Yolcu360 Blog
2021 fiat fiorino panorama
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2021 Fiat Fiorino Panorama: Modern, Dinamik ve Ekonomik!

2021 Fiat Fiorino Panorama: Modern, Dinamik ve Ekonomik!

2021 Fiat Fiorino Panorama modelini mercek altına alıyoruz.

Yeni Fiat Fiorino Panorama modern ve dinamik dış tasarımı ile birlikte Türkiye’de satışa sunuldu. Fiorino Panaroma, Pop ve Premio olmak üzere iki farklı donanım seçeneğine sahip. Genişliği ile öne çıkan model, ayrıca fonksiyonel kullanım alanları ve kokpitte yer alan gösterge paneli ile oldukça kapsamlı bir yaşam alanına sahip.

Araç inceleme konuğumuz olan 2021 Fiat Fiorino Panorama’nın özellikleri ile ilgili detayları ve fiyatlarını detaylı bir şekilde inceledik. Daha fazla bilgi için içeriğimizi okumaya devam edin.

Fiat Fiorino Hakkında

Fiat Fiorino, İtalyan otomobil üreticisi Fiat’ın 1977 yılından bu yana ürettiği ticari araç modelidir. 14 Kasım 2007 tarihinde Fiat Fiorino’nun son nesli, TOFAŞ’ın yürüttüğü Minicargo projesiyle yenilenerek satışa sunulmuştur. İtalyan mühendisleri, ileriki dönemler için Fiorino’nun dış görüntüsüne sadık kalınarak elektrikli modelini üretmek üzerine çalışmalar yapmaktadır. Peugeot Bipper ve Citröen Nemo ile birlikte Bursa’da üretilen Fiorino Panorama’nın tasarım özelliklerine göz attıktan hemen sonra modelin teknik bilgilerini de paylaşalım.

2021 Fiorino Panorama Özellikleri: Dış Özellikler

Fiorino Panorama dış tasarımında; dinamik ve modern dış tasarımıyla birlikte beyaz, mistik gri, turkuaz mavi, kurşun gri olmak üzere dört farklı gövde rengi ile dikkat çekmeyi başarıyor. Pop donanımında 15 inç tam boy jant kapaklara sahip olan model, Premio donanımında 16 inç piano black ve elmas kesim alaşım jantlara sahip. Bunun dışında Fiorino Panorama’nın dış tasarım detaylarında; özel tip tavan rayları, gövde rengi tamponlar, logolu yan çıtalar ve krom detaylı ön ızgara olduğu görülüyor. Aynı zamanda dış kapı kolu ile yan sürgülü kapı kolu ise kapıları, her iki elle de kavramayı ve açmayı sağlamak için dikine yerleştirilmiş şekilde bulunuyor. 

2021 fiat fiorino panorama iç görünüm
www.fiat.com.tr

2021 Fiorino Panorama İç Tasarım Özellikleri

Fiorino Panorama, teknolojik iç dizaynı ile kullanıcısına hem işte hem de gündelik hayatta kolaylık sağlıyor. Genişliğe olduğu kadar konfora da önem veren modelin koltukları, 16 farklı şekilde ayarlanabiliyor. Kullanıcılar; isteğine göre arka koltukları yatırabiliyor ya da hepsini birden çıkarabiliyor. Bunun yanı sıra tek parça katlanabilir ve çift parça çıkarılabilir koltuklarıyla da 2021 Fiorino Panorama gerekli anlarda daha büyük taşıma kapasitesi ve iç hacim sunuyor. Ayrıca model, yukarı açılan kapısıyla yükleme ve görüş rahatlığı sağlıyor, üçüncü sıradaki camıyla da daha ferah bir iç ortam yaratıyor. 

2021 Fiorino Teknik Donanım Açısından Oldukça Zengin

Kokpit kısmına bakıldığında; aracın fonksiyonel direksiyonu sayesinde sürücü, ellerini direksiyondan çekmeden Bluetooth ile cep telefonuna bağlanarak gelen çağrıları tek tuşla cevaplayabiliyor. Bununla birlikte Fiorino Panorama’nın teknolojik özellikleri arasında, ilk olarak Apple CarPlay & Android Auto özellikli 7 inç tablet ekran ve şarj amaçlı kullanılan USB girişi bulunuyor. Ayrıca aracın iç mekanında bulunan ve hayatı kolaylaştıran bir diğer özellik ise ısıtmalı koltuklar. Bu sayede kış koşullarında kullanıcılar, konforlu bir sürüşün keyfini çıkarabiliyor. Modelin bazı özellikleri donanım paketlerine göre farklılık gösterebiliyor.

