Yolcu360 Blog
2022-volkswagen-t-cross-2
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2022 Volkswagen T-Cross İncelemesi

2022 Volkswagen T-Cross İncelemesi

2022 Volkswagen T-Cross, “Bugünün SUV’si geleceğin klasiği” olarak sizlerle buluşuyor.

Volkswagen T-Cross

2022 Volkswagen T-Cross review | CarExpert

Volkswagen kalitesiyle üretilen T-Cross yolculuklarınıza eşlik etmek için sabırsızlanıyor. Etkileyici dış görünüşü ve sağlam duruşuyla en iyi yol arkadaşınız olmaya hazır. Her türlü ihtiyacınıza cevap verebilen ve teknolojiye ayak uydurabilen bir araç. Bu yüzden Volkswagen T-Cross yaratıcıları onu “değişken” ve “kullanışlı” kelimeleriyle özetliyor. Yılların deneyimi ve Volkswagen sağlamlığını bir araya getiren T-Cross daha uzun yıllar trafikte bizimle birlikte olmaya devam edeceğe benziyor.

Volkswagen T-Cross İncelemesi

2022 Volkswagen T-Cross, SUV olarak satışa sunuldu. Araba severlere tanıtıldığı ilk günden beri teknik özellikleri merak konusu olmayı başardı. Fark yaratan tasarımını ve teknik özelliklerini yakından inceleyelim.

 Enerjik LED Görünümü

Volkswagen T-Cross alışıla gelmişin dışında bir LED görüntüsü sunuyor. “Performance” farlar olarak adlandıran yeni LED tasarımıyla ezberleri bozuyor. Fonksiyonel üst düzey farlar sayesinde yolunuzu her daim aydınlatıyor. Aynı zamanda ön tamponda yer alan sis lambalarıyla da kusursuz bir görünüm kazanıyor.

 Sağlam Jant Yapısı

Tüm paketlerde mevcut olan alüminyum jantlar, şık duruşuyla göz alıyor. 16” ve 17” çapındaki jantları zevkinize uygun lastiklerle kombinlemek de size kalıyor. Bunun yanı sıra 17” ve 18” çapa sahip farklı tasarım ve farklı renklerdeki alüminyum jantları da tercih edebilirsiniz.

Aile Boyu Bagaj

SUV’ye sahip olmanın en güzel yanlarından biri de bagaj genişliğidir. 2022 Volkswagen T-Cross’un 455 litrelik bagaj hacmi tam ailenize uygun. Ayrıca uzun ve büyük nesneleri taşımanız için de tamamen katlanır ön yolcu koltukları mevcuttur. Böylece daha da genişleyen bagaj hacmi 1.281 litreye kadar çıkıyor. T-Cross’un bagajı sayesinde çıkacağınız seyahatlerde bir şey mi unuttum korkusuna artık son.

 Son Teknoloji Kokpit

Volkswagen T-Cross ezberleri bozmaya kararları görünüyor. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek sizin ihtiyaçlarınıza entegre ediyor. Yeni 10,25” dijital paneliyle hem hız göstergesini hem de navigasyonu aynı anda görebilirsiniz. Böylece kilometre sayacını takip ederken yolunuzu da kaybetmezsiniz.
Radyo ve navigasyon sistemi “Discover Media”, 8” genişlikteki dokunmatik ekranıyla merkezi kontrol görevini üstleniyor.

Yüksek Ses Kalitesi

2022 Volkswagen T-Cross için tasarlanan “Beats Audio” ile müzik keyfini doyasıya yaşayın. 300 watt gücündeki amfisi ve 8 hoparlörüyle yüksek ses kalitesi sağlıyor. Dolayısıyla hassas ve akustik ayarlamalar sayesinde müzik alışkanlığınızı da değiştiriyor.

 Uygulamalarınız Hep Yanınızda

Sesli kitaplarınıza, müziklerinize ve haritalara ulaşmanız artık çok kolay. “App Connect” sayesinde uygulamalarınıza rahat bir şekilde erişebilirsiniz. T-Cross’a özel mobil bağlantı arayüzü ile artık yolculuklar daha keyifli.

En iyi sesli kitap uygulamalarını incelediğimiz yazımızı okumak için tıklayın.

 Akıllı Şarj Özelliği

Nerede olursanız olun telefonunuzun şarjı hep dolu olsun. Volkswagen T-Cross ön bölmesinde yer alan kablosuz şarj özelliği ile ihtiyaç duyduğunuz her an telefonunuzu şarj edebilirsiniz.

Volkswagen T-Cross Teknik Özellikleri

2022-volkswagen-t-cross-1

Dış tasarımıyla hayran bırakan T-Cross, Volkswagen’in klasikleşmiş modelleri arasına girmeye hazır. Alman teknolojisinin gücüyle tasarlanmış T-Cross teknik özellikleriyle de adından söz ettiriyor. Gelin bu teknik özelliklere birlikte göz atalım.

Güçlü TSI Motor

Gücünü ispatlamış Volkswagen, motor performansı göz dolduruyor. Verimliliğin ön planda tutulduğu 1.0 litrelik TSI motoruyla T-Cross beklentileri fazlasıyla karşılıyor. 110 PS’lik gücü ve 200 Nm’lik tork değerine sahip. Dizel motor sürüşüyle neredeyse birebir TSI motor Volkswagen T-Cross’un en güçlü özelliğidir. Ek olarak “Turboşarjlı Kademeli Enjeksiyon” anlamına gelen TSI teknolojisi ile en alt devirlerde bile devreye girebilme özelliğine sahiptir.

Mühendislik Harikası Şanzıman

Volkswagen motor sporlarında da tecrübelidir. Bu alanda elde ettiği başarının ürünü olan mühendislik harikası tasarımıyla üstün sürüş keyfi sunar. Kompakt ve hafif şanzıman sistemiyle Volkswagen T-Cross manuel araçlarda bile yüksek performans sağlar. Böylece düşük yakıt tüketimiyle çevre dostudur.  Ek olarak “Çift Kavramalı Şanzıman” olarak bilinen DSG ile sadece birkaç saniyede üst vitese geçebilme özelliğine sahiptir.

Hassas Start & Stop Sistemi

Kırmızı ışıkta beklerken gereksiz yakıt tüketimine son! Volkswagen T-Cross kırmızı ışıkta beklerken motoru otomatik olarak durdurur.  Sonrasında yeşil ışıkta motoru tekrar çalıştırmak istediğinizde debriyaja basmanız yeterlidir.

Volkswagen T-Cross Ek Özellikleri

● Adaptif hız sabitleyici “ACC” ile belirlediğiniz hız limitinde yolculuk yaparsınız. Aynı zamanda öndeki araçla ile takip mesafenizi korur; ideal uzaklığı sizin için ayarlar.
● Volkswagen T-Cross ile yardımcı asistanınız hep sizinle. “Travel Assist” özelliği sayesinde fren ve gaz ayarını otomatik belirleyen, şerit ve hız kontrolünü sizin için düşünen yol arkadaşınız var.
● Trafik kazalarının en önemli sebeplerinden biri kontrolsüz şeritten çıkmadır. Volkswagen T-Cross’da yer alan “Lane Assist” sistemiyle artık yolculuklarınız daha güvenli. Dolayısıyla farkında olmadan yapacağınız şerit değişikliklerinde sizi görsel olarak uyarır ve şeridinize yönlendirir. Hatta direksiyonu devralarak aracınızı ve sizi olası kaza durumlarından korur.
● Volkswagen T-Cross ile park etmek artık çocuk oyuncağı! “Park Assist” özelliği ile en küçük boşluklara bile kolayca park edebilirsiniz.  Dolayısıyla tek yapmanız gereken gaz ve frene dokunmaktır. Ultrasonik sensörleri sayesinde en iyi açıyı ayarlayarak aracın yönünü ayarlar. Böylece en zorlu görev araç park etmek eğlenceli bir hal alır.

Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle