Yolcu360 Blog
bursa-etkinlik-takvimi-agustos-2
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Bursa Etkinlik Takvimi Ağustos 2023

Bursa Etkinlik Takvimi Ağustos 2023

Bursa etkinlik takvimi Ağustos 2023 ile karşınızdayız. Ünlü isimlerin konserleri, farklı tiyatro oyunları ile dolu dolu bir Ağustos ayı sizleri bekliyor. Kaçırmamanız gereken konserler ve etkinlikler için planlarınızı şimdiden yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Bursa Etkinlikleri Ağustos 2023

bursa-etkinlik-takvimi-agustos.jpg

  • Mesut Süre ile İlişki Testi

Mesut Süre ile İlişki Testi çiftlerin tanışma hikayelerinden, kıskançlık krizlerine; eski sevgililerinden, aileleriyle olan ilişkilerine kadar toplumsal alanda kurdukları ilişkileri ele alan bir program. Mesut Süre’nin eğlenceli yöneticiliği ile süregelen bir talk show. Bursa etkinlik takvimi Ağustos 2023 planınızda mutlaka yer alması gereken bir etkinlik.

Tarih: 13 Ağustos 2023

Saat: 16.00

Yer: Merinos AKKM- Orhangazi Salonu

  • Baturay Özdemir- Biraz Daha

Yıllardır sahnelerde kendine has tarzı ve cesur şakalarıyla büyük ilgi toplayan Baturay Özdemir, Bursalı sevenleri ile bir araya geliyor. Üstelik son gösterileri “Yerli ve Kirli” ve “Cevap Hakkı” ile milyonlarca insana ulaşmayı da başarıyor. Yeni gösterisiyle hız kesmeden Türkiye turnesine devam eden komedyeni mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Tarih: 23 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültür Açıkhava Tiyatrosu

Bursa Konserleri Ağustos 2023

bursa-etkinlik-takvimi-agustos.jpg

  • Uludağ Müzik Festivali

Türkiye’nin En Popüler Sanatçı ve DJ’leri 4-5-6 Ağustos’ta Uludağ’da bir araya geliyor. Uludağ’ın eşsiz doğası ve atmosferi ile bütünleşecek bir festival kurgusuna sahip olan Uludağ Müzik Festivali’ne davetlisiniz. Kombine ya da günübirlik biletler ile festivalin her bir gününün tadını ayrı ayrı çıkarabilirsiniz. Bunun yanı sıra gün boyu hizmet veren oyun aktivite alanları, atölyeler, doğa yürüyüşleri, yoga, dans ve çok daha fazlası ile dolu dolu bir müzik festivali. Festival programına göz atalım:

4 Ağustos Cuma

Haluk Levent

Teoman

Hedonutopia

Güney Marlen

5 Ağustos Cumartesi

Zeynep Bastık

Emir Can İğrek

Ozbi

Can Ozan

Gökcan Sanlıman

6 Ağustos Pazar

Mabel Matiz

Köfn

Lil Zey

Can Koç

Retrobüs

Tarih: 4-5-6 Ağustos 2023

Saat: 12.00

Yer: Uludağ Festival Alanı

  • Serdar Ortaç

90’lı yıllardan bu yana popülerliğini korumayı başaran ünlü sanatçı Serdar Ortaç, yıllara meydan okuyan şarkılarını seslendirmeye geliyor. Bursalı sevenleri ile buluşmak için sabırsızlanıyor. Eski günleri yad etmek, şarkılarına doyasıya eşlik etmek isteyenler için biletlerinizi almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 11 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Club Inferno Bursa

  • İzel-Çelik-Ercan

90’lı yılların ayrılmaz üçlüsü İzel-Çelik-Ercan yeniden sahnelere dönüyor. Hareketli parçaları, içimizi ısıtan şarkıları ile tarihte kısa bir yolculuğa çıkarıyorlar. Bursa konserleri kapsamında sahne alıyorlar. Biraz olsun şehrin karmaşasından kaçıp, kafanızı rahatlatmak isterseniz kaliteli bir konser olacağına eminiz.

