Yolcu360 Blog
ankara-etkinlik-takvimi-agustos (1)
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Ankara Etkinlik Takvimi Ağustos 2023

Ankara Etkinlik Takvimi Ağustos 2023

Ankara etkinlik takvimi Ağustos 2023 listemize göz atmadan plan yapmayın. Keyifli sergiler, öğretici tiyatro gösterileri ve daha fazlası için Ankara etkinlik takvimi sizlerle.

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Ankara Etkinlikleri Ağustos

ankara-etkinlik-takvimi-agustos-.jpg

  • Ankara Stand Up Gecesi

Genç komedyenlere destek olmanın en güzel yöntemlerinden biri stand up geceleri. Kısa sürede de olsa seyirciler, birden fazla komedyeni aynı anda izleme fırsatı yakalıyor. Hayal güçlerinin sınırlarını zorlayan bu gençlere bizce bir şans verin. Ankara etkinlik takvimi Ağustos ayı listenize mutlaka ekleyin.

Tarih: 5 Ağustos 2023

Saat: 19.30

Yer: Route Ankara Sahnesi

  • Masterpiece Ankara Heykel- Sevgi

Ağustos ayı Ankara etkinlikleri açısından epey sıradışı geçeceğe benziyor. Özellikle sergi anlamında göz doyurucu görseller sizleri bekliyor. Bunlardan biri de Masterpiece organizasyonundan olan Heykel Sergisi- Sevgi. Keyifli bir ortamda güzel müzikler eşliğinde kendinizi bile şaşırtacak heykeller yapma fırsatı yakalıyorsunuz. Hatta heykel sanatına ilişkin deneyim sahibi olmanıza dahi gerek yok. Daha önce hiç heykel yapmamışsanız çok daha keyifli bir hal alıyor. Masterpiece bir kurs değil, kil ve formlar ile dolu dolu geçireceğiniz bir keyif seansı. Heykeltraşların adım adım yönlendirmeleri ile evinize, ofisinize götürebileceğiniz; arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz size ait bir heykeliniz oluyor.

Tarih: 11 Ağustos 2023

Saat: 19.00

Yer: Masterpiece Ankara- Tunalı Hilmi Caddesi

  • Masterpiece Ankara Resim- Büyülü Ay

Keyifli bir ortamda güzel müzikler eşliğinde, sonunda kendinizi bile hayran kalacağı yağlıboya tablolar yapabilirsiniz. Daha önce resim yapmış olmanıza gerek yok. Nitekim daha önce elinize fırça dahi almadıysanız inanın daha keyifli hale geliyor. Aslına bakarsanız Masterpiece bir resim kursu değil. Resim ile dolu geçireceğiniz bir keyif seansı diyebiliriz. Yetenekli sanatçılarımızın adım adım yönlendirmeleri ile seçmiş olduğunuz eseri tamamlayacak ve etkinlik sonunda evinize, ofisinize götürüp asabileceğiniz size ait bir yağlıboya tablonuz olacak. Bize sorarsanız bu keyifli etkinlik için şimdiden biletlerinizi almanızda fayda var.

Tarih: 6 Ağustos 2023

Saat: 17.30

Yer: Masterpiece Ankara- Tunalı Hilmi Caddesi

  • Meksika Açmazı

Türkiye’nin açık ara en çok dinlenen mizah programı Meksika Açmazı, Ankara etkinlikleri kapsamında sahneye çıkıyor. Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın benzersiz sahne performanslarıyla Meksika Açmazı, artık sadece podcast olarak değil canlı bir gösteri olarak da eğlendirmeye devam ediyor. Merakla beklenen bu programı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 11 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Ankara CerModern

  • Seda Yüz

Komedyenler arasında isminden en çok söz ettirenlerden biri kuşkusuz Seda Yüz. Ankaralı sevenleri ile buluşmak için sabırsızlanıyor. Kahkahaya doyacağınız bir gece için Seda Yüz stand up gecesini kaçırmayın.

