Yolcu360 Blog
beylikduzu-laptopla-calisilabilecek-mekanlar
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Beylikdüzü Laptopla Çalışılabilecek Mekanlar

Beylikdüzü Laptopla Çalışılabilecek Mekanlar

Pandemi öncesinde çevrimiçi çalışma prensibi özellikle yazılım odaklı şirketler tarafından benimsenmeye başlamıştı. Bu dönemde evden çalışma ve freelance çalışma biçimi eskiye oranla yaygınlaşmış olsa da esas toplum genelinde bu çalışma biçimi ile tanışma pandemide başladı. Sonrasında da pek çok şirket, aslında bu çalışma biçiminin hem maddi hem de zaman bakımından daha verimli olduğunu gördü. Bugün, büyük şehirlerde evinden çıkıp çalışacak kafe veya mekân arayan çok sayıda çalışan var. Evde çocuklar varsa ya da ev yeterince motive edici değilse pek çok home office çalışan kafeleri tercih ediyor. Beylikdüzünde bilgisayarla çalışacak yer arayanlar da çok. Peki, Beylikdüzü Laptopla Çalışılabilecek Mekanlar hangileri?

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Beylikdüzü Hakkında

Beylikdüzü, İstanbul’un hızlı gelişen bölgelerinden biri olup, şehrin batısında yer almaktadır. Bu modern yerleşim yeri olan ilçe, geniş caddeleri, düzenli şehir planlaması ve çeşitli sosyal olanaklara sahip olmasıyla dikkat çekmektedir. İstanbul’un batısında yer alan Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmece, Avcılar ve Marmara Denizi ile çevrili. Şehrin merkezinden biraz uzak olsa da İstanbul’un hemen her yerinden toplu taşıma araçlarıyla ilçeye rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Büyükçekmece, Esenyurt ve Avcılar ile komşu olan Beylikdüzü, 360 km2’lik alana yayılır. Marmara Denizine de kıyısı olan ilçe, yeni yapılaşma ile dikkat çeker. Yeşil Vadi Botanik Parkı gibi keyifli yaşam alanları da vardır. Deniz havası alabileceğiniz ilçede keyifle vakit geçirmek için çok sayıda mekân söz konusu. Peki, Beylikdüzünde dizüstü bilgisayarla çalışabilecek mekanlar için tavsiye var mı?

Beylikdüzü Laptopla Çalışılabilecek Mekanlar Hangileri?

Beylikdüzü’nde çalışmak için mekân tavsiyesi arayanlar için bazı önerilerimiz var. Bu önerdiğimiz mekanlar dışında bulunduğunuz mahallelerde çok sayıda mekân bulabilirsiniz. Beylikdüzü’nde laptopla çalışabilecek kafe arayışında sandığınızdan fazla seçenek var. Kadıköy, Moda, Beyoğlu, Beşiktaş gibi tarihle iç içe geçmiş çok özel mekanlarda vakit geçirmek bir başkadır. Beylikdüzü ise daha yeni, temiz ve dekoratif mekanlar sunar. Özellikle yeni yapılmış alışveriş merkezlerinin içinde bulunan şık ve modern kafeler laptopla çalışmak için idealdir. Eğer Beylikdüzü’nde oturuyorsanız bu AVM’lere de gitmek yani ulaşım sağlamak çok zor değil. Çünkü şehrin genel trafik yoğunluğu, Beylikdüzü içinde o kadar yoğun hissedilmiyor. 

beylikduzu-laptopla-calisilabilecek-mekanlar-1.jpg

  • Karpinus Kitabevi

Laptopla çalışmak için sakin ve sessiz bir yer arayışındaysanız Karpinus Kitapevi tam size göre.  Çalışırken aynı zamanda kahvenizi de yudumlayacağınız bu yerde Karpinus Kitabevi size bu isteklerinizin fazlasını sunmaktadır. Öğrencilerin özellikle sınav zamanlarında ya da evden çalışan kişiler için ideal bir yer olan mekân bu ihtiyaçlara göre tasarlanmış. Arkadaşları ile ders çalışmak isteyen öğrencilerin  kütüphanelerde birlikte ders çalışamadıkları için tercih etmesi üzerine tasarlanmış olan sessiz kafe Karpinus Kitabevi, Beylikdüzü Laptopla Çalışılabilecek Mekanlar arasında en çok tercih edilen mekanlardan biridir. Çağdaş tasarımı sayesinde konforlu ve ferah bir alan sunarken ihtiyacınız olan her şeyi de aynı anda hizmetinize sunmakta. Verdiği bu hizmet ve özellikle güler yüzlü çalışanları ile her zaman müşterilerine kolaylık sağlamayı hedeflemiş bir yer olarak karşımıza çıkıyor.

