Yolcu360 Blog
ankara-etkinlik-takvimi-haziran
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Ankara Etkinlik Takvimi Haziran 2023

Ankara Etkinlik Takvimi Haziran 2023

Ankara etkinlik takvimi Haziran ayında oldukça eğlenceli. Şimdi birlikte Haziran ayında Ankara’da neler yapabiliriz inceleyelim.

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Ankara Konserleri Haziran 2023

ankara-etkinlik-takvimi-haziran-.jpg

Ankara konserleri Haziran ayında da gençleri eğlendirmeye devam ediyor. Çok sevdiğiniz gruplar, birbirinden keyifli şarkılarını söylemek için sizlerle buluşuyor. 

  • Cem Adrian

Sevilen sanatçı Cem Adrian üniversiteli gençlerle buluşmaya hazırlanıyor. “Kül” şarkısı ile adeta yüreğimizi bin parçaya ayıran ünlü sanatçı unutulmaz bir akşam yaşatmaya geliyor. 

Tarih: 1 Haziran 2023

Saat: 21.00

Yer: Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatro

  • Sertab Erener

2003 yılı Eurovision’u hatırlarsınız. Sertab Erener’in “Everyway That I Can” şarkısı ile birinciliği kazanmamızın ardından nasıl da sevinmiştik. Bizleri her daim gururlandıran, göğsümüzü kabartan güzel sanatçı en güzel şarkılarını hayranları ile söylemek için sabırsızlanıyor. Pop müziğin eskimeyen sesi Sertab Erener’in konserini kaçırmak istemiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 3 Haziran 2023

Saat: 21.00

Yer: Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatrosu

  • Adamlar

Özellikle “Koca Yaşlı Şişko Dünya” şarkısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Adamlar grubu Ankara konserleri kapsamında sahneye çıkıyor. “Doldum”, “Benden Bana” ve daha pek çok keyifli parçayı birlikte seslendirmeye geliyor. 

Tarih: 5 Haziran 2023

Saat: 21.00

Yer: Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatrosu 

  • Murda

Ezhel ile “Götür beni aya aya” şarkısı ile dillere pelesenk olan ünlü rapçi Murda, Ankara etkinlik takvimi Haziran ayı listemizde yerini alıyor. Kendine has üslubu sayesinde kısa zamanda kendini sevdirmeyi başaran Murda, müzik dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Bu sebeple de biletlerinin satışa çıktığı an hızla tükendiğini belirtmeden geçmeyelim. 

Tarih: 7 Haziran 2023

Saat: 17.00

Yer: ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisi

  • Ogün Şanlısoy

Geçtiğimiz Nisan ayında “Gel” isimli EP’sini piyasaya sunan Ogün Şanlısoy, Ankara etkinlik takvimi Haziran ayında sahne alıyor. Lansman konserleri maksadıyla hayranları ile buluşuyor. Yeni şarkılarını ilk defa sizler için seslendiriyor. Bize sorarsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Tarih: 7 Haziran 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Ankara

  • TNK

“Aşkı Harcamanın 80 Yolu”, “Yine Yazı Bekleriz”, “Özgürce Yaşa”, “Söyle Ruhum” ve “Hey Pardon” adlı parçalarıyla tanınan TNK, Ankara konserleri kapsamında sahneye çıkıyor. Birbirinden farklı tınıları, stilleri ve üslupları bünyesinde barındıran sıradışı grup şarkılarıyla da sizleri duygusallık denizinde gezdirmeye devam ediyor. 2002’de Ankara’da kurulan, müzik dünyasının en sağlam ekiplerinden 20 yıllık rock grubu TNK, hayranlarıyla buluşmak üzere geliyor. Bu unutulmaz akşamda yerini almak istiyorsanız bir an önce biletlerinizi almanızda fayda var.

Tarih: 8 Haziran 2023

Saat: 21.30

Yer: 6:45 KK Ankara

  • Gülşen

Gülşen olmadan haziran ayına gireceğimizi düşünmediniz elbette. Nefes kesen sahne performansları, birbirinden hareketli şarkıları ile Gülşen yaza merhaba diyor. Yıllardan bu yana pop müziğin adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmuştur. Hem sesi hem sahne performansları ile konserleri her zaman hareketli geçmiştir. 

Tarih: 9 Haziran 2023

Saat: 21.30

Yer: ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi

  • ZAZ

“Je Veux” şarkısı ile duymaya alışık olduğumuz ZAZ ülkemize geliyor. Fransa’nın en gizemli grubu desek abartmış olmayız. Dünya çapında 4 milyonu aşan satışı ile müzik listelerine en üst sıralardan giriş yapmayı başaran ZAZ, tazeliğini koruyan bir grup. Bize sorarsanız fırsat bu fırsat deyip, bir an önce konser biletlerinizi alın.