Tarih: 26 Ağustos 2023

Saat: 21.30

Yer: Route Ankara Sahnesi

Ankara Konserleri Ağustos

ankara-etkinlik-takvimi-agustos-.jpg

  • 90’lar Türkçe Pop Parti

90’ların şarkılarına doyum olmuyor. Yıllar geçmesine rağmen hala kulaklarımızda canlanıyor. Tarkan’dan “Dudu”, Çelik’ten “Ateşteyim” ve daha pek çok şarkı ilk günkü gibi taze. Durum böyle olunca 90’lar Türkçe Pop Parti de oldukça eğlenceli geçiyor. Geçmiş günlerin şöyle bir pasını almak için yerinizi şimdiden ayırın.

Tarih: 5 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: IF Performance Hall

  • İkilem

“Kaybolurum Gülüşünde”, “Bu Saatten Sonra”, “Bir Sebebi Var” gibi müzik listelerinde uzun süre ilk sıralarda yer alan pek çok başarılı şarkıya imza atan İkilem grubu Ankara konserleri kapsamında sahneye çıkıyor. En sevilen şarkılarını birlikte söylemek için mutlaka biletlerinizi almalısınız.

Tarih: 9 Ağustos 2023

Saat: 21.30

Yer: IF Performance Hall

  • Duman

Gençlik yıllarımıza ortak olan, şarkıları ile kendimizden geçtiğimiz büyüleyici grup Duman, Ankaralı hayranları ile buluşmaya geliyor. Günümüzde de pek çok gencin yakından takip ettiği popüler grup sevilen şarkılarını seslendirmek için sabırsızlanıyor.

Tarih: 11 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Ankara

  • Yüzyüzeyken Konuşuruz

“Sen Varsın Diye”, “Dinle Beni Bi” ve “Boş Gemiler” şarkıları ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapmayı başaran Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu, Ankaralı sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda gençler arasında popülerliğini devam ettiren grup, Ankara konserleri Ağustos ayı kapsamında sahne alıyor.

Tarih: 18 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Ankara

  • Cem Adrian

Müzikte sıradışı bir tarzı benimseyen Cem Adrian, yüreklere dokunan şarkıları ile geliyor. Tüm kuralları dışlayan, özgün bir müzisyen olarak kariyerine devam eden ünlü sanatçı, buğulu ses tonu ile Ankara konserleri Ağustos ayında sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatacağa benziyor.

Tarih: 19 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Armada AVM Açıkhava

  • Gökhan Türkmen

“Şimdi çatı katında inziva vakti” diyerek bizleri hüzünlere doğru yola çıkaran Gökhan Türkmen, Ankara etkinlik takvimi Ağustos ayında sahne alıyor. 2008  yılında çıkardığı “Büyük İnsan” ve 2022 yılında çıkardığı “Mahşer” albümü ile başarılı bir çıkış yakaladı. Genç kızların gözdesi Gökhan Türkmen konseri için biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 23 Ağustos 2023

Saat: 21.30

Yer: ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi

  • Reynmen

Kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başaran Reynmen, Ankaralı hayranları ile buluşmak için sabırsızlanıyor. Eğlenceli sahne performansları ve farklı ses tonu ile birbirinden keyifli şarkıları seslendirmeye geliyor.

Tarih: 25 Ağustos 2023

Saat: 23.00

Yer: Three Çukurambar

Ankara Tiyatroları Ağustos

ankara-etkinlik-takvimi-agustos-.jpg

  • Niloya Renkli Balıklar Müzikali

Çocukların yeni gözdesi Niloya, Ağustos ayı Ankara tiyatrolarında perdeleniyor. Niloya Renkli Balıklar Müzikali, değerli kadrosuyla özel olarak hazırlanmış eğlenceli şarkıları ve dekoruyla miniklere keyifli anlar yaşatmaya geliyor. Bunun yanı sıra sürprizlerle dolu sahne maceralarıyla çocuklara unutulmaz bir gün yaşatıyor.

Tarih: 5 Ağustos 2023

Saat: 20.00

Yer: Göksu Parkı Açıkhava Tiyatrosu

  • Amadeus

Dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecilerinden Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesinin ele alındığı, Peter Shaffer imzası taşıyan Amadeus sizlerle. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu tiyatroseverlerle buluşuyor. Başrollerinde ise güçlü isimler Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer yer alıyor. Nitekim Wolfgang Amadeus Mozart’ı Tansu Biçer canlandırıyor. Toplam 70 kişilik dev kadrosuyla adından sıkça söz ettiren muhteşem bir eser. Haziran ayında da Amadeus, Ankaralı tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor.

