Yolcu360 Blog
Volkswagen Caravelle yandan görünüm
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > 4X4 Volkswagen Caravelle | 2019 Volkswagen Caravelle Özellikleri

4X4 Volkswagen Caravelle | 2019 Volkswagen Caravelle Özellikleri

4X4 Volkswagen Caravelle nasıl? Yeni VW Caravelle hakkında haberler var mı? 4×4 ticari araç var mı? 4×4 minibüs var mı? VW Caravelle 2019 hakkında haberler gelmeye başladı… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Volkswagen marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

4X4 Volkswagen Caravelle Geliyor!

4X4 Volkswagen Caravelle yakında Türkiye’de satışa sunulacak. Dünyanın en çok satan ticari araç modeli olan Caravelle çok şık bir tasarım dili, çok geniş ve konforlu iç mekanı ile dikkat çekiyor.

Volkswagen markasının ticaride gururu olan Caravelle, rakiplerinin de kullanıcının da dikkatini çekmeyi başardı. Caravelle 4X4 çekiş sistemiyle çok farklı. Ticari araç kategorisinde ilk ve tek dört tekerden çekiş sistemi olan araç olarak lanse edilen Caravelle, yetkili satıcılarda yerini almaya başladı.

Sınıfının 4 tekerden çekişli tek örneği olan Caravelle’nin 4 motion sistemi, zorlu arazi koşullarında da güvenli sürüş için hazır. Ön ve arka aks arasında mükemmel denge sunan araç, arazide de kullanılabilir özellikte.

2.0 litrelik TDi motor, 199 pS güç üretiyor. Maksimum tork verisi 450Nm. Standart olarak 7 ileri otomatik şanzımanla sunuluyor. 100km’de 8,5 litre yakıt tüketimi yapıyor.

2021 Volkswagen Passat Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Yeni VW Caravelle’nin Öne Çıkan Özellikleri

Volkswagen Caravelle yandan görünüm

  • 17 inç alüminyum jant
  • Ön ve arkada LED farlar
  • İç mekanda selefine göre gözle görülür ölçüde kaliteli malzeme ve ve daha kaliteli işçilik
  • Geri görüş kamerası sayesinde, aracın arkasındaki alan Composition Media sisteminin ekranından görülebiliyor.

Volkswagen Caddy Özellikleri için tıklayınız.

Ticari Araç Kiralama Fiyatları Nasıl?

Ticari araç kiralama fiyatlarına bakmak için yolcu360.com’a göz gezdirebilirsiniz. Kiralık ticari araç modellerini inceleyebilir, uygun fiyata ticari araç kiralama yapabilirsiniz. yolcu360.com ile kiralık ticari araç fiyatlarını karşılaştırabilir, fiyatları ve araç özelliklerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca avantajlı fiyatlarla aylık araç kiralama ya da uzun dönem araç kiralama yapabilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle online olarak araç kiralama yapabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle