Yolcu360 Blog
antalya-konser-1
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Antalya’nın En İyi Konser Mekanları

Antalya’nın En İyi Konser Mekanları

Antalya gibi enerji dolu bir şehre geldiyseniz kesinlikle konser etkinliklerini takip etmelisiniz. Şehrin enerjisini derinlerde hissedeceğiniz en iyi canlı müzik ve en iyi konser mekanları hangileri sizler için araştırdık. Karşınızda Antalya’nın en iyi konser mekanları!

Antalya’nın en iyi alışveriş merkezlerini listelediğimiz yazımızı okumak için tıklayın.

Antalya’nın En İyi 5 Konser Mekanı

antalya-konser-2

Dinlediğiniz şarkının enerjisiyle gününüz birden değişiveriyor öyle değil mi? Hareketli parçalar içinizi kıpır kıpır ediyor. Ritme ayak uydurmadan; dans etmeden duramıyorsunuz. İşte “Müzik ruhun gıdasıdır.” diye boşuna dememişler. Gıdasını alan ruh müziğin ezgileriyle kaybolup gidiyor. Antalya’da ruhunuza iyi gelecek konser mekanları listemiz:

Antalya Açıkhava Tiyatrosu

Antalya’da konser deyince akla gelen ilk adres Antalya Açıkhava Tiyatrosu’dur. Minik Serçe Sezen Aksu’dan Megastar Tarkan’a pek çok ünlü sanatçıyı ağırlamıştır.

Amfi tiyatro şeklinde dizayn edilmiştir. Bu yüzden bilet numaranız önemli değildir. Nerede olursanız olun görme açınız mükemmeldir. Konyaaltı’nda; denize karşı bir yerde bulunan Antalya Açıkhava Tiyatrosu en iyi konser mekanıdır.

Holly Stone Performance Hall

Müzik dinlerken keyif almayı kim istemez? En sevdiği sanatçıları ruhunuzda hissederek dinlemenin keyfi bir başkadır. Holly Stone Performance Hall, Kaleiçi’nin tarihi dokusuyla bütünleşen en iyi konser mekanlarından biri. Kalben, Bülent Ortaçgil gibi ruha dokunan sanatçıların yanı sıra Bulutsuzluk Özlemi, Manga gibi önde gelen grupları ağırlamaktan keyif alıyor.

Eğer siz de Antalya’da eşsiz bir müzik deneyimi yaşamak isterseniz Holly Stone Performance Hall konser takvimini mutlaka göz atmalısınız.

Jolly Joker

Jolly Joker, Antalya’nın en modernize canlı müzik mekanlarından biridir. Bir taraftan içeceğinizi yudumlarken bir taraftan da sevdiğiniz sanatçının şarkılarına eşlik edebilirsiniz. Hemen hemen her ilde şubesi bulunan Jolly Joker, Antalya’nın en iyi konser mekanları arasında geliyor. Erkenden tükenen biletlerini kaçırmamak için Jolly Joker adresini ziyaret edebilirsiniz. Antalya’nın en nezih semtlerinden Lara’da bulunuyor.

Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi

Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde her yıl onlarca etkinlik düzenleniyor. Kitap fuarlarından, yöresel lezzet şenliklerine pek çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Ayrıca Uluslararası Altın Portakal Film Festivali de burada düzenleniyor. Türk sinemasının usta sanatçıları her yıl Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki kırmızı halıdan geçiyor.

Tudors Arena

Tudors Arena, Antalya’nın en bilindik konser adreslerinden biridir. Lokasyon ve ulaşım açısından sizi zorlamayacak konumdadır. Kaleiçi’nde kime sorsanız gösterir.

Alkollü-alkolsüz içki servisinin yapıldığı Tudors Arena’da gece geç saatlere kadar eğlenebilirsiniz. Zaten Kaleiçi denince akla müzik ve eğlence gelir. Tudors Arena da Kaleiçi’nin ruhunu yansıtır.

Eğer Antalya gezisi yapmayı düşünüyorsanız konser etkinliklerine günler önceden göz atmalısınız. Pek çok önemli sanatçıyı ağırlayan Tudors Arena genellikle kalabalık olmaktadır. Bu yüzden önceden bilet alırsanız konseri izleme şansı yakalarsınız.

Antalya’nın En İyi 5 Canlı Müzik Mekanı

antalya-konser

Dostlarla birlikte masaya oturulup, saatlerce yapılan sohbetin tadı bir başkadır. “Bugün sabahlarız.” tabiri vardır. Dolu dolu konuşmalar, bol kahkahalar. Elbette neşemize eşlik eden ufak bir müzik isteriz. İşte  Antalya’nın en iyi canlı müzik mekanları:

Yakamoz Beach Restaurant

Gündüzleri plajda eğlenip, akşamları dostlarınızla keyif yapabileceğiniz bir mekan. Adını yakamoz manzarasından alan dalga seslerinin hakim olduğu zarif bir restaurant. Enfes mezeleri ve parmak ısırtan lezzetleriyle huzur bulmak isteyeceğiniz adres. Gelmeden önce size ufak bir hatırlatma yapalım. Eğer denize kurulmuş masalarda yemek yemeyi tercih edecekseniz, önceden mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız.

Massimo

Antalya’nın gece hayatına yön veren mekanlarından olan Massimo, ziyaretçilerinde  tam puan almayı başarıyor. Hem restoran hem eğlence merkezi olma özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Sıradışı kokteylleri ve göz alıcı DJ performanslarıyla adından söz ettiriyor. Fiyatları biraz kabarık olsa da karşılığını sonuna kadar alabileceğiniz Antalya’nın canlı müzik mekanlarındandır.

Kalina Restaurant

300 kişilik kapasitesiyle Kalina Restaurant, Rixos Downtown bünyesinde hizmet veriyor. Farklı lezzetler keşfetmek istiyorsanız sizi Kalina Restaurant’ın zengin mutfağına davet ediyoru. İtalyan ve Japon mutfakları başta olmak üzere geniş bir menüye sahip.

Bunun yanı sıra canlı müzik, DJ performansları ve karaoke partilerine katılma fırsatı da yakalayabilirsiniz. Küçük bir hatırlatma: Gelmeden önce rezervasyon yaptırmayı sakın unutmayın.

Bi Büyük Meyhane

Bi’Büyük Meyhane misafirlerini “Yeni nesil, eski adap” özeniyle ağırlıyor. Antalya Fener Mahallesi’nde yer alan mekan yemekleri ve müzikleri konusunda oldukça iddialı. Ciğer tavası ve biber boranisi başta olmak üzere pek çok lezzetli mezeyi tatmanız için davet ediyor. Bazı günlere özel ud ve kanun eşliğinde fasıl geceleri de düzenliyor. İster aileniz ister arkadaşlarınız ile gelebileceğiniz hoşsohbet bir mekan.

Inferno

2005 yılından bu yana Antalya’nın en gözde canlı müzik mekanlarındandır. Club İnferno, ses ve ışık gösterileri ile gece hayatına canlılık katıyor. Ukrayna ve Rusya’dan gelen turistler başta olmak üzere yıl binlerce yabancı turisti misafir ediyor. Sennheiser USA Şirketi’nin yaptığı araştırmaya göre en iyi 100 gece kulübü arasında 4.sıradan listeye giriş yapıyor.

3.000 kapasiteli İnferno, Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunuyor. Unutulmaz bir gece geçirmek isterseniz uğramanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Antalya’da Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

 

Yorum ekle