Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > En Popüler 16 Yurt Dışı Alışveriş Sitesi

En Popüler 16 Yurt Dışı Alışveriş Sitesi

En popüler yurt dışı alışveriş listeleri için araştırma yapıyorsanız içeriğimiz size yardımcı olabilir. Türkiye’ye gönderimi olan yurt dışı alışveriş siteleri ile online sipariş vermek mümkün. Farklı ülkelerde hizmet veren online alışveriş siteleri kategorilerde daha fazla seçenek sunuyor. Böylece dünyanın farklı ülkelerinden ihtiyaçlarınız için  zengin seçenek havuzuna ulaşabilirsiniz. En popüler yurt dışı alışveriş sitelerine birlikte bakalım…

Yolcu360 yola çıkacak herkesin yanında! Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu ve en ucuz uçak biletinin güvenilir adresi Yolcu360 ile dünyanın dünyanın dört bir yanına ucuz uçak bileti alabilir, 18o ülkede binlerce marka ve model arasından ideal aracınızı en uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz!

Türkiye’ye Gönderimi Olan Yurt Dışı Alışveriş Siteleri

İhtiyaçları karşılamak için farklı ülkelerin zengin ürün çeşitliliğini kullanmak önemli. Yurt dışından ürün siparişi ile hem fiyat avantajı yakalayabilirsiniz hem de zengin seçenek havuzuna ulaşabilirsiniz. Türkiye’ye gönderim yapan yurt dışı siteleri üzerinden ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Farklı kategorilerde hizmet veren onlarca online alışveriş sitesi mevcut. Bunlardan bazıları Türkiye’ye gönderim sağlarken bazıları ise bu imkana sahip olmuyor. İşte Türkiye’ye gönderim olanağı olan popüler online alışveriş siteleri.

  • Amazon

yurt-disi-alisveris-siteleri

İnternetten alışveriş dendiğinde akla ilk gelen yabancı alışveriş sitelerinden biri Amazon’dur. Amazon dünyada satış rekorları kıran bir şirket. Amazon ilk olarak kitap satışları ile faaliyetlerine başladı. Gün geçtikçe sattığı ürünleri çeşitlendiren Amazon, şimdi on binlerce farklı ürün satıyor. Bu ürünler içerisinde kıyafetten teknolojiye, televizyondan akıllı telefona binlerce seçenek yer alıyor. Amazon, Amerika’da en popüler alışveriş sitesi olarak gösteriliyor. Amazon.com yılda 2.6 milyar ziyaretçiye ulaşabiliyor. Aynı zamanda Amazon’un farklı ülkelere özel alan kodlarıyla siteleri de mevcut. Bu siteler ise ayda 1 milyara yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Amazon klasik alışveriş sitelerinden farklı olarak teknolojik hizmetler kategorisinde de faaliyet gösteriyor. Bulut depolama, bilgi işlem hizmeti sayesinde abonelik koşulları içerisinde film, müzik indirme gibi seçenekler de sunuyor. Amazon Türkiye’de de oldukça popüler bir alışveriş sitesi. Birçok ürünü aynı gün içerisinde kargolayarak hızlı teslimat seçenekleri ile kullanıcılara ulaştırabiliyor. Aynı zamanda değişim ve iade koşullarındaki esneklik sayesinde dünyada çok geniş bir kitle tarafından kullanılıyor. Amazon’un Türkiye’de de bir deposu var. Bu sayede birçok ürün yurt dışına gerek kalmadan ülke içerisinden temin edilebiliyor. Bu sayede kargolar daha hızlı bir şekilde kullanıcılara ulaştırılabiliyor. 