Tarih: 18 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Can Gox

Pop müziğe farklı bir soluk getiren isim Can Gox, Bursa etkinlik takvimi Ağustos ayı listemizde yerini alıyor. Büyüleyici ses tonu ve etkileyici yorumu ile unutulmaz bir gece yaşatmaya geliyor.

Tarih: 25 Ağustos 2023

Saat: 22.00

Yer: Hayal Kahvesi Bursa

  • 90’lar Diskosu

Doksanların ruhunu yaşayacağınız eşsiz bir deneyime hazır mısınız? O halde sizler 90’lar Diskosu’na davet ediyoruz. Nostaljik Türkçe pop müziğin en büyük hitleri ile dolu dans, müzik ve eğlencenin buluştuğu unutulmaz bir etkinlik. Sizlere gerçek bir nostalji diskosu deneyimi yaşatmak için Bursa’da bekliyor. O döneme özgü müziğin ritmine kapılıp, arkadaşlarınızla eğlenceli anılar biriktirebilirsiniz. Disko ışıkları ve renkli efektlerle süslenmiş pistte dans ederken, müziğin ve dansın büyüsüne kapılacaksınız. 90’lar Diskosu için şimdiden biletlerinizi almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 26 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Hayal Kahvesi Bursa

  • Gökhan Türkmen

“Şimdi çatı katında inziva vakti” diyerek bizleri derin düşüncelere boğan Gökhan Türkmen, Bursa etkinlik takvimi Ağustos ayında sahne alıyor. 2008  yılında çıkardığı “Büyük İnsan” ve 2022 yılında çıkardığı “Mahşer” albümü ile başarılı bir çıkış yakaladı. Genç kızların gözdesi Gökhan Türkmen konseri için biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 28 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

Bursa Tiyatroları Ağustos 2023

bursa-etkinlik-takvimi-agustos.jpg

  • Ölün Bizi Ayırana Dek

Hakan Yılmaz’ın yönettiği Ölün Bizi Ayırana Dek, tiyatro severlerle buluşuyor. Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, PUCCA’nın konsepti ile sahneye aktarılıyor. Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan ve Ebru Cündübeyoğlu’nun yazdığı tiyatro oyunuyla 4 yıldır kapalı gişe oynayan Ölün Bizi Ayırana Dek yeniden sahnelere dönüyor. Boşanmak üzere olan bir çiftin evde bir ceset bulmasıyla gelişen olayların anlatıldığı oyun, Türkiye turnesiyle sahnelerde sizleri bekliyor. Vakit kaybetmeden biletlerinizi alın. Bursa etkinlik takvimi Ağustos planınıza bu heyecan verici oyunu eklemenizi tavsiye ederiz.

Tarih: 3 Ağustos 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Korkuyu Beklerken

Korkularından başka silahı olmayan bir adamın, silahları parçalanana kadar mücadele ettiği bir kavga. Bu kavgada anlatılanlar için, aslında bir başka tutunamayanın hikayesidir diyebiliriz. Oğuz Atay’ın ölümsüz eseri olan Korkuyu Beklerken tiyatro severler ile buluşuyor. Bursa tiyatroları Ağustos ayı listenize mutlaka eklemeniz gereken bir etkinlik önerisi.

Tarih: 24 Ağustos 2023

Saat: 20.00

Yer: Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi

  • Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

İsmi bilinmeyen bir kadının ölmeden önce ömrü boyunca âşık olduğu adama yazdığı mektubu konu alıyor. Nitekim mektubun göndereni belli değil. Bilinmeyen bir kadının elinden yazılıp,  çocuğunun ölümü ile başlayıp kendi ölümü ile sonlanan bir kesit arasına sığdırılmış bir kadının hayatını anlatan bu ölümsüz eser şimdi perdeye taşınıyor. Bursa tiyatroları kapsamında sanat severler ile buluşuyor.

Tarih: 25 Ağustos 2023

Saat: 20.00

Yer: Nilüfer Bel Uğur Mumcu Sahnesi

 

 

Yorum ekle