Yolcu360 Blog
üsküdarda-laptopla-çalışılabilecek-mekanlar-0 (1)
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Üsküdar’da Laptopla Çalışılabilecek 7 Mekan

Üsküdar’da Laptopla Çalışılabilecek 7 Mekan

Hadi itiraf edelim hem ortamlardan uzak kalmadan şöyle güzel bir kahve yudumlarken, işlerimizi laptopumuzdan halletmek kimin hoşuna gitmez ki? Hepimiz ortamıyla verimimizi artıracak ve lezzetli kahveleriyle içimizi ısıtacak kahve dükkanları, kafeleri keşfetmeye bayılıyoruz. Çalışma alanını farklı bir yere taşımak herkese iyi gelen bir değişim. Şehrin farklı mekanlarındaki ortamlar ambiyansıyla bizleri büyüleyebiliyor. Bilgisayarı alıp ofis haline getirilebilecek birbirinden güzel; iyi interneti ve harika servisi olan yerler var. İşte farklı ortama girip işinize daha iyi konsantre olmak için Üsküdar’da laptopla çalışabilecek çalışabilecek mekanlar!

Üsküdar’ın en güzel mekanlarını keşfetmek için Yolcu360’ın Üsküdar araç kiralama seçeneklerini inceleyebilir ve ideal aracınızı bir dakika içerisinde kolaylıkla kiralayabilirsiniz!

Nevmekan 

üsküdarda-laptopla-çalışılabilecek-mekanlar

Üsküdar’ın bilgisayar ile çalışmaya en uygun mekanı dersek abartmış olmayız. Neredeyse her masada priz mevcut. Ortamda herkesin çalışıyor, kitap okuyor olması sizleri motive ediyor.  Kafenin alt katında birde kütüphanesi var. Hem güzel yiyecek ve içeceklerinin tadına bakmak hem de çalışmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. 

Nevmekan Adres: Selamiali, Gazi Cd. No:12, 34664 Üsküdar/İstanbul

Nail Kitabevi Kafe

uskudarda-laptopla-calisilabilecek-mekanlar-1.jpg

Kuzguncuk’ta yer alan Nail Kitabevi Kafe, ziyaretçilerini Osmanlı döneminden kalma estetik bir yapının içerisinde ağırlıyor ve sessiz bir ortam sunuyor. Üsküdar ders çalışma mekanları listesinde oldukça yüksek sıralarda yer almayı hak eden kafede, sanat etkinliklerinin yapıldığı özel bir köşe, ders çalışmak veya laptopunuzla araştırmalar yapmak için sizlere ayrılmış özel alanları da mevcut.

Nail Kitabevi Kafe Adres: Kuzguncuk, İcadiye Cd. No:32, 34674 Üsküdar/İstanbul

H Yayınları Kitap & Kahve 

üsküdarda-laptopla-çalışılabilecek-mekanlar-2

Üsküdar’ın göbeğinde kitaplarla dolu bir mekan… Kulağa hoş geliyor değil mi? H Yayınları Kitap & Kahve işte size tam olarak bu keyfi sunuyor. Mekan, güzel bir çalışma ortamı sunmanın yanında söyleşi, imza günü gibi çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapıyor ve bu tarz kalabalık günleri sosyal medya hesaplarından duyuruyor. Kafede, dış mekan ve iç mekan olarak iki şekilde de çalışmanıza uygun ortam sağlanıyor. 

H Yayınları Kitap & Kahve Adres: Sultantepe, Paşa Limanı Cd. No 48 Üsküdar/İstanbul

Kitaplı Kahve

uskudarda-laptopla-calisilabilecek-mekanlar-3.jpg

Laptopunuzla çalışmak, film izlemek ya da kitap okumak için gelinebilecek en iyi mekanların belki de ilk sırasında yer alıyor.

İstanbul’da az rastlanır mekanlardan olan Kitaplı Kahve gürültüden uzak keyifli huzurlu bir mekan. Her zaman hoş bir esintiye sahip olan bahçesi ise bu mekanın en sevilen köşesi. Kitaplı Kahve’ye dilerseniz kitabınızı yanınızda götürebilir dilerseniz de kütüphanesindeki yaklaşık 5000 kitap arasından seçim yapabilirsiniz.

Kitaplı Kahve Adres: Barbaros Mah Sırma Perde Sok. No: 8 Üsküdar/ İstanbul

Espressolab Çengelköy

uskudarda-laptopla-calisilabilecek-mekanlar-4-1.jpg

Şöyle uzun uzun zaman geçirmek, ders çalışmak veya bilgisayarınızda işlerinizi halletmek istiyorsanız Espressolab Kafe’ye ziyaret edebilirsiniz. Harika bir atmosferi ve kahve çeşitleri var. Ferah iç ve dış mekanı ile size boğaz manzarası sunan kafe çalışmak için çok cazip.

Espressolab Çengelköy Adres: Çengelköy, Kuleli Cd. No:1, 34680 Üsküdar/İstanbul

Kafe La Mekan

üsküdarda-laptopla-çalışılabilecek-mekanlar-5

Kuzguncuk’un huzurlu atmosferinin içinde sınırlı sayıda leziz yemekleri ile konuklarını ağırlayan Kafe La Mekan, İstanbul’un Anadolu yakasının en sevimli kafelerinden biri. Şöyle güzel bir çay yudumlarken bilgisayarınızda çalışabilir, isterseniz huzur içinde kitap okuyabilirsiniz. 

Kafe La Mekan: Kuzguncuk Mahallesi, İcadiye Caddesi, No 37/A, Üsküdar, İstanbul

Marasco Cafe 

Marasco, Küçük Çamlıca’nın eteğinde adeta gizli bir bahçe. Burası tam anlamıyla misafir gibi ağırlanacağınız, özel hissedeceğiniz, çalışabileceğiniz bir mekan. Burada tek başınıza sakince vakit geçirebileceğiniz gibi, ortak çalışmalar yapmak için arkadaşlarınız ile de toplanabilirsiniz. 

Marasco Cafe Adres: Küçük Çamlıca Mahallesi, Uluçınar Sokağı No :17 Üsküdar/İstanbul

Yorum ekle