  • eBay

yurt-disi-alisveris-siteleri-Popüler alışveriş sitelerinden biri olan eBay, çevrimiçi bir online alışveriş platformu olarak hizmet veriyor. eBay 32 farklı ülkede faaliyet gösteriyor. En iyi ve en popüler alışveriş sitelerinden biri olan eBay , yıllık 10 milyardan fazla gelir elde ediyor. eBay farklı ülkelerden ürün alınmasını kolaylaştırıyor. eBay platformunun diğer online alışveriş sitelerinden farkı ise eBay üzerinden ihracat ve farklı ülkelere satış da yapılabilmesi. Sanal ortamda online pazar yeri oluşturmanıza yardımcı olan eBay , dünya genelindeki yatırımcıların eBay üzerinden onlarca ülkeye güvenilir ve basit bir şekilde satış yapmasını mümkün kılıyor. eBay  üzerinden hem yeni ürünler hem de ikinci el ürünler satılabiliyor. eBay satıcılara dijital pazardaki ilk 50 ürünü ücretsiz listeleme fırsatı da sunuyor. Milyonlarca ürün çeşidine sahip olan eBay üzerinden hem alışveriş yapılabilir hem de dilediğiniz ürünü kolay bir şekilde satabilirsiniz. 

  • AliExpress 

yurt-disi-alisveris-siteleri-1Çin merkezli olan AliExpress, dünyanın en çok kullanılan online alışveriş sitelerinden biri. AliExpress bünyesinde binlerce farklı kategori sunması sebebiyle dünyada yoğun ilgi gören alışveriş sitelerinden biri olarak biliniyor. AliExpress ürünlerini Çin’den gönderiyor. Çin teknoloji konusunda dünyanın önde gelen ülkelerinden biri. Bu nedenle satın alınacak elektronik ürünler diğer sitelere göre daha uygun bir fiyata sipariş edilebiliyor. Çin’de yerel üreticiler tarafından üretilen ürünleri dünya ile buluşturan AliExpress, popüler perakende sitesi olarak öne çıkıyor. Kategori ve ürün çeşitliliği ile ön plana çıkan AliExpress, ayda 440 milyondan fazla ziyaretçi alıyor. Alibaba ile aynı holdinge bağlı olan AliExpress, dijital ortamın en uygun pazarı olarak biliniyor. Kategori ve ürün çeşitliliği ile öne çıkan AliExpress’e kayıt olup alışveriş yapmakta oldukça kolay. Türkiye’ye de gönderim sağlayan AliExpress, ile dilediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz. 

  • Walmart 

yurt-disi-alisveris-siteleri-2Walmart, Amerika’da bir perakende devi olarak biliniyor. 2000 yılında kurulan şirket dünyanın en büyük perakende siteleri arasında yer alıyor. Her gün düşük fiyatlar sunması ile bilinen Walmart, çevrimiçi alışveriş yapabilme imkanı tanıyor. Ayda 450 milyondan fazla ziyaretçiyi sitesine çeken Walmart, Türkiye’ye de gönderim yapabiliyor. Binlerce kategorideki milyonlarca ürünü tek tık ile kapınıza kadar getirtebilirsiniz. 

  • Etsy

yurt-disi-alisveris-siteleri-3Etsy dünyanın önde gelen popüler online alışveriş sitelerinden biri olarak biliniyor. Yıllık cirosu 600 milyon doları aşan şirket, her ay 350 milyondan fazla kişiyi sitesinde ağırlıyor. Sanat ve el sanatları konusunda bilinen Etsy, dünyanın en büyük e-ticaret siteleri arasında gösteriliyor. El yapımı ürünleri ya da el sanatları kategorisinde sipariş vermek istiyorsanız Etsy mantıklı bir seçim olabilir. Birçok zanaat sahibi işletmeyi kullanıcılar ile buluşturan Etsy, bu yönü ile diğer online alışveriş sitelerinden ayrılıyor. Vintage ağırlıklı ürün kategorisi ile ön planda olan Etsy, bu özel ürünleri satın almak isteyenlere daha çok hitap ediyor. Diğer mağazalar gibi Etsy’de bir depo bulunmuyor. Etsy üzerinden milyonlarca insan maddi ya da manevi eşyalarını satabiliyor. 