Bir kitabevi olmasının yanında kırtasiye hizmeti ile de her çeşit ürünü bulabileceğiniz bir alana sahip olması müşterilerin ilgisini çeken hususlardan biridir. Böylece kafede oturmak için gelen müşteriler, evlerine dönerken lazım olabilecek kırtasiye alışverişlerini yapabiliyor ya da ders çalışmaya gelen öğrenciler lazım olabilecek ihtiyaçlarını, test kitabından kaleme, cetvelinden kalem kutusuna kadar her üründen birçok seçenek bulabilecek şekilde Karpinus Kitabevi’nde karşılayabiliyor.

Karpinus Kitapevi herkesin bütçesine uygun fiyat skalası ile müşterilerine bu konuda da oldukça kolaylık sağlamış. Her ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz bu mekan sayesinde hem tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, hem de tek başınıza ya da arkadaşlarınızla ders çalışmak için sessiz olan bir mekanı tercih edebilirsiniz.

  • The Shaula Cafe Beylikdüzü

Beylikdüzü’nün aranan mekânlarından bir tanesi de The Shaula Cafe Beylikdüzü. Doğum günü ve özel günler gibi kutlamalarınızı burada rahatlıkla yapabilirsiniz. Bahçesinde rengarenk çiçeklerin ve havuzun bulunduğu The Shaula’da Home Office çalışmanın keyfini çıkarabilirsiniz.  

  • Gönül Bahçesi Cafe & Restaurant, Beylikdüzü

Yeşillikler içinde ahşap konseptiyle dikkatleri üzerine çeken mekân huzuruyla oldukça tercih ediliyor. Laptopla çalışmak için ideal yerlerden biri olan ve Sahil manzarasına sahip bu yer, servis hızının mükemmelliğiyle de adeta bütünleşmiş. Menüsünde bulunan tatlılardan magnolyayı mutlaka denemelisiniz. Ayrıca aşırı ferah ve huzur veren bir atmosfere sahip.

  • Plus Beylikdüzü

Elit ve nezih bir mekân olma özelliği ile ön plana çıkan Plus Beylikdüzü kahvenizi içip çalışabileceğiniz akşam ise güzel bir yemek yiyeceğiniz mekanların başında geliyor. Mekânın oldukça geniş olması müşterilerine gürültüden uzak bir çalışma ya da sohbet ortamı sunuyor. Ahşap döşemelerin vermiş olduğu sakinlik ile laptopla rahatlıkla çalışabilir yemeklerinden de deneyebilirsiniz.

beylikduzu-laptopla-calisilabilecek-mekanlar-.jpg

  • Defne Restoran

Kahvaltısını ya da yemeklerini deneyimlerken bilgisayarınızdaki işleri de rahatlıkla tamamlayabileceğiniz bir yer olan Beylikdüzü Defne Restoran’da oldukça sakin bir hava hâkim oluyor. Yemek tercihlerinde ise dünya mutfağında yer alan birçok seçenek mevcut. Ailelere de uygun olan bu mekânda keyifle yemeğinizi yerken kokteylleri de tatma şansınız var. Defne Restoran, konser, organizasyon ve davet gibi etkinlikler oluşturmaya açık bir mekân. Öğle ve akşam yemeği öğünlerinin yanı sıra kahvaltı için de tercih edilebilir. 

  • Book And Tea House Beylikdüzü

Vakit geçirmesi en keyifli işletmelerden biri olan Book And Tea House’un çayları ve kahveleri çalışırken en güzel eşlikçiler oluyor.  Mekânın iç ambiyansı ve dış kısmının da havadarlığı çok keyif verici. Ayrıca kibar ve güler yüzlü çalışanları ile ön plana çıkan bu mekânda rahatlıkla laptopla çalışabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz.

  • Twin Coffee Co. Beylikdüzü

Güzel bir kitaplığa sahip olan mekân çalışmak için ideal yerlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Güler yüzlü personeli ile kahvenizi sipariş verebilir ayrıca çekirdek kahve de alabilirsiniz. Dünya kahvelerinden örneklerde bulabileceğiniz mekânda kitap okuyabilir, ders çalışabilir, laptopla çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Çekirdek kahve de alabileceğiniz, farklı demleme yöntemlerinde kahve içebileceğiniz bir mekân.

Beylikdüzü’nde laptopla çalışabilecek mekânları sizler için paylaştık. Bu mekânlarda kahvenizi, çayını yudumlarken ya da yemeğinizi yerken aynı zamanda çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ders çalışabileceğiniz ya da kitap okuyabileceğiniz yerler olan bu işletmeler son yıllarda ön plana çıkan Home Office çalışma şekliyle daha da popüler olmaya başladı. Çalışmak için sessiz bir mekân arayışındaysanız sizler için hazırladığımız mekân önerilerini dikkate alabilirsiniz.

 

 

Yorum ekle