Yolcu360 Blog
yolcu360 mobil uygulaması
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Yolcu360 mobil uygulamasını indir avantajlar cebine gelsin!

Yolcu360 mobil uygulamasını indir avantajlar cebine gelsin!

Araç kiralamak isteyen herkes artık ne masrafa ne de strese giriyor. Yolcu360’a giren hem avantajlı çıkıyor hem de araç kiralamanın ne kadar kolay olduğunu keşfediyor! Araç kiralamayı www.yolcu360.com ‘dan daha kolay yapabileceğiniz tek nokta ise Yolcu360 mobil uygulaması!

Araç kiralamak için arama motorlarında zaman kaybetmenize artık gerek yok. Yolcu360 mobil uygulamasına Apple Store ve Google Play mağazalarından kolayca ulaşabilir ve saniyeler içerisinde cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Yolcu360 uygulamasının mobil cihazınızda yüklü olmasının sizin için pek çok faydası var. Öncelikle anlık araç ihtiyaçlarınızda hızlı arayüzü ile size kolayca araç bulabilmenizi sağlayan uygulama aynı zamanda rezervasyonunuz hakkındaki bildirimlerle de yolculuğunuzda sizi yalnız bırakmıyor. Uygulama üzerinden rezervasyon yapmak size zaman ve hız kazandırdığı gibi kampanya duyurularını anlık olarak sağlayarak daha ekonomik seyahatler yapabilmenizin de önünü açıyor.

Araç kiralamanın ne kadar kolay olduğunu keşfetmek için şimdi siz de Yolcu360 uygulamasını mobil cihazınıza indirin ve en uygun fiyatlı araçlara en hızlı şekilde ulaşın.

Yolcu360 mobil uygulaması avantajları

Yolcu360 mobil uygulaması cihazınıza hızlı bir şekilde indirilir ve saniyeler içerisinde üyelik işlemlerinizi tamamlamanızı sağlar. Araç sorgusunu pratik arayüzü sayesinde birkaç parmak hareketine indirger ve sizi zaman kaybından kurtarır. Sonuç ekranında sunduğu düzenlenmiş bilgilerle sizi karmaşık menülerden korur. Rezervasyon kayıtlarınızı kolayca ulaşabileceğiniz şekilde arşivler ve tek tıkla Misafir Memnuniyet Merkezi’ne ulaşmanızı sağlar.

Rezervasyon süresince, öncesinde ve sonrasında tüm bilgilerinizi bir arada tutarak kolayca erişmeniz için arşivler. Kampanya ve duyuru bildirimleriyle avantajların cebinize gelmesini sağlar. Sürekli güncellenen altyapısını sıkıcı güncelleme metinleri yerine eğlenceli kısa cümlelerle size sunan Yolcu360 uygulaması yolculuğunuz boyunca cebinizde taşıyacağınız bir yol arkadaşı olarak her zaman yanınızda olur.

Şimdi telefonunuzun ana ekranında Yolcu360 mobil uygulamasına güzel bir yer açın ve araç kiralamak için başka hiçbir şeye, bir daha ihtiyaç duymayacak olmanın keyfini yaşamaya hazır olun!

 

Yorum ekle