 

  • Gearbest

yurt-disi-alisveris-siteleri-4Teknolojik ürünler satın almak istiyorsanız Gearbest bu konuda çeşitli alternatifler sunuyor. Gearbest güvenilir ve pratik alışveriş yapmak isteyen kullanıcıların sıkça tercih ettiği bir online alışveriş sitesi. Gearbest’te dikkat edilmesi gereken bir nokta 22 Euro sınırı. Alışverişlerinizde bu sınırı geçtiğinizde satıcılar size yardımcı olmayabilir. Bu nedenle alışverişleriniz gümrük kontrollerine takılma ihtimali doğabilir. Gearbest ile yurt dışı alışverişlerinizde bu sınıra dikkat ederek ürünlerinizi güvenli bir şekilde sipariş edebilirsiniz.Eğer bu sınırdan yüksek tutarda ürün alacaksanız farklı online alışveriş sitelerini tercih etmeniz daha avantajlı olabilir. 

Yurtdışından ürün siparişi vermek üzere pratik bir online araştırma yapabilirsiniz. Türkiye’ye gönderim yapan yurt dışı alışveriş sitelerinden oyuncak, elektronik ürünler, giyim ürünleri, aksesuar çeşitleri ve farklı dekorasyon ürünleri için sipariş oluşturabilirsiniz. Farklı dekoratif malzemeler, yöresel ürünler, sanat ve zanaat ürünleri için sipariş verebilirsiniz. Kargo seçeneklerini inceleyerek kaç gün içerisinde Türkiye’de olacaklarını da öğrenebilirsiniz. Ayrıca bazı online alışveriş siteleri belirli tutarı aşan ürünleri gümrük nedeniyle göndermeyebilir. Yurt dışından sipariş verirken gümrük kontrollerinde dikkat edilen ya da sıkıntı olabilecek ürünleri de araştırabilirsiniz.  Bu sayede hem güvenli hem de konforlu bir şekilde yurt dışı online alışveriş sitelerinde alışveriş yapabilirsiniz. 

  • DHgate

DHgate, Çin merkezli bir e-ticaret platformudur. Platform, üreticilerle tüketiciler arasında bir aracı olarak hizmet vermektedir. DHgate, 2003 yılında kurulmuş ve günümüzde çok sayıda ürün kategorisi sunmaktadır. Bu kategoriler arasında elektronik eşyalar, giyim, aksesuarlar, ev eşyaları gibi ürünler yer almaktadır. DHgate, ürünleri doğrudan üreticiden satın alma imkanı sunmaktadır. Bu sayede müşteriler, ürünleri daha uygun fiyatlarla satın alabilmektedir. Ürünlerin kalitesini garanti etmek için üreticileri sıkı bir şekilde inceleme sürecine tabi tutmaktadır. Bu sayede, müşteriler, güvenilir ürünleri satın alabilmektedir. DHgate, müşteri hizmetleri ekibi ile 7/24 hizmet vermektedir. Ürünleri satın almak için platformda ücretsiz kargo, indirimli fiyatlar, ödeme güvenliği gibi avantajlar sunulmaktadır. DHgate, özellikle Çin dışındaki müşteriler için uygun bir seçenek olabilir.

  • Banggood

Banggood, Aaron Chen tarafından 2006 yılında kurulan Çin merkezli bir alışveriş sitesidir. Her türlü alışveriş ihtiyacınızı karşılamak için bir dizi çeşitli ürün sunan uluslararası bir platformdur. Banggood, onaylı tedarikçiler aracılığıyla sürekli eski ve yeni ürünleri sunarak alıcılar için en uygun fiyata temin etmeyi amaçlamaktadır. Güvenilir servisleri, mükemmel hizmetleri ve özel indirimlerle kullanıcılar Banggood’ta her türlü alışveriş ihtiyaçlarını gidermektedir.

  • Lightinthebox

Lightinthebox global alışveriş sitesi, ülkeden ülkeye ve bölgeden bölgeye halihazırda mevcut olan kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak için tasarlanmış bir platformdur. Bu site, Türkçe kullanıcılar için cazip fiyatlarla Avrupa’daki çeşitli mağazaların her gün yenilenen ürünlerinisatın alma şansı sunmaktadır. Kullanıcılar diledikleri her an, piyasada herhangi bir tür marka veya stildeki ürünü Lightinthebox aracılığıyla mükemmel bir sanal mağaza deneyimi ile satın alabilirler.

