Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2020 Mercedes A-Serisi Sedan Özellikleri ve Fiyatı 

2020 Mercedes A-Serisi Sedan Özellikleri ve Fiyatı 

Audi A3’ün rakibi olarak yola çıkan 2020 Mercedes A-Serisi Sedan versiyonu, pek çok kişinin hayallerini süslüyor. Markanın benzinli ve dizel olmak üzere farklı motor seçenekleri ve farklı kombinasyonlarla sunduğu A Serisi, keyifli sürüş kadar güvenli sürüş konusunda da iddialı bir seçenek. 2020 Mercedes A-Serisi Sedan Özellikleri ve Fiyatı bu içerikte sizlerle.

Renault Motorlu Mercedes!

Renault ortaklığının merkezinde geliştirilen yeni motorlarla ekonomik bir sürüş deneyimi vadeden ailenin giriş seviyesinde Progressive donanım paketi yer alıyor. Bu, Renault motorlu yeni paketin fiyatı da uygun. Bu kombinasyonda son rakamlar 371.588 TL’lik başlangıç fiyatı ile karşımıza çıkarıyor. AMG donanım paketiyle birlikte ise bu rakam, 450 bin TL’nin üzerine kadar çıkabiliyor. 

Peki, güncel A Serisi sedan fiyatları nasıl? ÖTV’den sonra Mercedes A Serisi Sedan fiyatı ne oldu? Hemen markanın resmi web sitesinden aldığımız güncel A Serisi sedan fiyat listesine bakalım…

Güncel Yeni A 180 Sedan Fiyat Listesi

Mercedes-Benz A Serisi Sedan fiyat listesine baktığımızda 371 bin Tl baremi ile karşılaşıyoruz. Yeni A Serisi Sedan almak isteyenler için 452 bin Tl rakamı ise üst sınır. Hemen ekleyelim ki; ÖTV’den sonra zamlanan modeller içinde yeni A  Sedan, çok büyük darbe yiyenlerden değil. 

  • Yeni A 180 Sedan Progressive fiyatı:  371.588 TL 
  • Yeni A 200 Sedan AMG fiyatı:  436.275 TL
  •  Yeni A 180 d Sedan Style fiyatı: 384.525 TL 
  • Yeni A 180 d Sedan AMG fiyatı: 452.025 TL


Mercedes A Sedan Kiralama Fiyatları Nasıl?

Mercedes A Serisi sedan kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz.  Sistem, ülke genelindeki pek rent a car firması ile işbirliği yapar. Böylece birden fazla rent a car firmasının müsait araçlarını tek seferde görme şansı sunar. Aynı zamanda fiyatları karşılaştırma konforu da sağlar. Diğer yandan yolcu360.com üzerinden araç kiralama yaptığınzıda kredi kartına 9 taksitle araç kiralama avantajı ve koşulsuz iptal hakkınızı da kullanabilirsiniz.  

Yorum ekle