiniz. Yetenekli genç solistlerin eşlik edeceği konser, müzikseverler için unutulmaz bir müzik deneyimi vadediyor. Bu muhteşem konseri kaçırmamanızı öneriyoruz.

    02 Haziran 2024, 20:00

    CSO Ada Ankara Tarihi Salon

    75.- TL’den başlayan fiyatlarla

    • Imany Konseri

    Imany, Yapı Kredi 80. Yıl Feelin’ Good Etkinlikleri kapsamında Ankara’lı hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Sanatçı, 2021 yılında çıkardığı Voodoo-Cello albümündeki şarkılarını tiyatral öğeler ve görsel şov eşliğinde dinleyenlerine sunacak. Albümünde yer alan ikonik pop şarkılarını, 8 yetenekli çello sanatçısı ile sahneye taşıyacak olan Imany, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Ankara’da müziğin büyüsüne kapılmak isteyen herkesin bu muhteşem geceye katılmalarını tavsiye ediyoruz.

    04 Haziran 2024, 21:00

    Oran Açık Hava Sahnesi

    595.- TL’den başlayan fiyatlarla

    • Emre Nalbantoğlu Konseri

    Blues, caz, rock türlerinde müzik yapan Emre Nalbantoğlu, şarkılarında yaşamın gerçeklerine ve insanın iç dünyasına dokunuyor. Memleket meselelerinden, sarhoşlardan, delilerden ilham alan sanatçı, “Hadi Sev Beni”, “Gitme”, “Hanımefendi”, “Sen Nerden Çıktın” gibi eserleriyle tanınıyor. 

     05 Haziran 2024, 21:00

    Tepe Prime Ankara

    250.- TL’den başlayan fiyatlarla

    • Bizim Yırlar “Solist Konseri” – Türk Dünyası Müzik ve Halk Dansları Topluluğu

    Şef Cem Gürdal yönetimindeki konserde, Türk Dünyası Coğrafyasının seçkin müzik eserlerini dinleyebileceksiniz. Topluluğun solistleri olan Ayşe Atam ve Ozan Yunus’un benzersiz yorumları ile Ankaralı sanatseverleri müziğin büyüleyici atmosferine sürükleyecek. 

    06 Haziran 2024, 20:00

    CSO Ada Ankara Bankkart Mavi Salon

    60.- TL’den başlayan fiyatlarla

    • An Epic Symphony & Ahmet Kaya – Mehmet Erdem

    Events Across Turkey’in uluslararası ödüllü projesi An Epic Symphony, Ankara’da muhteşem bir konsere daha imza atıyor. Türk müzik tarihine damga vuran Ahmet Kaya’nın unutulmaz eserlerini, Mehmet Erdem’in yorumuyla yeniden hayata geçirecek. Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde sunulacak konserde unutulmaz bir geceye tanık olabilirsiniz. 

    06 Haziran 2024, 21:00

    Oran Açıkhava Sahnesi

    500.-TL’den başlayan fiyatlarla

    • An Epic Symphony & Pentagram

    An Epic Symphony projesi kapsamında Türkiye’nin en iyi metal gruplarından Pentagram’ın hit şarkılarını dinleyebileceğiniz konseri kaçırmamanızı öneriyoruz. Bu konserde gruba Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşlik ediyor. 

    07 Haziran 2024, 21:00

    Oran Açıkhava Sahnesi

    550.- TL’den ve 3000.- TL’den başlayan fiyatlarla

    • İlyas Yalçıntaş Konseri

    Genç yaşta müzik dünyasına adım atan İlyas Yalçıntaş, ilk single’ı  “İncir” ve ardından çıkardığı albümleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Sanatçının derin sözlere sahip etkileyici şarkılarını dinlemek ve onlara eşlik etmek için Ankara konserini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

    08 Haziran 2024, 22:00

    Ankara Milyon Performance Hall

    195.- TL’den başlayan fiyatlarla

    • Buena Vista All Stars Konseri

    Küba’nın dünya çapında ünlü grubu Buena Vista Social Club’ın grup üyeleri 8 sene aradan sonra Buena Vista All Stars adıyla bir arada konser veriyor. Tam bir Latin şölenine dönecek olan bu özel konserde yerinizi almayı unutmayın.

    20 Haziran Perşembe, 21:00

    Oran Açıkhava Sahnesi

    900.- TL’den başlayan fiyatlarla

Ankara Tiyatroları Haziran 2024

ankara-etkinlik-takvimi-haziran-.jpg

Ankara Haziran ayı tiyatro takvimi, başkentin renkli kültürel yaşamına yeni bir soluk getirecek muhteşem oyunların perdelerini açmaya hazırlanıyor. Çağdaş eserlerden yerel prodüksiyonlara kadar pek çok oyunu izleme fırsatı bulabileceğiniz bu dönemde, farklı dünyaların kapılarını aralayabilirsiniz. Ankara haziran ayı tiyatro oyunları arasından derlediğimiz birkaç oyun ile karşınızdayız. Ancak, başkentin sanat ve kültür etkinlikleri buradaki birkaç satırla sınırlı olmadığını da bilmelisiniz. Ankara Haziran 2024 tiyatro oyunları içinde beğeninize uygun olanlar için şimdiden yerinizi ayırabilirsiniz. 

  • Gökhan Ünver Tek Kişilik Gösteri

Reklamcılık kariyerinden sahne sanatlarına geçiş yapan Gökhan Ünver, tek kişilik gösteri ile tiyatro severlerin karşısına çıkıyor. Sanatçı bu oyununda, evlilik hayatının zorluklarından ebeveynlik meselelerine kadar hayatın her alanını esprili bir dille anlatıyor. Günlük yaşamın karmaşık ve komik yanlarını ironik bakış açısıyla ele alan oyunda, kendinizden pek çok detayı bulabilirsiniz. Kahkaha dolu bir gece için Gökhan Ünver tek kişilik gösterisini kaçırmamanızı öneriyoruz. 

05 Haziran 2024, 20:30

MEB Şura Salonu

500.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Çıkın Evimden Tiyatro Oyunu

“Çıkın Evimden”, günümüzün de en büyük sorunlarından olan ev sahibi – kiracı ilişkisini ele alıyor.  Aziz Nesin’in Toros Canavarı adlı eserinden esinlenerek sahnelenen oyunun yönetmen koltuğunda Bahadır Toprak oturuyor. Neşeli ve renkli bir dille çelişkilerin anlatıldığı oyunu kaçırmamanızı öneriyoruz. 

08 Haziran Cumartesi, 20:00

Panora Actor Studio

200.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • İlker Gümüşoluk – Tek Kişilik Gösteri

Türkiye’nin her yerinde binlerce gösteri yapan İlker Gümüşoluk,  hayata dair birçok hikaye ve tespiti komik bir dille izleyenlerine aktarıyor. Sosyal medya kanallarında da oldukça popüler olan sanatçının canlı performansı için şimdiden biletinizi almanızı öneriyoruz. 

08 Haziran 2024, 20:30

Eryaman Göksu Parkı Açık Hava Tiyatrosu

388.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Etik Alkol Tiyatro Oyunu

Ömer Hayyam, Neyzen Tevfik, Can Yücel, Aziz Nesin, Özdemir Asaf, Rıfat Ilgaz, Sabahattin Ali gibi ünlü isimlerin alkolle ilgili anılarını bu oyunda bulabilirsiniz. Oldukça renkli isimlerin alkolün etkisinde yaşadıkları komik ve düşündürücü anlara şahit olacaksınız. Siz de bu masada yerinizi almak için şimdiden biletinizi alabilirsiniz.

13 Haziran 2024, 20:00

Ankara Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Sahnesi

300.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Seviyorsan Git Ayrıl Bence Tiyatro Oyunu

İrfan Kangı’nın kaleminden çıkan “Seviyorsan Git Ayrıl Bence”, boşanma sürecini komedi tarzında ele alıyor. Boşanmayı düşünen çiftlerin davranışlarını komik şekilde inceleyen oyun, tüm hesaplaşmalara seyirciyi temsil eden garsonu dahil ederek ilginç bir dinamizm yakalıyor. 

26 Haziran 2024, 21:00

Ankara Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Sahnesi

500 TL’den başlayan fiyatlarla

27 Haziran 2024, 21:00

Ankara Çankaya Sahne

600 TL’den başlayan fiyatlarla

Ankara, başkent olması vesilesiyle de çok hareketli bir şehir. Başkentte konserler, tiyatrolar eksik olmaz. Ankara’da Haziran ayında hangi etkinlikler var, diyenler için öne çıkan bazı tiyatro ve konserleri listeledik. Elbette Haziran Ankara etkinlik listesi bunlarla sınırlı değil. Çok daha fazlası için ilçelerin belediyeleri tarafından sunulan paylaşımlara da bakabilirsiniz. Ankara’da araç kiralamak için ise Yoldu360 rehberliğinde ilerleyebilirsiniz. 

Yorum ekle