  • Miniinthebox

Miniinthebox, çeşitli elektronik ürünleri, LED ürünleri, spor ürünleri ve güzellik ürünleri satan dünya genelinde kullanılan bir alışveriş sitesidir. Site, kullanıcılara en uygun fiyatlarla muhteşem online alışveriş tecrübesi sunmaktadır. Kullanıcılar siteyi aracılığıyla çeşitli marka ürünlere kolayca ulaşıp alışverişlerini tamamlayabilirler.

  • Tomtop

Tomtop, dünyanın çeşitli bölgelerinden ürünlerin alıcılarla buluştuğu mükemmel bir online alışveriş platformudur. Site, birçok kategori için aksesuarlar, akıllı cep telefonları, ofis ekipmanları ve ev aletleri gibi geniş çaplı bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kullanıcılar Tomtop aracılığıyla en sevdiği markalara uygun fiyatlarla yapabilecekleri alışverişlere başlayabilir.

  • Lazada

Lazada, pek çok kategoride online alışveriş imkânı sunan uluslararası bir e-ticaret mağazasıdır. Site, kişisel bakım ürünlerinden, mobilyaya ve elektroniklere kadar geniş yelpazesiyle binlerce ürün sunmaktadır. Kullanıcılar her tür marka ve stil için tercih edebilecekleri seçeneklerle en uygun fiyatlara alabilecekleri güvenli alışveriş yapabilir.

  • Zalora

Zalora, geniş ürün yelpazesiyle kişisel tarzlarına ve alışveriş arzusuna uyan her şey sunan uluslararası bir online alışveriş sitesidir. Site, elektronik, sağlık, araba aksesuarları ve daha fazlasını kapsayan birçok kategoride çeşitli ürünler satmaktadır. Kullanıcılar Zalora aracılığıyla en yeni moda trendlerine uygun şeyler satın alabilir ve en uygun fiyatlara sipariş edebilir.

  • ASOS

ASOS, uluslararası markalardan moda ürünleri sunan geniş bir online alışveriş sitesidir. Site, giyim, aksesuarlar ve çanta gibi kategorilerde bayan ve erkek modasına hitap etmektedir. Kullanıcılar ASOS aracılığıyla her tarza uygun mükemmel parçalar keşfedebilir ve en iyi fiyatlara sahip olabilir.

  • Shein

Shein, kadınların her tür tarzına uygun moda ürünleri satan büyük bir online alışveriş sitesidir. Site, giyim, ayakkabı, aksesuar ve çok daha fazlası sunmakta olan geniş yelpazede ürünler satmaktadır. Kullanıcılar aradıkları her şeyi uygun fiyatlara seçebilir.

  • Rosegal

Rosegal, bayan giyim, ayakkabı ve aksesuarların kombinlenmesi için sınırsız seçenekler sunan bir online alışveriş sitesidir. Site üyeleri, sezonun en son moda trendlerine uygun birçok üründen tercih edebilirken, Rosegal aracılığıyla masrafsız modaya sahip olabilir. Kullanıcılar ihtiyaçlarına uygun en iyi fiyatlara sahip olmak için Rosegal’i keşfedebilir.

4 yorum

  • Donalldb hıllarys AU USD 17,89 satış adında bir alışveriş merkezinden sırt destekli tv yastığı aldım fakat iki aydır hiçbir gelişme olmadı ne yapmalıyım hesabımdan para çekildi
    Fakat bir iletişim aracı bulamıyorum muhatap

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik ancak bu içerik yalnızca bilgilendirme amaçlıdır, herhangi bir alışveriş sitesi ile bir iletişimimiz ya da bağlantımız bulunmamaktadır. İlgili kurumun destek sayfası ile ya da bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

  • Teşekkürler bilgileriniz için yalnız buralardan alışveriş yapmak mesele çünkü prosedürü çok oradaki fiyat başka sorun çıkan fiyat başka çok zor yani mesela bugün bütün gündür bir 7-8 tane iç çamaşırı oluyor yatma alamadım yani sen sonra senkronizasyonlar yok yani

  • Merhabalar. Türkiye’deki cimri yada akakçe gibi fiyatları mukayese eden bir internet sitesi var mı acaba. Alacağımız ürünü siteler arası kıyaslamak adına