Yolcu360 Blog
Subaru XV
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Subaru XV Fiyatı ve Özellikleri

Subaru XV Fiyatı ve Özellikleri

Subaru XV fiyatı ve özellikleri konusunda biraz araştırma yaptık. Subaru XV kaç para ve kiralık Subaru XV fiyatları nasıl gibi sorulara yanıt aradık…

Subaru XV Fiyatı ve Özellikleri

Subaru XV, ülkemizde 1600 cc motor hacmi, 4 silindirli, benzinli, saatte 175 km hız yapan , 63 litre yakıt depo hacmi ve dokuz renk seçeneği ile aksesuar seçimine göre değişkenlik gösteren 152.000 TL den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

Dış donanımında ihtiyaç duyulan tüm özellikler mevcut. Ön farları, arka farları ve sis farları ledli,  yan aynaları ısıtmalı olup, katlanabiliyor. Ön cam sileceği otomatik buz çözücülü, arka cam ise güneş korumalı durumunda bulunuyor. Ayna renkleri gövde renkleri ile aynı. Jantlar 17 inç alüminyum alaşımlı.

Dış donanımı kadar iç donanımı da  ihtiyaçların üzerinde bir performans sergiliyor. Anahtarsız giriş ve çalışma sistemi, alüminyum pedallar, hız sabitleme sistemi, ısıtmalı ön koltuklar, sekiz yöne ayarlanabilen elektrikli sürücü koltuğu, elektronik park freni ve elektrikli açılabilir sunroof ile sürücüleri  kendisine hayran bırakıyor.

Müzik ruhun gıdasıdır diyenler, 6 hoparlörlü CD çalarlı müzik sistemi tam size göre.

Arazi İçin Subaru XV

Subaru XV yerden yüksekliği ve dört çeker sistemi ile arazi koşullarına uygun,  teknoloji ve görselliği bir arada harmanlaması ile de şehirde de aynı uyumu sağlayan eğlenceli bir otomobil.

Görsellik, donanım ve teknolojiden önce Subaru XV için denilebilecek en büyük özellik; güvenliği ön planda tutarak tasarlanmasıdır. Aracın arka tamponuna yerleştirilen   radarlar kör noktadaki yerleri algılıyabildiği gibi, sadece başka bir araca değil, insana, hayvana ve herhangi bir materyale duyarlılık gösteriyor. Araçta diğer otomobillerin aksine alçakta bulundurulan motor, herhangi bir çarpışma anında kabine çarpmaları önlemek için alınmış güvenlik önlemlerinden biri.

Güvenlikte, yaratıcılığı aşan ve bir otomobilden beklenenin fazlasını sunan Eye Sight, subaru XV ile birlikte hayatımıza giriyor. İkinci bir göz gibi  iki stereo kamera ile görüntüleri tanımlar ve herhangi bir tehlike anında bildirim yapar. Mevcut bir tehlike algıladığında sürücüyü uyarmanın yanında , gerekirse  frende uygulayarak sürücü üzerindeki sorumluğu paylaşan harikulade bir sistem.

Subaru XV İkinci El Fiyatı

Subaru XV fiyatı ne kadar?  Subaru XV kaç para? gibi sorulara kafa yorup,  Subaru XV ikinci el fiyatlarına bakmayanımız yoktur.  İster Subaru XV otomobiliniz sıfır kilometre olsun ister ikinci el olsun, eğer konfor, güvenlik, teknoloji, görsellik hepsini bir arada istiyor ve geniş  bir servis ağı bulunsun, yedek parçaları kolayca temin edilebilsin diyorsanız, monotonluktan çıkıp, hafta sonları arazinin de tadını çıkartırım, hafta içi şehirli olurum modundaysanız,  bütçenizi hesaplayarak istediğinizi alabilirsiniz. Diğer yandan Subaru XV kiralama seçeneklerine de bakabilirsiniz. 

Uygun Fiyata Kiralık Subaru XV

Subaru XV kiralık fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir araştırma yapabilirsiniz. Sistem üzerinden belirli bir lokasyon için arama yapabilir ve fiyatları karşılaştırabilirsiniz. 

 

Yorum ekle