Tarih: 14 Haziran 2023

Saat: 21.00

Yer: Congresium Ankara

  • Emir Can İğrek

Nalan”, “Dargın”, “Beyaz Skandalım” ve “Kor” gibi şarkılara imza atan Emir Can İğrek, Ankaralı hayranlarına unutulmaz bir konser deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Genç hayran kitlesi ile kısa sürede ses getirmeyi başaran bir sanatçı. Sevdiğiniz ile birlikte hem romantik hem de keyifli bir gece geçirmek isterseniz gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğimiz bir konser. 

Tarih: 16 Haziran 2023

Saat: 21.00

Yer: IF Armada

  • Paptircem

“Çiçek eken var saksıma.” sözleri ile kalplerimizi ısıtan Paptircem, Ankara konserleri kapsamında sahneye çıkıyor. Sahne adı olan Paptircem ile tanıdığımız genç sanatçı Sena Gül, küçük yaşından bu yana müziğe ilgisi yüksekti. Aslına bakarsanız kendisi on parmağında on marifet bir birey. Şarkıcılığının yanı sıra yapımcı, söz yazarı ve bestecidir. Sivri dilli şarkı içerikleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Tarih: 22 Haziran 2023

Saat: 22.00

Yer: 6:45 KK Ankara

  • Levent Yüksel

Levent Yüksel’in meşhur şarkısı “Tuana”yı bilmeyenimiz yoktur herhalde. İçimizdeki baharlara umut olan güçlü ses Levent Yüksel, Ankara etkinlik takvimi Haziran ayında hayranları ile buluşuyor. 90’lı yıllardan günümüze pop müziğine yön veren romantik sanatçı Levent Yüksel konseri sizleri bekliyor. “Medcezir”, “Ya Sonra”, “Zalim” ve daha pek çok şarkısına eşlik etmek istiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 24 Haziran 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Açıkhava

Ankara Tiyatroları Haziran 2023

ankara-etkinlik-takvimi-haziran-.jpg

Edebiyata yön veren unutulmaz eserler başta olmak üzere Ankara tiyatroları Haziran ayında çok heyecanlı.

  • Kürk Mantolu Madonna

Türk edebiyatımızın usta sanatçısı Sabahattin Ali’nin ölümsüz romanı Kürk Mantolu Madonna sahneye uyarlanıyor. Bazen gözümüzün önündeki insanlara olan ön yargılarımız onları gerçekten tanımaya fırsat vermeyebilir. Bu kişilere karşı göremediğimiz ya da yanlış baktığımız fikirler yaratabiliriz. Sabahattin Ali de romanında bizlere insanların aslında birbirlerine besledikleri önyargının birer zaaf olduğunu adeta yüzümüze vuruyor. Hatta dizelerinde “İlk defa aldığımız bir peynirin cinsi hakkında yorum yapmaya çekinirken, yeni tanıdığımız bir insan hakkında neden bu kadar kolayca hüküm verebiliyoruz?” diye soruyor. “Bir ruh ancak bir benzerini bulduğu zaman ve bize bizim aklımıza, hesaplarımıza danışmaya lüzum bile duymadan meydana çıkabiliyordu. Biz ancak o zaman sahiden yaşamaya, ruhumuzla yaşamaya başlıyorduk.”  diye devam ediyor. Kürk Mantolu Madonna ruhunuzun bir benzerini bulup bulmadığınızı sorgulatan bir eser.

Tarih: 4 Haziran 2023

Saat: 19.00

Yer: Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonu

  • Bir Delinin Hatıra Defteri

Dünya klasiklerinin yazarı Gogol’dan muhteşem bir eser tiyatro severler ile buluşuyor. Özellikle Gogol hem insanı anlamak hem de Rus toplumuna daha yakından bakabilmek için en önemli yazarlardan biridir. Aynı zamanda pek çok edebiyatçıya da ilham kaynağı olmuştur. Bir Delinin Hatıra Defteri’nde bireysel hezeyanlarla şizofrenik düşüncelerin yansımalarını bulabilirsiniz. Bu sayede insanın iç dünyasını anlamaya daha da yaklaşırız. Nitekim bu oyunda, Gogol’un edebiyata sıradışı yaklaşımına tanık olabilirsiniz.

Tarih: 9 Haziran 2023

Saat: 20.00

Yer: Ankara Devlet Tiyatrosu Akün Sahne

  • Dava

Franz Kafka’nın ölümsüz eseri “Dava” Ankara tiyatroları kapsamında izleyici ile buluşuyor. Arka planında varoluşçu felsefenin bulunduğu Dava,  varoluşu nesnel olarak ortaya koymaktan ziyade kişisel deneyimi ifade ediyor. İnsanın  içinde bulunduğu “tutuklu”  olma halinin farkına varılması, romanın baş karakteri K için önemli bir zihinsel süreci başlatıyor. Kaygılı olan K ve başından geçen durumlar sahneye aktarılıyor. Franz Kafka sevenler tiyatro biletlerinizi şimdiden almalısınız.  

Tarih: 11 Haziran 2023

Saat: 19.30

Yer: Yakın Tiyatro Ankara

 

Yorum ekle