Tarih: 16 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Oran Açık Hava Sahnesi

  • Piraye

Nazım Hikmet’in en büyük ilham kaynağı, ölümsüz aşkım dediği “Piraye” Ankaralı tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor. Türk edebiyatımızın en büyük şairi Nazım Hikmet’in yıllar boyunca Piraye’ye gönderdiği yüzlerce mektubun sırrı açığa çıkıyor. Bu mektuplar sayesinde aşkını, kavgasını, hasretini en saf haliyle Piraye’ye ulaştırıyor. Nitekim Nazım’ın zorlu tutsaklık yılları sırasında hayata tutunmasını sağlayan tek şey onun aşkı. Usta şairimiz Nazım Hikmet’in yüreğinde ilmek ilmek dokuduğu bütün mektuplar, adeta onun iç dünyasına yapılan bir yolculuk. Sizler de bu yolculuğa bizzat tanık olmak istiyorsanız Piraye oyununu sakın kaçırmayın. Biletlerinizi bir an önce almalısınız.

Tarih: 15 Ağustos 2023

Saat: 20.30

Yer: Ankara CerModern

  • Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım

Daha önce başka illerde de sahnelenen Fırat Tanış’ın hikayesi “Gelin Tanış Olalım” Ağustos ayı Ankara etkinlikleri içerisinde yer alıyor. Türkülerin, deyişlerin eşlik ettiği benzersiz bir seyirlik sizleri karşılıyor. Olağanüstü bir performans olan Gelin Tanış Olalım; Cem Erdost İleri, Mehmet Taylan Ünal, Sitar Sertaç Şanlı ve Mesut Ulusan da enstrümanları ile Fırat Tanış’ın hikayesine eşlik ediyor. Bu büyüleyici hikayeye ortak olmak istiyorsanız şimdiden yerinizi ayırmalısınız.

Tarih: 18 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Oran Açık Hava Sahnesi

  • Pinokyo

Yaşlı ve yalnız bir marangoz olan Geppetto’nun hayatına renk kattan Pinokyo’yu hepimiz tanıyoruz. Kütükten bir kukla olarak tasarladığı ve Pinokyo adını verdiği bu sihirli arkadaşının hikayesi şimdi perdeye taşınıyor. Özünde yaramaz bir çocuk olan Pinokyo, babasının sözünü dinlemez evden çıkmaması gerektiği halde evden çıkar. Ormanda kaybolur. Ormanda tanıştığı tilki ve kedinin etkisi ile birçok hataya sürüklenir. Hikaye de burada başlar. Babasından habersiz evinden çok uzağa giden ve zor duruma düşünen Pinokyo’nun yardımına ise orman perisi yetişir. Ona sonsuz ilgi ve şefkat gösterir. Pinokyo orman perisinin yardımıyla artık iyi bir çocuk olmaya çalışır. Fakat hiçbir şey planlandığı gibi yürümez. Siz iyisi mi 7’den 70’e herkesin beğeniyle izlediği Pinokyo için biletlerinizi kapın ve sahnede bu oyunu tecrübe edin.

Tarih: 19 Ağustos 2023

Saat: 14.00

Yer: Bergüzar Sahne

  • Anadolu Ateşi

1999 yılından günümüze ülkemizi en iyi şekilde temsil eden, milli gururumuz Anadolu Ateşi Ankara etkinlik takvimi Ağustos ayında sizlerle. Doğu-Batı kültürünün sentezi, Anadolu halkının mücadeleci ruhunun sahneye yansıması diyebiliriz. Görkemli sahne performansı, kendilerine özgü dans figürleri ile Anadolu Ateşi hayran kitlesini her geçen gün genişletiyor. Bu sebeple gösteriyi kaçırmak istemeyenler biletlerinizi bir an önce almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 27 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Oran Açık Hava Sahnesi

Yorum ekle