Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Arabanız İçin En Güzel Aksesuarlar

Arabanız İçin En Güzel Aksesuarlar

Otomobillerimizi oldukları gibi seviyoruz ama onlara yeni aksesuarlar ekleyerek daha güzel ve şirin hale ya da daha kullanışlı olmalarını sağlamaktan da geri kalmıyoruz. Pek çok ihtiyacak karşılık gelen, araç içindeki işleri kolaylaştıran belki de yüzlerce aksesuar bulunuyor. Beğenmek ve almak size kalmış..

Araç Kokuları

Araç içi aksesuarların vazgeçilmezlerinden biri olan oto kokularının farklı tip ve modelde bir çok alternatifi var. Cam şişe içine yerleştirilmiş sandal ağacı çubuklarından, klima mazgalına takılan cam kavanozlara kadar değişik tipte ve renkte oto kokusu bulmak mümkün. Koku seçeneklerinin de bir hayli fazla olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Aklınıza gelebilecek her tür oto kokusuna artık piyasada kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

Cep Telefonu Tutucu

Telefonlarından uzak kalmayı sevmeyenler için araç içi aksesuarların başında cep telefonu tutucuları geliyor. Son dönemde artık evrensel tutucu olarak adlandırılan bu aksesuarlar, her marka ve modelde cep telefonuna uyum sağladıkları gibi bazı ileri modeller tabletleri bile taşıma özelliğine sahipler. Araç içinde dahili navigasyonunuz yoksa sizin için vazgeçilmez aksesuarlardan biri bile olabilirler. Telefonunuzu sabitleyin ve navigasyonun size yolu tarif etmesini dinleyin. Cep telefonu tutucuların çok farklı tipleri bulunuyor. Panel üzerinde sabit duranlarından, masa lambası gibi her yöne dönebilen modelleri de mevcut.

Oto Koltuk Arkası Koruyucu

Özellikle çocuklu ailelerin tercihi olan koltuk arkası koruyucular, ayaklarıyla koltukların arkasına vurmayı seven çocuklara karşı etkili bir çözüm üretiyorlar. Kılıf gibi koltuk arkasına sarılan koruyucular genelde şeffaf plastikten üretiliyor. Aracınızın estetiğini bozmadan etkili bir koruma sağlıyorlar.

Kolçak Adaptörü

Sürücülerin sağ kollarını yaslayabilmeleri için tasarlanan kolçak adaptörleri vites kolu arkasındaki alana yerleştiriliyorlar. Tek özellikleri de kolunuzu yaslamak değil elbette. Kolçak altında saklama bölümünüz de bulunuyor. Cep telefonu, kağıt, kalem gibi pek çok şeyi kolçak adaptörü içerisine koyarak ortalıkta dağınıklık yaratmasını engelleyebilirsiniz.

Stickerlar

Araç içinde kullanabileceğiniz stickerlar da mevcut olmakla birlikte bu konuda son derecede yaratıcı ve esprili dış stickerlar bulunuyor. Özellikle ön farların üstüne takılan kızgın, üzgün ya da gülen göz imajı yaratan stickerlar bizim favorimiz.

Oto Buzdolabı

Bagajda tutabileceğiniz modeller olduğu gibi kolçak olarak kullanabileceğiniz buzdolabı modellerinin olduğunu da söyleyelim. İçine 2 kutu meşrubat ve biraz meyve alabilecek denli ufak olan bu modellerin son derece kullanışlı olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Sıcak havalarda ve özellikle trafikte kaldıysanız aracınızda olmasını isteyeceğiniz aksesuarlardan biri.

 

Yorum ekle