2021 Fiorino Panorama Güvenlik Donanımları

2021 Fiorino Panorama güvenlik donanımları arasında emniyeti güvence altına alan ön hava yastıkları bulunuyor. Çocuk koltuğunun emniyet kemeri olmadan bağlanabilmesine olanak veren Isofix bağlantı noktaları, küçük çocuklu aileler için kullanışlı bir özellik.

Bunun dışında hız sabitleme sistemi, kullanıcısının seyahat etmek istediği hız seviyesini belirlemesi sonucunda aracın hızını yolculuk süresi boyunca aynı seviyede tutuyor.

Ayrıca start&stop özelliği, arka park sensörü, dört sensörlü ve EBD’li ABS sistemi, ESP sistemi, ASR sistemi, yokuş kalkış desteği, HBA sistemi, LAC sistemi ve anti-submarin koltuklar yeni Fiat Fiorino Panorama’nın güvenlik donanımlarını oluşturan önemli özellikler arasında bulunuyor. 

2021 Fiorino Panorama Fiyat Listesi ve Teknik Bilgiler

İçeriğimizde 2021 Fiat Fiorino Panorama’nın boyutlarını ve motor özelliklerini inceliyoruz. Bununla birlikte merak edenler için 2021 Fiat Fiorino Panorama fiyatı da içeriğimizin devamında…

2021 Fiorino Panorama Boyutlar ve Ağırlık

  • Uzunluk: 3864 mm
  • Genişlik: 1716 mm
  • Yükseklik: 1721 mm
  • Aks Mesafesi: 2513 mm
  • Ön İz Genişliği: 1469 mm
  • Arka İz Genişliği: 1465 mm
  • Ön Tampon: 760 mm
  • Ön Aks/Arka Tampon: 591 mm
  • Sürgülü Yan Kapı Genişlik/Yükseklik: 644 mm / 1041 mm
  • Yukarı Açılan Arka Kapı: Genişlik/Yükseklik: 1348 mm / 1245 mm
  • Yük Bölümü Uzunluğu: 1130 mm
  • Yükleme Eşiği Yüksekliği: 541 mm
  • Boş Ağırlık: 1230 kg
  • Azami Yüklü Ağırlık: 1740 kg

2021 Fiorino Panorama Motor Özellikleri

  • Motor: Dizel 1.3 MultiJet
  • Silindir Adedi: 4
  • Silindir Hacmi:  1248 mm
  • Emisyon Seviyesi: Euro 6D Temp 
  • Sıkıştırma Oranı: 17,6
  • Maksimum Güç: 95 Hp
  • Maksimum Tork: 200 Nm
  • Azami Hız: 167 km/s
  • Yakıt Tüketimi (Ortalama): 4,7 lt

2021 Fiat Fiorino Panorama Fiyat Listesi

1.3 M.Jet 95 HP Pop donanım; tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı, 183 bin TL. Tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı ise 178 bin TL. 1.3 M.Jet 95 HP Premio donanımın tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı ise 198 bin 100 TL. Tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı ise 193 bin 100 TL olarak satışa sunuluyor.

2021 Fiat Fiorino Panorama güncel fiyat listesi için Fiat’ın kurumsal sitesine göz atabilirsiniz. Dilerseniz bayiliklerden test sürüşü için randevu alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yedek parça konusunda gelişmiş bir bayilik ağı bulunan Fiat, satış servis konusunda da ülkemizin önde gelen markalarından biri. Fiat aynı zamanda hem sıfır hem de ikinci el araç konusunda ülkemizde sıkça tercih ediliyor. Fiat Fiorino, 2016 yılında keyifli bir reklamla ekonomik oluşunu yansıtmıştı. Hatırlamak isteyenler için videoyu buraya bırakıyoruz:

2021 Fiat Fiorino Panorama ile beraber hayatınıza dahil olacak yenilikleri içeriğimizde sıraladık. Fiorino Panorama sınıfına kıyasla konforlu özelliklere ve büyük boyutlarıyla öne çıkıyor. Fiat Fiorino Panorama’ya eklenen teknolojik özellikler sayesinde model, ticari araç konusunda sınıf atlamış. Bununla birlikte modelin fiyatlarının ise oldukça uygun olduğunu görüyoruz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle