Yolcu360 Blog
2022-nissan-qashqai-1
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2022 Nissan Qashqai İncelemesi ve Özellikleri

2022 Nissan Qashqai İncelemesi ve Özellikleri

2022 Nissan Qashqai otomobil dünyasında “muhteşem bir evrim” yaratmaya geliyor. Üstelik şimdi daha dinamik ve daha teknolojik. Yeni Nissan Qashqai’yi birlikte inceleyelim.

Dizel Nissan Qashqai İncelemesi için tıklayınız.

2022-nissan-qashqai-2

Nissan Qashqai

2007 yılından bu yana Nissan Qashqai, SUV’de öncü markalar arasında geliyor. Yılların deneyimi ve teknolojinin gelişmesiyle her yeni modelde farklı bir değişiklik görmek mümkün. 2022 Nissan Qashqai crossover sınıfının öncüsü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geniş iç hacmi ve dinamik tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geleceğe dönük vizyon anlayışıyla otomobil dünyasında çıkardığı her yeni modeliyle adından söz ettiriyor.

Nissan Qashqai İncelemesi

Dış tasarımıyla etkileyen Nissan Qashqai kendini epey yenilemiş gözüküyor. Yeni nesil aydınlatma sistemleri, geniş bagaj hacmi ve daha pek çok özellik sizleri bekliyor. Sizler için 2022 Nissan Qashqai yakın markajımızda.

  • Göz Kamaştıran LED

Maksimum görüş mesafesi sunan LED farlar sayesinde artık yolculuklarınız daha aydınlık. 12 ayrı bölümden oluşan uzun farlar ile karşıdan gelen sürücünün dikkatini dağıtmadan sadece yolunuzu aydınlatacak. Kısacası Nissan Qashqai’nin farları karşıdan gelen sürücünün değil adeta sizin gözlerinizi kamaştıracak.

  • Sınırsız Renk Seçeneği

Arabanın dış görünüşü her şeyden önemlidir. Elbette araç alırken gücü ve performansı da önemlidir. Fakat bir aracı çekici kılan her şeyden önce rengidir. Kimisi kırmızı, lacivert gibi can alıcı renklerden etkilenir. Kimisi beyaz, siyah gibi daha nötralize renklerde kendini bulur. Nissan Qashqai zevkinize göre pek çok renk seçeneği mevcuttur. Dilediğiniz rengi seçerek siz de Qashqai’nin tasarımında küçük bir rol alabilirsiniz.

  • Sıradışı Ses Sistemi

Yolculukları eğlenceli hale getirmenin en kolay yolu müziktir. Nissan Qashqai’ye özel tasarlanan “BoseTM” ses sistemi ile artık yolculuklarınız daha keyifli geçecek.

  • Maksimum Kapasiteli Bagaj

Tatile çıkarken tüm ihtiyacınızı tek bir valize sığdırmanıza gerek yok. Tam tamına 504 litrelik bagaj hacmi sayesinde dilediğiniz kadar valizle yolculuğa çıkabilirsiniz. Aynı zamanda katlanır koltuklarla birlikte bagaj hacmi genişleyerek 935 litreye yükseliyor. Böylece ailenizin ve sizin konfor alanınız epey genişliyor.

  • Sizinle Uyumlu Koltuklar

Araç alırken sürücü koltuğunu mutlaka test etmelisiniz. Çünkü araç kullanırken konforunuz oldukça önemlidir. Bazı araçlar vardır ki sizi evinizde gibi hissettirir. İçte Nissan Qashqai de bunlardan biridir. Birinci sınıf deri ve ergonomik koltuk tasarımıyla sizi evinizde gibi hissettirir. Bunun yanı sıra Qashqai koltuklarında masaj fonksiyonu da mevcuttur. Kısacası arkanıza yaslanın ve yolculuğun keyfini çıkarın.

  • Şık Gösterge Paneli

Navigasyondan, müziğe elinizin altında bulunmasını istediğiniz tüm uygulamalar burada. 12,3 inçlik dijital gösterge paneli ile yolculuklarınız daha pratik. 2022 Nissan Qashqai’deki gösterge paneli Japon kiriko camı ilham alınarak tasarlanmış; görünüş itibariyle oldukça şıktır.

Nissan Qashqai Teknik Özellikleri

2022-nissan-qashqai-2

Yeni Nissan Qashqai iç ve dış tasarımıyla göz alıcı değişimlere sahiptir. Teknolojinin gücünden faydalanarak kusursuz tasarımlara imza atmıştır. Dış görünüşüyle dikkatleri üzerine çeken Qashqai teknik özellikleriyle de adından söz ettiriyor. Konforunuzu en üst düzeyde tutmak için tasarlanan bu özelliklere bir göz atalım.

  • Çevre Dostu Qashqai

Değişen dünyanın değişen ihtiyaçlarına ayak uydurmak gittikçe zorlaşıyor. Her gün yenilenen teknolojik gelişmelere cevap verebilmek için dinamiklik şart. Yeni Nissan Qashqai de değişen dünyaya ayak uydurmayı başarıyor. Hafif hibrit motoru sayesinde karbon emisyonunu azaltıyor. Çevre dostu motoruyla sizlere benzersiz bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Aynı zamanda verimlilikten de ödün vermemekte oldukça kararlı. 1.3 litre benzinli hibrit sistemi sürüş sırasında bile enerjiyi tasarruflu kullanıyor. Frenleme sırasında kazandığı enerjiyi start-stop anına aktararak mükemmel enerji akışını sağlıyor. Hafif hibrit güç aktarma sistemi 6 vitesli manuel araçların yanı sıra otomatik şanzımanlarla da sunuluyor.

  • Modunuza Uygun Sürüş Seçeneği

4×4 çekiş sistemine sahip Nissan Qashqai her koşulda yanınızda olmaya hazır. Zorlu hava koşulları, engebeli yollar artık sizin için problem olmaktan çıkıyor. Yol tutuş gücü yüksek tekerlekleri ve 5 farklı sürüş modu seçeneği ile her koşulda sizinle. “ECO Mood”, “Kar Mood” ve “Off Road Mood” sürüş seçeneklerinin başında geliyor.

  • Sezgileri Güçlü Qashqai

Trafiği sizden önce algılayan bir araca sahip olmak ister misiniz? Nissan Qashqai, önünüzdeki araçların ani yavaşlamalarını daha önce hissederek size sesli ve görsel uyarılar gönderir. Böylece sizi olası bir kaza durumundan korur. Kısacası güvenliğinizi hassas hisleriyle kontrol eder.

  • Araçtaki Asistanınız

Ani şerit değiştirmeden kaynaklı trafik kazası sayısı oldukça fazladır. Özellikle uzun yolculuklarda dağılan dikkat sonucu istenmeyen durumlarla karşılaşmak mümkündür. İşte bu yüzden “Akıllı Şerit Takip Asistanı” güvenliğiniz için çalışır. Ani şerit değiştirme durumlarını önceden algılayarak sizi uyarır. Gerekirse direksiyon kontrolünü alarak sizin doğru şeritte ilerlemenizi sağlar.

  • 360° Görüş Sistemi

Artık yoğun trafikte araç kullanmak ve aracınızı park etmek problem olmaktan çıkıyor. 4 adet yüksek çözünürlüklü kameralardan oluşan “Akıllı Çevre Görüş Sistemi” sayesinde aracınızın kontrolü tamamen sizde. Aracınızın çevresini çok net bir şekilde görebilir ve ona göre manevralar yapabilirsiniz. Dar alanlarda park etmek ya da sokak aralarında araç kullanmak artık sizin için çok kolay.

  • Dikkat Kör Nokta!

“Akıllı Kör Nokta Önleme Sistemi” sayesinde aracınızın arkasında saklı olan her nesneyi görmeniz artık mümkün. Sizin görmediğiniz kör noktalara erişebilen bu sistem, kör noktada yer alan aracı ya da nesneyi fark ederek sizi uyarır.

Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle